News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:30:19 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Bet-at-home

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:52:41 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Minimalna isplata na Visu je 100e.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

PaKi

hm, ja kontaktirao i njih, i oni napisase

minimalna isplata za sve kartice je 10 eura.  stoji mi u mailu odgovor

mada je i meni to nesto sumnjivo bilo.... .[hm].

El Fenomeno

Moguce da su promenili....do prosle godine je vazio ovaj minimu od 100 eura sto je stvarno previse pa je moguce da su se dozvali pameti.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

PaKi

evo sad sam pokusao isplatu, definitivno nisu nista menjali, i njihov support daje pogresan info
pokusao sam isplatu manju od 100e i lepo iskoci prozorce i kaze da ispod stotke ne moze  .[oOo}.

bozicso

jedan savet, ako vrÅ¡iÅ¡ uplatu sa viÅ¡e metoda, uvek će aktivan biti onaj  sa kog si viÅ¡e uplatio ili ako je isto onaj sa kog je zadnja uplata, ali nemoj to puno meÅ¡ati jer mogu da te optuže za pranje novca i zatvore ti račun a pare vrate ako si ih imao joÅ¡ na računu
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

heheheheheh.....sta reci osim da dajemo informacije bolje od njihovog supporta.... .[:-)].   salim se naravno.

Preporuka za clanove:

PaKi

u svakoj sali ima malo sale :)
eh, ja i pranje, kakvo crno pranje pa ovo su sirotinjske sume od 50,60e...
a stvarno su losi, sad jos da strepim da mi ne zatvore nalog .[_].

bozicso

Quote from: PaKi on March 28, 2011, 01:39:52 PM
u svakoj sali ima malo sale :)
eh, ja i pranje, kakvo crno pranje pa ovo su sirotinjske sume od 50,60e...
a stvarno su losi, sad jos da strepim da mi ne zatvore nalog .[_].

nije bitan iznos niti kladionica, tako je kod svih, čim nešto mutiš (oni te eliminišu oni to tako gledaju). kako ti Admin reče povuci na karticu sa koje si uneo novac i onda deponuj sa tvoje i nemaš da brineš tj. neće te dirat

El Fenomeno

Pa problem da se to izvede je limit koji je bezobrazno veliki....100 eura a on verovatno nema toliko na racunu pa iz tog razloga ne moze da povuce na karticu.

Preporuka za clanove:

milosma

Hteo bih da počnem da se kladim  u bet at home pa me zanima jedino oko isplate da li može direktno na visa internet karticu (intesa)  da neotvaram drugi devizni račun  ili je bolja opcija preko moneybookers-a (otvorio nalog i registrovao karticu) i da li je moguća isplata manja od 100e sa mb na visa internet karticu,  ako može preporuka od nekoga hvala unapred.

legend88

U svakom slučaju ti je najbolja opcija da koristiš Moneybookers za uplate/isplate sa kladionica. Kada isplatiš novac sa kladionice na Moneybookers, onda sa njega novac možeš prebaciti direktno na Visa karticu. Sa MB-a možeš poslati na karticu i manje od 100eur, koliko hoćeš. Ne treba ti dodatni devizni račun, ranije je bilo problema sa Intesom sada radi sve ok.

Tebra

Pozdrav svima!
Dobro sto nisam nista cackao sa onim parom od pre nekoliko dana kad sam vas pitao kako da ga skinem posto je sve proslo i doslo 30 evra hehe.Odigrao bih danas jedan kamikaze listic za 1-2 evra uloga na EP kvalifikacije.Nikad pre nisam igrao sistem ponudu pa me interesuje kako bi se obracunalo u slucaju svih pogodaka ili u slucaju da promasim dozvoljeni broj parova?

Izrael - Gruzija
Dupla prilika - Tip: X2   1,98   

Turska - Austrija
Tip - Tip: 1   1,45   

Rumunija - Luksemburg (under/over 2.5)
Under/Over - Tip: 1   2,20   

Estonija - Srbija
Tip - Tip: 2   1,85   

Holandija - MaÄ'arska
Tip - Tip: 1   1,12   

Belgija - Azarbejdžan
Tip - Tip: 1   1,15   

Severna Irska - Slovenija
Dupla prilika - Tip: X2   1,39   

Litvanija - Å panija
Poluvreme/Konačni rezultat - Tip: X / 2   3,80   

Montepaschi Siena - Olympiakos Pireus

Panathinaikos - Regal FC Barcelona

Sad na primer odigram sistem 7 od 10 (120 reda).
Trenutno mi pise da je ukupna kvota 57.41(272.07 kombinacija) a ulog mi je 1.20 evra.Moguci dobitak 68.89 evra.

1.Znaci ako pogodim sedam parova, kako se onda mnoze kote i kako znam koliki je dobitak?Ili ako pogodim 8-9?

2.Da li imate neke predloge za ove parove,mozda za Srbiju posto sam saznao da je tvrd teren u Estoniji i jako je hladno a jos i Pizon kuka kako nije fer kako domacin ima prednost zato?Dobili su nas 3:1 u BG ali to je bila katastrofa tada,nema sanse da se ponovi ali ko zna sta ce biti,plus jos nisam ni gledao mec rotiv Irske pa ne znam formu ekipe.Kvota na 1x je jos malo veca nego cista 2.Iznosi 1.86!

Ako moze odgovor sto pre.

HVALAu napred!!!

bozicso

Quote from: milosma on March 29, 2011, 12:55:26 AM
Hteo bih da počnem da se kladim  u bet at home pa me zanima jedino oko isplate da li može direktno na visa internet karticu (intesa)  da neotvaram drugi devizni račun  ili je bolja opcija preko moneybookers-a (otvorio nalog i registrovao karticu) i da li je moguća isplata manja od 100e sa mb na visa internet karticu,  ako može preporuka od nekoga hvala unapred.

idi preko MB minimum za uplatu-isplatu je 10â,¬

El Fenomeno

@Tebra

Kao prvo ovo je tema o bet-at-home a ne o sistemima.
Kao drugo taj sistem ima previse kombinacija za tako mali ulog.

Preporuka za clanove:

Tebra

Hvala na odgovorima.Ma pojma nisam imao sta i kako sa tim sistemima.Znaci ne vredi igrati ovaj sistem sa ovakvim ulogom?
Odigrao sam na bet-at-home pa postovo ovde,oprostite!Obrisi admine ako smeta.