News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:07:08 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

[BND] Apostandum.com 3 eura free

Started by El Fenomeno, February 04, 2008, 02:46:03 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Registrujte se preko banera i dobicete 3 eura odmah nakon registracije. Ne znam nista vise o ovaj kladionici, znam samo da su novi, sto znaci da i nisu nesto posebno ali mozda ce neko uspeti nesto da napravi. Pozz svima i srecno.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

torcidaWM

Meni izbacuje neki prozorcic na španjolskom, u vezi passworda nešto i nikako se neuspjevam registrirati.... A sve popunim kako treba, jel se još ikom desilo?

El Fenomeno

Quote from: torcidaWM on February 04, 2008, 03:11:08 PM
Meni izbacuje neki prozorcic na španjolskom, u vezi passworda nešto i nikako se neuspjevam registrirati.... A sve popunim kako treba, jel se još ikom desilo?

Desilo se meni, sifra mi je bila 7 slova i 2 broja. Onda sam izbacio brojeve i sve je bilo ok.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Hellboy321

1) Ne razumem nista xD
2) Sranje kladza
3) Kolko kapiram somo singlovi mogu da se igraju
4) Mnogo je zapetljan sajt . . .
5) i jedino dobro daju pare za dz XD

El Fenomeno

Nije mi jasno, sta ne razumes? Za ovo ostalo si delimicno u pravu ali sta nije jasno ovde? Treba samo da se registrujes i dobijes 3 eura.

Preporuka za clanove:

duledu

I ja sam imao problema sa sifrom.Sifra mora da sadrzi 7 slova,ni manje ni vise

duledu

pottke

Da li mi samo mozete reci kakvi su uslovi sa withdraw ovog bonusa. Dakle da li se mora praviti deposit preko moneybookersa ili ne mora? Hvala

crazy_serbs

vrlo komplikovan sajt pogotov sto je 90% stvari na spanskom i ako stavim engleski ... i izgleda ima samo spanska liga , i ja mogu igrat neke parove samo sto oni daju ...
smoking hill

Hellboy321

@admin

Ne razumem spanski :D

@Ostali

Ovo moze samo da vas iznervira . . .

d_m_r

Dobio i ja 3e , a sta cu sad sa njima pojma nemam, koliko sam razumeo minimalno za podizanje je 100e. da li se neko kladio ovde malo mi je zapetljano

postoji ova mala loptica sa britanskom zastavom @hellboy ali neverujem ni da ce ti tako nesto biti jasnije

Pink Floyd

25e minimum, samo na bankovni racun, nema ni visa, ni moneybookers...
"I'll See You on the Dark Side of the Moon"

cR@Sh0v3RR

Ja nekako uspeo da se registrujem i da odigram tiket tj. singl..... Ajde ako neko zna, molim vas da mi objasni kako ovde odigrati tiket i neki drugi tip osim 1 X 2....

El Fenomeno

Quote from: cR@Sh0v3RR on February 07, 2008, 06:17:49 PM
Ja nekako uspeo da se registrujem i da odigram tiket tj. singl..... Ajde ako neko zna, molim vas da mi objasni kako ovde odigrati tiket i neki drugi tip osim 1 X 2....

Sutra cu imati vise informacija o ovoj kladionici i o samom nacinu igranja u njoj posto se razlikuje od dosadasnjih oblika online kladjenja. Pozz

Preporuka za clanove:

cR@Sh0v3RR

I prosao sam ovaj singl shto sam odigrao za 3 evra neznam ni koja im je kvota bila na Bet-at-home je bila 1.75....nebitno.... nego problem je u tome shto sam proshao a na racunu mi pishe da imam 0 evrica.....i na tiketu pishe samo da je utakmica zavrshena i da je uplacen za 3 evra i nishta vishe......a ja hteo da odigram NHL Ottawa 1 @1.70.....ali nemogu.....
Ajde ko zna molim vas da mi pojasni malo ovu kladionicu....