News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:08:50 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Bet-at-home

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:52:41 PM

Previous topic - Next topic

krko

Ja koliko znam na BAH je bonus bilo obrtanje 3x na kvotu 2.

A ti ako uplatis 10eura, a ne uzmes bonus mozes povuci kad hoces, jer ne igras  sa bonusom.

nishlije

Evo jedan lep gest od BAH :D
QuoteNajlepÅ¡i čestitke za vaÅ¡ roÄ'endan. I da naravno ne stojimo tu praznih ruku, poklanjamo vam jedan bonus u iznosu od 5 EUR.

El Fenomeno

To je skoro standard kad su oni u pitanju. Srecno u igri.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Tebra

Kako izbaciti neki par sa odigranog listica ako jos nijedna utakmica nije pocela?Utakmica pocinje u 18:00 pa bi molio za odgovor do tada.

HVALA unapred!!!

El Fenomeno

Ne razumem bas najbolje pitanje?!

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Tebra

Odigrao sam 5 parova pa bi mozda da izbacim jedan pre nego sto pocnu utakmice ako je to moguce,ako nije nema veze nije problem.Da li je to uopste moguce?

El Fenomeno

Ja koliko znam nije moguce sem da mozda kontaktiras njihov suport pa da oni poniste tiket ali to je mnogo cimanja za tako nesto a cak ti mozda ne bi ni ponistili tiket.
U svakom slucaju automatski ponistavanje utakmica na tiketu ne postoji.

Preporuka za clanove:

Tebra

Vazi, hvala na odgovoru.
Nema veze,samo hrabro idemo do kraja, idemo do pobede,hehe!

PaKi

Prvu uplatu na BAH sam uplatio virtuon karticom koja nije na moje ime, e sad posto sam u nekom plusu hteo bih to da podignem. Koja je procedura? Mogu li to uraditi na karticu koja nije moja, ili moram da izvadim virtuonku na svoje ime, pa onda da podizem novce?
hvala

El Fenomeno

Pa probaj da povuces novce na tu istu virtuonku mada nisam bas siguran da ce to da prodje sve bez problema. Zasto si uplacivao karticom koja nije tvoja?

Preporuka za clanove:

PaKi

paaa, u tom momentu nisam imao karticu na svoje ime, uplatio mi ortak, a onda me krenulo :)

poslao sam im mail sa istim pitanjem i evo sta su odgovorili...
*
Poštovani Dusan,

vi ne morate stalno uplaćivati istom karticom, ako sada imate svoju možete nju dodati i s nje uplaćivati. Isplata se može izvršiti jedino na karticu s koje ste prethodno vršili uplate.

Srdačan pozdrav,
*

mada ko zna, mozda sad i naprave problem....
mislio sam da kad mi stigne kartica, uplatim neku manju sumu, pa posle da probam da sve isplatim na nju, sta predlazete?

El Fenomeno

Pa pazi....ne znam ni sam sta je najbolje da ti predlozim. Mozda da ti ipak povuces te pare na tu karticu kojom si uplatio novac jer mi posle ovog njihovog maila to deluje bolji izbor. Onako ti mogu napraviti problem jer si sitno uplatio a povlacis sve pare na tu svoju karticu.  .[hm].

Preporuka za clanove:

PaKi

ajde onda cu da probam tako,
evo sad sam proveravao, do danas je pisalo da nemam aktivnih kartica, a sad se pojavila ona sa kojom sam uplatio na listi za isplatu...
mozda si u pravu, probacu pravo na nju pa sta bude.

El Fenomeno

Probaj pa javi, trebalo bi da prodje sve kako treba. I naravno, uzimaj sebi karticu da ne dolazis u ovakvu situaciju.

Preporuka za clanove:

PaKi

a kolika je minimalna isplata na visa virtuon karticu? neki spominju 100e...