News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:23:34 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

[BND] Apostandum.com 3 eura free

Started by El Fenomeno, February 04, 2008, 02:46:03 PM

Previous topic - Next topic

cR@Sh0v3RR

Quote from: Admin on February 07, 2008, 09:33:00 PM
Quote from: cR@Sh0v3RR on February 07, 2008, 06:17:49 PM
Ja nekako uspeo da se registrujem i da odigram tiket tj. singl..... Ajde ako neko zna, molim vas da mi objasni kako ovde odigrati tiket i neki drugi tip osim 1 X 2....

Sutra cu imati vise informacija o ovoj kladionici i o samom nacinu igranja u njoj posto se razlikuje od dosadasnjih oblika online kladjenja. Pozz

Brate ja proshao juce onaj prvi singl a danas mi na racunu pise 3e.... a kvota bila valjda oko 1.70... i kad udjem da pogledam "My bets" pishe mi da mi je tiket dobitan i da sam dobio 3 evra.... ovo izgleda luda kuca?? Shta bi sa informacijama?

El Fenomeno

Evo ovako, ovo sam uspeo da saznam kad je ova kladionica u pitanju. Kao prvo sumnjiv mi je bio njihov logo.
Tj. ova riba jer mi je bila veoma poznata.A evo i kako mi je poznata, pred kraj prosle godine je bila ona promocija u Iberobet kladionici i ista ova riba je i na njihovoj naslovnoj strani. Saznao sam da je ovo "mala sestra" Iberobet kladionice koja radi na specijalnom principu. Otvaraju se ankete za pojedine meceva na koje ljudi ulazu svoje pare. Ne postoje kvote vec igraci igraju jedni protvi drugih. Tebi verovatno pise 3 eura zato sto si pogodio ali niko od ostalih igraca nije omasio. Tako da se ukupan ulog raspodelio na igrace koji su pogodili. Imas opciju Create a new pool betting gde mozes da izaberes mec i da odredis ulog ali je mnogo bolje to uraditi nekoliko dana ranije da bi mogli i ostali da ulazu na tvoju utakmicu. Meni se ovaj sistem ne svidja jer retko igram iznenadjenja ali nekom ce se mozda ovo svideti. Sto se tice kladionice ne mogu nista da kazem ali mogu da kazem za Iberobet gde sam uzeo 5 eura free okrenuo ih par puta, povukao oko 20 eura bez problema, ponovo ih vratio i uzeo 100% bonus gde je trebalo samo jednom da se odigra i to na bilo koju kvotu tako da sam odlicno prosao. Jedina mana je sto uzimaju 10 eura pri povlacenju novca na moneybookers. Opsirnije ovde!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Pink Floyd

Ma ovo je bash zzbz, ja sam iz zajebancije odigrao, prosao, i od 3e na racunu imam 2.66... ;D
Samo sam kliknuo na x-ic u cosku...
"I'll See You on the Dark Side of the Moon"

cR@Sh0v3RR

Quote from: Pink Floyd on February 09, 2008, 02:53:23 AM
Ma ovo je bash zzbz, ja sam iz zajebancije odigrao, prosao, i od 3e na racunu imam 2.66... ;D
Samo sam kliknuo na x-ic u cosku...

Pametno zborish.....evo i ja cu sad.....

El Fenomeno

Ovo je odlican nacin kladjenja za one koji igraju na iznenadjenja. Npr. uplata na Real ovaj vikend je preko 200 eura i u slucaju da izgubi ili odigra nereseno sav novac dele oni koji su to odigrali. E sad, posto je takvih veoma malo, video sam da je rec o 2% i 4% na nereseno verovatno bi to delili max. 3 coveka. Za 3 eura uzeti preko 50 mozda cak i 100, sve zavisi od uplate, uopste nije lose. Ali opet kazem, to samo odgovara onima koji igraju iznenadjenja. Mene to licno ne zanima tako da se cisto zezam sa ta 3 eura.  ;)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Evo kakvo je stanje na racunu posle pobede Reala.    Ako ovako nastavim nadam se da cu za 5 godina skupiti dovoljno da mogu da povucem novac.  ;D

Preporuka za clanove:

veronese

ja sam stigao do 4,22..   ;D

cekam vikend i tekmu Levante-Osasuna, tu bi trebalo da se dobiju dobre pare, naravno ako se pogodi.

veronese

evo ja odigrao lion-manchester X i celtic-barsa 2, i dobio 36,2 evra sa ulozenih 3 evra..

El Fenomeno

Quote from: veronese on February 22, 2008, 01:34:21 PM
evo ja odigrao lion-manchester X i celtic-barsa 2, i dobio 36,2 evra sa ulozenih 3 evra..

Lepo, jos malo pa probaj da povuces.  ;)

Preporuka za clanove:

veronese

Quote from: Admin on February 22, 2008, 01:44:51 PM
Quote from: veronese on February 22, 2008, 01:34:21 PM

Lepo, jos malo pa probaj da povuces.  ;)

nisam bas dobro razumeo, koliko treba da bi se povuklo??

El Fenomeno

Bonus je ponovo aktivan pa ko zeli moze da proba. Treba samo da ode na sajt i da klikne na baner koji se nalazi na desnoj strani.

Apostandum.com

Preporuka za clanove:

cL0n3

ajde sad iskreno sta je dzabe i bogu je drago! ;D ;D

[SiMa]

realno je krs kladionica, ali nije lose za igrati se ;D

nesaso

PICI BATO SAMO AKO JE ZAS DZ,TO KLADIONICA TIPA EXCHANGE KAO BETFAIR...TU SU REALNE KVOE NEKAD CAK ASTRONOMASKI RASU AKO SAM TO SKONTO ;D

nesaso

kolko se ceka na registaracioni mail?poslo sam sinoc jos nista? :(