News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:27:41 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Neteller

Started by masic, April 13, 2012, 04:24:45 AM

Previous topic - Next topic

bozicso

1 RSD = 0.00872 EUR

ovo mi je kurs zadnji put kad sam dizo
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

mythos

Danas kada sam pokusao da depozitujem pare na neteller,trazilo mi je da registrujem prethodno koriscenu karticu. To sam krenuo da odradim,pise uzmu fuksno 5e(nesto slicno kao MB) ali umesto cifre koju su debitovali treba da se upise cetvorocifreni broj koji posalju uz nalog za naplatu.I tako kada sam kliknuo da skinu 5e nesto je net zablokirao,ja refresovao stranu,ali u medjuvremnu proverim na intesinom sajtu skinuli su pare. Sada kada sam mislio da treba jos da upisem te 4 cifre u dredjeno polje,njega nema te mi trazi da opet registrujem. Nije problem opet sam pokusao racunam onda ce dodati 10e kad prodje to. U tom momentu blokiraju mi racun. Nakon razgovora sa operaterom odblokirali su mi racun ali i dalje ista prica kada idem da registrujem karticu umesto da upisem ona 4 broja on mi opet trazi da mi skine 5 e. Nisam isao dalje necu da se zezam. Poslao sam sad i email,racunam da ce razresiti ovo. Kolko sam razumeo ovu preko telefona mozda ce NT ponistiti prvu uplatu od 5e i refundirati mi,pa cu morati opet da registrujem. Nadam se da ste me razumeli...

Pitanje je da li se nekome ovo vec desavalo?

bozicso

Evo u vezi provizije sveže informacije, kao što vidite koristio sam dva različita  bankomata i na oba digao 30.000 dinara, kurs je isti i iznosi 0,009 za 1 dinar.

prostom računicom dođemo do toga da je za 30.000 dinara računato kao 270€ i na njih plaćeno  11,15€ provizije
znači za 540€ po NT oni su uzeli  cirka 22,30€ provizije.
Kurs u menjačnici je 110-111,50  što opet znači  da ja mogu u menjačnici za tih 60.000 kupiti 538,11 € razlika između kursa NT i menjačnice je nešto manje od 2€

da sumiram, za 538€ u rukama dao sam ajde da zaokružim na veću cifru 563€ sa NT. Znači 25€ sam izgubio na provizije.
Da živim u bilo kojoj zemlji EU  lepo odem na bankmat upišem odmah  540€ (a ne iz dva puta kao kod nas) i NT mi uzme samo 4€.
Ponavljam ta provizija je posledica toga što  banke preračunavaju dinare u eure!

MB? devizni?
podsetiću te da je internet klađenje preko stranih kladioica ZABRANJENO u našoj zemlji. Podsetiću te da za svaki priliv novca moraš napisati odakle je jer je zarada podložna plaćanju poreza. Ne možeš stalno pričati da je poklon od rođaka, ako dižeš manje iznose to će nekako i proći, ali  zamisli da ja ovo povučem na devizni? pa tako 4,5 puta godišnje?

da slažem da sam zaradio preko web marketinga ili dizajana? reći će OK, porez na dobit je 20% idi u poresko i popunjavaj obrazac, plati 20% a to je petina, znači oko 300€. Pa nisam lud, radije ću dati englezima  60-80€ kolko će me izaći kad sve povučem, sad moram čekati jer je limit 2 povlačenja u 24h odnoso 6 u 4 dana...

Svako nađe šta mu više odgovara, u ostalom NT je jasno ispisao pravila poslovanja (čitaj svoje provizije) pa vidi šta ti više odgovara.

masic

cesce koristim neteller i ecocard od moneyboookersa iako na moneybookers mozes zatrazizi isplatu na only card onda nema pitanja poreklo novca ali sigurnije je neteller i ecocard.

Illusionist

Ono sto cu ja sigurno uraditi u sl. periodu je da upisujem u excel kvotu u domacoj kladionici i kvotu u online kladionici(pretezno pinnacle) .Na pinnacle-u je gotovo uvek za nekih 0,5 do 0,8 bolja kvota nego kod ostalih i samim tim veca je zarada sto pokriva tih 25 eur po podizanju na bankomatu,a i vise.

mythos

Evo da se i ja javim. Resio sam ovaj problem iako je trajalo oko 5 dana. Izgleda da sam dosta uplacivao na neteller,pa su mi trazili kao na Mb da registrujem karticu. Prvi put kad sam to radio crko mi je internet i zatvroio sam stranicu ali su oni skinuli tih 5e koje su konstanta.
Nako drugog pokusaja su mi blokirali racun. Nakon razgovora sa operaterom odblokirali su me ali i dalje je ostojao problem sa karticom. Trajalo je par dana dopisivanje sa sluzbom i na kraju sam im samoinicijativno poslao skrin sotove.
Tih skinutih 5 e mi se pojavilo na racunu NET ali sam opet morao da odradim registraciju/verifikaciju kartice. To sam i ucinio,ali ovoga puta nije bilo problema. Sada je sve ok.

Bozicu da li se tebi desilo ovo isto kao i meni,da ti traze registraciju. Uopste,da li se ikome od vas desilo to?

bozicso

meni nisu tražili verifikaciju kartice, čak mi i sam profil već  godinu dana stoji na 85% verifikovan, neću niÅ¡ta ni da čačkam jer mi fećfera ovako

Illusionist

Meni su trazili verifikaciju kartice i verifikovao sam je za 5 min. Samo upises 4 cifre sa izvoda gde su ti skinuli tih 5 eura i nema problema.

krko

Ima li iko ovdje da koristi neteller das mi samo kaze ukratko mane i prednosti istog i je li radi na istom principu kao i skrill/mb?

bozicso

s obzirom da je i MB uveo Mastercard nema neke velike razlike, jedino se izrada kartice kod NT ne plaća!
Ostalo ti je manje više svejedno, šta više voliš

El Fenomeno

Imam ovu njihovu karticu vise od godinu dana ali je nikada nisam koristio....favorit mi je bio Skrill i Virtuonka. Danas sam je prvi put probao na bankomatu i moram reci da je extra stvar, sljaka bez greske.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

1. Kako se vrsi withdraw sa Netellera?
2. Na bankovni racun  (sta znaci routing number u opcijama?)
3. Da li se moze izvrsiti withdraw na svoju visu koju licno imas(nisam vidio tu opciju pa ne znam dal postoji)

bozicso

Ne znam, ja koristim njihovu karticu.
najbolje posalji support ticket i dobices najtacniji odgovor

El Fenomeno

Takodje, koristim njihovu karticu koja radi bez greske....kad sam je ja narucio pre par godina bila je besplatna...sad se placa mislim 10e.
Podizanje novca na svakom bankomatu a moguce je i placanje u radnjama. Sve pohvale za Neteller.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

A cek kako narucite karticu, jel samo zatrazite ono na ''mastercard plastic card'' il tako nekako i dodje ti kartica na kucnu adresu jel? sa kojom mozes dizati pare sa kojeg hoces bankomata koji podrzava mastercard? Jesam u pravu?