News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:21:28 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Neteller

Started by masic, April 13, 2012, 04:24:45 AM

Previous topic - Next topic

masic

dobro vece izgleda da sam nasao alternativu za kladjenje slicno moneybookersu i entropay neteler uveli su i za srbiju nisam bio u toku izgleda i sa srbijom saradjuju pise i ovo.Neteller je internet novčanik isti kao Moneybookers, uglavnom važi sve što piše za Moneybookers. Isplate sa Netellera možete da uradite sa bankovnim transferom, čekom ili pomoću Neteller Net+ Prepaid platne kartice (kartica je dostupna igračima iz Srbije, Hrvatske i Slovenije). Troškovi za bankovni transfer i ček su fiksni (ne ovisi o iznosu), a iznose 7,5 evra.

Najbolji način isplate je Net+Prepaid MasterCard, prava fizička debitna kartica koju poštom dobijete na svoju kućnu adresu a sa njom onda dalje možete da kupujete po prodavnicama ili podižete pare u bilo kojoj državi i na bilo kom bankomatu sa MasterCard oznakom. Naravno da postoje odredjene provizije a njih potražite na Neteller stranici. .[:-)].

bozicso

znam za njih, jako dugo postoje ali nisu prihvatali Srbiju, upravo sam napravio račun pa ćemo videti gde se može kladiti sa njima

edit: Srbija ne može da naruči karticu, bar ja ne vidim tu opciju, pisaću supportu

evo ih, brzi su, može i Srbija ali se prvo mora verifikovati račun, znači upload Pasoša i računa. valja ovo sve iščitati
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

masic

moze u ovim kladionicama zasada Bet-at-Home,Expekt  ,10Bet    ,Gamebookers ,Unibet ,Betsson videcu jos gde moze pozz.

mastercard  Net+ Prepaid MasterCard aktivirao sam je za 5-7 radnih dana mi stize besplatna je pise sve u kojim zemljama je dostupna ima preko 100 zemalja odlicno nasao sam zamenu za entropay. .[:-)].

znaci trebam poslati sneniranu visa virton karticu i pasosa moze li licna karta iako imam i pasos hvala na brzom odgovoru.

Nemoj pisati postove za redom, postoji dugme Modify ako zelis nesto da dodas ili izmenis/Admin

bozicso

najbolje ti je pasoÅ¡ mada može  lična karta, ali moraÅ¡ i neki račun ili izvod iz banke gde se vidi tvoja adresa. kad se odradi verifikacija dobija se dugme za naručivanje kartice, pretpostavljam da će i prilikom naručivanja kartice da traže ista dukumenta ponovo, bar je bio slučaj sa svim dosadaÅ¡njim bankama.

ono Å¡to mene sad buni je kako oni mogu a Entropay i Moneybookers ne mogu kad su sve engleske kompanije  .[hm].

masic

misli da je vise americka kompania ali nije vazno vazno je da ce moci uskro saljem racun za struju jel problem ako je cirilica racun za telefon fiksni

bozicso

ma neće oni njega čitati hehehe to je pravilo kod svih online banaka, oni moraju pravdati nečim da si ti stvarno lice, pasoš možeš ukrasti nekom i zato ti traže račun ili izvod iz banke da imaju 2 dokumenta. to si isto radio i za Entropay i za MB

masic

saljem sada licnu kartu i fiksni racun od telefona i cekam odgovor da aktiviraju celi racun 100% sada  mije 35% aktivan racun i cekam mastercard za 5-7 dana da  mi stigne u postansko sanduce i sledeci dan pin kod za  bankomat .[:-)].

masic

odobreno mi koriscenje netellera poslao sam dokumente kazu kompletirano je odlicno jos cekam da stigne mastercard. .[ap].

kockar_ns

a koliko treba sa kladionice da predje na NETELLER

masic

vrenenski sa kladionice na neteller isto kao moneybookers oko 24 sata.
Najbolji način isplate je Net+Prepaid MasterCard, prava fizička debitna kartica koju poštom dobijete na svoju kućnu adresu a sa njom onda dalje možete da kupujete po prodavnicama ili podižete pare u bilo kojoj državi i na bilo kom bankomatu sa MasterCard oznakom. Naravno da postoje odredjene provizije a njih potražite na neteller stranici.

kockar_ns

Quote from: masic on April 14, 2012, 10:28:37 PM
vrenenski sa kladionice na neteller isto kao moneybookers oko 24 sata.
Najbolji način isplate je Net+Prepaid MasterCard, prava fizička debitna kartica koju poštom dobijete na svoju kućnu adresu a sa njom onda dalje možete da kupujete po prodavnicama ili podižete pare u bilo kojoj državi i na bilo kom bankomatu sa MasterCard oznakom. Naravno da postoje odredjene provizije a njih potražite na neteller stranici.
sve mi se to svidja obavio sam reg sad moram cekati utorak da iz banke uzmem izvod, zbog adrese u racunima nije isto sto i u prijavi lk i slicnih dokumenata

kockar_ns

Quote from: masic on April 14, 2012, 05:01:39 PM
odobreno mi koriscenje netellera poslao sam dokumente kazu kompletirano je odlicno jos cekam da stigne mastercard. .[ap].
je li stigla?

masic

nije jos sigurno do petka ili sledece nedelje sledeci dan stize pin kod.jedva cekam pa da pocnem se kladiti

kockar_ns

Quote from: masic on April 18, 2012, 02:11:39 PM
nije jos sigurno do petka ili sledece nedelje sledeci dan stize pin kod.jedva cekam pa da pocnem se kladiti
lako se je kladiti,samo provri da li to radi kada stigne...

masic

hocu naravno ta firma posluje dugo godina