News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:55:06 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Neteller

Started by masic, April 13, 2012, 04:24:45 AM

Previous topic - Next topic

masic

neteller karticu sam cekao tacno 11 dana a pin sam cekao isto tako desetak dana pin sam isto cekao puno vremena ali kada je sve to doslo radi besprekoeno dizao sam i na dva bankomata kod maxi prodavnica,

bozicso

tačo 11 radni dan mi je stiglo pismo, ali doÅ¡ao je prvo PIN, kažu da očekujem uskoro i karticu  .[:-)].
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

Meni je stigla kartica prvo a pin jos uvek cekam.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Gooty

Sta treba da verifikujem da bi prebacivao pare online, znaci sa neteller na neteller sa neteller na kladionicu sa kladionice na neteller? ? ? Znaci necu da dizem na karticu i to nego samo internet transakcije! Da li je dovoljno da im posaljem licnu kartu?

bozicso

ti prebacuj slobodno, ako budu želeli tražiće neka dokumenta....nema potrebe da im to šalješ sam

Gooty

znaci ne treba nista da verifikujem mogu da prebacam? Znaci mogu sad dic pare sa bet-at-home na neter? i sa netteler uplatiti na npr. expekt  .[hm].

El Fenomeno

Tesko ce ti bet-at-home dozvoliti tu transakciju bez prethodne uplate novca sa Netteler-a na njihovu kladionicu.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

sve ti je admin rekao, Nijedna kladionica ti neće isplatit na Neteller ako nisi imao uplatu sa njega, ali ako napraviš depozit na svoj Neteller pa uplatiš u kladionicu možeš bez problema povući novac nazad.
Ako ti neko pošalje sa svog NT na tvoj NT možeš napravit depozit pa opet povlačit nazad.

A verifikacija ti je ista kao kod MB, u bilo kom trenutku mogu ti zaključati račun i tražiti skeniran pasoš i neki račun...
Jedino što kod NT ne moraš verifikovat karticu nego odmah možeš praviti depozit i možeš koristiti njihovu karticu za Withdraw

masic

evo za nekoga sa plicim dzepom bet365 je smanjio iznos uplte-isplate bilo je 40.00eur sada je 15.00eur

bozicso

evo stigla i kartica, ja izgleda imo najviÅ¡e sreće da i PIN i karticu dobijem za 15 radnih dana  .[ap].
inače kod aktivacije kartice sam dobio poruku koji mi je PIN, tako da vi koji aktvirate karticu na taj način dobijete PIN i pre nego Å¡to stigne poÅ¡tom  .[;-)].

masic

neteller probleme sam resio ima vec dva tri meseca odlicno funkcionise neteller.

Gooty

ima li nesto novca na Neteller da mi prebaci jer treba mi uplata na Expekt   .[help].

milosma

Stigla kartica sa Neteller-a za 8 dana sa sve vikendom,svaka im čast brže sam dobio nego neku karticu od naše banke...

komi01

Pitanje: hocu da uplatim sredstva na expekt preko Neteller-a, a imam njihovu master card, da li da odaberem opciju neteller ili master card posto vidim da ima obe opcije. Mislim sta je jednostavnije ili kako vi radite. Hvala unapred. .[hm]. .[pozz].

bozicso