News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:18:28 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Prva poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, May 05, 2009, 05:27:42 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Pozdrav, evo linka za nove besplatne turnire koji su aktuelni... Ovoga puta na Poker Stars igraonici. O svemu više ovde: http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2476.0.html

El Fenomeno

Quote from: varan7 on June 06, 2009, 10:48:11 PM
ovaj  put  ne  zelim  upucivati  cestitke  niti  komentarisati  igru

Zasto, sta se desilo?

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Q-Q

I mene zanima... A bio 2. nije da se hvalim al cestitka bi bila ok :D
Ja sam gledao utakmicu i igrao pa sam mozda nesto propustio.... Sta je zamerka?

Q-Q

Evo i novih rezova, ako sam kome ukro koji poen, nemojte zamerit, rano je a i posle 8 piva gledam na 1. oko.... :D

Link rezultata odigranog turira u Subotu i nova tabela lige: http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2466.new.html#new

Pozdrav svima!

noja

Quote from: Q-Q on June 07, 2009, 03:33:43 AM
Evo i novih rezova, ako sam kome ukro koji poen, nemojte zamerit, rano je a i posle 8 piva gledam na 1. oko.... :D

Link rezultata odigranog turira u Subotu i nova tabela lige: http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2466.new.html#new

Pozdrav svima!

Meni nisi ukrao bodove  al isi se namerio na mene na turniru  i triput me rusio  dok me nisi i zbacio. Jedino sam od tebe juce gubio (na kraju  i izgubio).Neka ti je sa srecom i dalje...

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Q-Q

Noja izvini, nista licno... Desavalo se da imamo u isto vreme solidne ruke i ja sam svaki put imao vise srece... Tebe sam izbacio svojim nadimkom, Q-Q i odma sledece delenje dobijem isto :D i na All in al nisam imao pratioca. Hteo sam sve da vas izbacim al mi nije poslo za rukom ;D-mada sam poslednju ruku izgubio isto (NE) srecom.
Evo kako je bilo, pree flop All in: ja K-10 pik a lik Q-J karo, do turna-nikom nista-imam jaceg kickera ali river donosi karo kartu i ubi me flashom... Al me mazio softver pre toga pa nemam pravo da se zalim...
Pozdrav svima i vidimo se uskoro.

Q-Q

I da, ligu slobodno mozete kritikovati-hvaliti, necemo se ljutiti! Nadam se nakon ove da imamo i sledecu, pa da je napravimo zanimljivijom i boljom od prethodne. Ja sam shvatio svoju gresku kod rasporeda, previse vikend dana... Nece se ponoviti. Recite jesu radni dani ok, mozda koja Nedelja, termin u 21h mislim da je prikladan, a mozemo i o tome pregovarati... Mozda na kraju nagraditi vise-5 igraca, u zavisnosti od fonda nagrade ce biti manje pojedincima ali zato ce biti zanimljivija borba za svaku poziciju i vise motiva kod igraca.
Kakvi ste s ostalim igrama, npr. 1. turnir Omahe ili.... Ne znam da li nude H.O.R.S.E. sto je kao Petoboj Pokera, zanimljivo i ludo... Meni je omiljena Omaha Hi/Lo, mada je slabo popularna...
Zalite se, hvalite, komentarisite; jer smo zajedno u ovome i Liga je napravljena za Sve!
Pa da se zabavimo, a ko ce osvojiti novac, manje bitno-iskreno se nadam JA  :o
I sada se dobro zakuvalo, poslednja 2 turnira ce odluciti, a ubuduce verujem jos zanimljivije i nadam se posecenije.

krko

Nedjeljom od 21:00h bi bilo odlicno.
Subotom nekako ne ide..

Sto se tice izbacivanja, ovog onog, nema ljutnje, igra je igra. ;)

Angell

I meni nikako ne odgovara da se turniri igraju subotom, vec 2 subote zbog raznih drugih obaveza ;D ;D nisam mogo igrat. Nedeljom pase, ali sto kasnije to bolje. Sto se mene tiče moze i u 22h svaki dan osim subote.

Preporuka za clanove:

Angell

Quote from: varan7 on June 06, 2009, 10:48:11 PM
ovaj  put  ne  zelim  upucivati  cestitke  niti  komentarisati  igru

Zorane, ako mi mozes objasniti zbog cega ovakav post. Nisam igro taj turnir, pa neznam sta je bilo ???
Mozes mi objasniti i na pm.

Preporuka za clanove:

noja

Quote from: varan7 on June 07, 2009, 09:41:22 PM
sto  se  rasporeda  tice uvijek  ce  nekome  odgovarati  ,  a  nekome ne.  neka  se  svako  izjasni  pa  ti  ukomponuj,  kako  mislis  da  je  najbolje.  ja  naprimjerne  mogu  igrati  cetvrtak  nikako, i  nedelju  ne  mogu  prije  20   sati  u  21  bi  odgovaralo.ja  se  slazem  da  se  djeli  na  vise  igraca  da  vise  ljudi  dobije  pomanje  para  nego  da  ja  odnesem  sve  sam. tako  ce biti  interesantnije.  ne  znam  zasto  se  Q Q  izvinjavas  noji  kada  on  sigurno  zna  da  je  normalno  da   je  cilj  igre  izbaciti  sve,  zato  se  nema  potrebe  izvinjavati.  meni  je   smijesno  kada te neko  uzme  neku  dobru  ruku  i  kaze  izvini.  nije  mi  nimalo  krivo  sto  me  je  dobio  sta  su,  da  sam  mogao  i ja  bi  njega,  ali  me  ono  izvini  zamisli  je  li  me  ovo  zafrkava.  liga  je  dobra  i  trebao  bi  se  prosiriti  krug  igraca.  nisu  skupi  ovi  turnirin  sa  uplatom ili  sto  vi  kazete  buy in  meni  je  normalno  1-  3  evra .  oni  sto  su  5-10  ja  ne  igram  preskupo   mi  je .  pozdrav  svima  zoran-varan

To je vise kurtoazno.Covek je kulturan  i vaspitan a   i imao je stvarno srece ,nazalost najvise protiv mene.A po meni je normalno  da se izbacujemo  pa se posle mozemo i saliti i zezati na racun  toga. I  ja volim  ove jefinije turnire do 2-3 e.Sve ostalo vec po meni  nije igra.A za termine  nema probleme ,gotovo svi mi odgovaraju !
Srecno svima

luckyboy

Zasto jos nije ubacen danasnjii turnir u unibet. A za sledecu ligu na svakoga odgovara razlicito , bar po meni najbolje je da turnire nisu petak i subota. POZDRAV

birdbvs

Ljudi ja nisam dobio lozinku za veceras ako bi neko bio ljubazan da mi je posalje