News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:50:04 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Prva poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, May 05, 2009, 05:27:42 PM

Previous topic - Next topic

luckyboy

Neznam kako je po drugim ligama, ali bas interesantno imamo isto bodove sa Strajimir. Valjda ce se deli po 50 evra neznam videcemo. Naravno na Strajimir odgovara radi pobede da uzme 70 mene po 50 evra da delimo. Inace bravo i cestitam slashernb za osvojeno prvo mesto.

Q-Q

Da, čestitke slashernb-u na prvom mestu a i ostalima na dobroj borbi. Tek sam sad uocio da se radi o istom broju bodova na 2. poziciji, i verujte nisam unapred pripremio scenario za obracun kod takvih situacija ali najrealnija mi se cini opcija da straijimir i luckyboy1111 podele 2. mesto bez obzira na sve plasmane... Pa ako ste vi za, moj predlog je da se dodatni fond lige znaci raspodeli na sledeci nacin:

1. slahernb â,¬100
2. strajimir â,¬50, luckyboy1111 â,¬50

luckyboy

slasher

hvala svima na cestitkama.
cestitam strajimiru i luckyboyu na osvojenoj drugoj poziciji.
interesuje me ove bonus nagrade koje smo nas troje osvojili da li ce biti uplacene na unibetu ili mozda na moneybookeru, i u kojem vremenskom periodu, i ako se uplate na racun u unibetu da li mogu odmah da se podignu?

luckyboy

E tako je ponekad to kod Unibeta svasta. Slahernb ja kao sto znam prebacuju se na Unibet akaunt brate. Cestitke jos jednom Tebi i Strajimir.

El Fenomeno

Cestitke svima koji su ucestvovali u ligi a posebno onima koji su osvajali nagrade i podelili ovaj lep iznos na kraju.
Jos jednom svaka cast pa se mozda i ja pridruzim u nekoj od narednih liga.

P.S. Opcija za citiranje je Quote .

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

slasher

sta ima novo u vezi sa unibetom, sta ce biti sa jucerasnjim nagradama i kada ce biti uplacene bonus nagrade?

noja

Quote from: varan7 on June 17, 2009, 12:33:48 AM
ne znam gdje se pritisne kada zelis nekoga da citiras, pa evo ovako  ono  sta ja znam, a interesuje  slashermba.  prvo jest  ti tezak  nadimak  sve suglasnici ne mozes izgovoriti,  reci kako se zoves.  pare ce ti  uplatiti  na  njihov poker racun. ti normalno sa poker racuna prebacis na racunprvo  .  ovaj njihovmislim  to ti je  par  sekundi,  a  onda kako to ide u srbiji  sa  cekanjem ne bi ti znao reci. u hrvatskoj sam slusao da traje par dana. nije dugo valjda 2-3 dana. najbolje  da zamolis na email damjan.trumbic@unibet.com to ti  je njihov  pretstavnik za  balkan. on je inace ljubazan i hoce pomoci.  ako  ti ne zna neko tu  objasniti.pozdrav

Cestitam  svim  osvajacima nagrada,
a sto  se Unibeta   i isplata u Srbiji tice, mogu  da kazem  da su izvrsni  sto se toga tice.Znaci pare sa pokera prebaciti na glavni racun pa birati opciju isplate.ja imam  dev.racun  i  u roku nekoliko dana ,banka me izvesti da su pare legle.

srecno  svima .

Q-Q

Pozdrav ekipi. Sto se nagrada tice receno mi je da ce biti uskoro, to bi moglo biti sutra-nadam se. Svakako javite vi koji ste nagradjeni kada se to desi. Za jucerasnji tunrnir su rekli kako je njihova greska i da ce naknadno isplatiti 3 prvoplasirana. Ja sam poslao nadimke igraca koji dele fond Freerolla tako da i to treba biti sredjeno. U pripremi je i 2. liga za koju se nadam da nece biti slicnih propusta i da ce biti posecenija od prethodne. Znaci-generalno dogovorili smo se oko termina, radni dani i Nedelja. Znam da ima onih koji bi Petkom i Subotom igrali neke druge igre pa cemo se toga pridrzavati. Planiram da sledeci nagradni fond deli 5 igraca, kako bi svima bilo interesantno i neizvesno do poslednjeg kola. U slucaju istog broja bodova mozemo primeniti ovaj Strajimirov recept-znaci da gledamo broj pobeda pa ako je isto onda plasman na Freezout turniru pa plasman na re-buy... A ako i to bude isto ;D bacicemo novcic.
Jos 1. stvar, primetio sam da se pojavljuju likovi koji nisu prijavljeni za ligu i ja im nisam slao lozinke. Mislim da nikome nije problem da nam se pridruzi na forumu ili zatrazi lozinku. Naravno da ne mozemo zabraniti ulaz onom ko dodje do lozinke-na bilo koji nacin ali sada objavljujem da ti igraci nece ucestvovati u Ligi. Znaci  onaj ko pobedi na 1. turniru, ili osvoji neku novcanu nagradu-istu ce dobiti na racun; ali u konacnom plasmanu necemo mu racunati bodove. Iskreno se nadam da ce nas biti dovoljno da nam ne treba niko sa strane, jer liga je prvenstveno zamisljena i organizovana za nase igrace pa onda je red da i pare posteno podelimo-izedju sebe. Amin! :D

Angell

Sto se tice strukture i rasporeda nove lige, meni bi takodjer odgovaralo da se igra nedjeljom i preko tjedna radnim danima, osim petka i subote naravno  ;D. Mozda sada sto je ljeto i ostajemo duze vani, bi bilo dobro da turniri pocinju kasnije, mozda oko 22 sata. Sto se tice strukture bodovanja takodjer se slazem i podrzavam da vise igraca dijele nagradu. Tako bi htio predlozit da se kod freeroll turnira nagradjuje prvih 10 igraca, a ne prva 3. Zbog vise razloga. Mislim da bi igra onda bila kvalitetnija, nebi bilo cestog guranja all in, igralo bi se bolje, jer su ovako male sanse da se udje medju prava tri, pa onda posto je freeroll turnir mnogi divljaju sa svakakvi kartama, sto se meni nesvidja. I nakraju ako bi ih vise bilo u lovi na besplatnim turnirima, moje je misljenje da bi ih vise bilo i na buy in turnirima jer mnogi igraju bez bankroola i nemaju â,¬ za buy in turnire. Na taj bi nacin povecali broj igraca, jer ovo dosad je bilo jako slabo sto se tice turnira koji se plaćaju, a mislim da nam dosta igra zbog sponzorstva i unibeta da nas je sto vise na buy in turnirima nego na besplatinim.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Q-Q

Pozz! Evo kujem plan nove lige. Pregovaro sam s Unibetom o svemu, i bice nesto od ove sugestije za veci broj nagradjenih na svim turnirima. Problem je sto softver sam na osnovu broja prijavljenih odredjuje procentualno broj nagradjenih... Moze se i to resiti rucnim unosom i nadam se da ce tako biti. Pa da prva 2 igraca recimo dobiju vise kesa a ostali-do 10-og mesta nesto sitno-da imaju za buy-in. Ako je neko tu, nek stavi jos koju primedbu posto upravo radim na rasporedu i detaljima i moram poslati to danas da bi liga krenila 25-og ovog meseca kako sam planiro. Razmisljam o kasnijem terminu ali bojim se da je mozda nekom prekasno da se igra od 22h, pa da se nadjemo na pola-21:30h
Varane, javi se danas s informacijom o dobitku nagrade-ako je leglo, posto mi je receno da ce biti danas.
Pozz svima i postam detalje kad zavrsim, otvoricemo 2. raspravu za temu 2. Liga... Cao

Angell

Quote from: Q-Q on June 18, 2009, 03:45:01 PM
Moze se i to resiti rucnim unosom i nadam se da ce tako biti. Pa da prva 2 igraca recimo dobiju vise kesa a ostali-do 10-og mesta nesto sitno-da imaju za buy-in.

E tako sam i ja nekako mislio za freeroll turnire. Ako bi moglo biti tako, po meni bi onda to bilo super i mislim da bi sigurno bilo vise igraca na buyin turnirima.

A sto se tice termina, mislim da 22h nije kasno jer je ljetno vrijeme, pa do 21:30 je skoro dan ;D.  A posto nas nema puno, necemo ni igrati onda dugo. Al nije lose i pocetak u 21:30. uglavnom samo da ne bude ranije :)

Preporuka za clanove:

slasher

pozz svima,
samo da javim da su pare legle na racun i bonus nagrada i 10 evra od zadnjeg turnira ;D
sto se tice turnira meni odgoraju radni dani a 21:30 vreme koji je Q-Q predlozio mi je sasvim OK

Q-Q

Pozdrav Noja, reci i ti koju pametnu :)
2.Liga ce krenuti 25.06-Varane, nemoj gledat u kalendar-Cetvrtak je ;D, moralo je biti ali to je jedini i posto je termin 21:30 taman stignes nadoknadit sto blindovi uzmu-ti si dobar igrac :)
Sto se tice nagrada, ovog puta ce biti drukcije, morali smo malo srezati-recesija :'( i razvuci na vise dobitnika. Nadam se da ce ovo vecini odgovarati posto ce imati za buy-in oni koji nemaju cash-a a ostali ce morati biti zadovoljni ponudjenim. Mislim da ce opet pojedinci moci nesto i zaraditi a sigurno se niko nece obogatiti. Prvenstveno je cilj okupljanje i zabava i svakom delic kolaca-nekom vise, nekom manje. Zao mi je Slasher-a i Varana, ali za letovanje ce morati zaraditi na drugi nacin :D bez ljutnje molim.
Uglavnom, dodatni fond su nam, zbog manjka igraca umanjili za â,¬50 i umesto dosadasnjih â,¬200 bice â,¬150 i podeljen na 10 igraca. Videcete uskoro kako ce to izgledati a primam primedbe na sve... ;)
Trazimo se.. ispitujemo, kako, sta ??? a valjda cemo nadoci na najbolje resenje tako da velika vecina bude zadovoljna. Recite sta stima a sta ne, pa da probamo popravit, a sto se tice fonda-ukoliko poradimo na poseti-verujem da ce biti veci-mora! Ova Liga ce nadam se biti bolja od prethodne i nece biti turnira bez fonda i slicnih propusta u rasporedu... Valjda cemo nesto naucit, jos smo mladi ::)