News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:33:42 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Bet-at-home

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:52:41 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Sta koristis za povlacenje novca?
Moras i rodjendanski bonus okrenuti 3x jer je to u principu onaj vaucher pa su zato ista pravila obrtanja.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ezio

Za povlacenje novca sam izabrao bankovnu transakciju.Izvrsio sam preko raifaizen banke i vidim sad da mi je ino priliv 74 evra.
Znam da moja bnka vrsi naplatu provizije oko 300 dinara ali to ce mi tek skinuti kad potpisem izjavu o poreklu novca.

Pa mi to sve ukupno izadje 9 evra samo da povucem novac.

El Fenomeno

Mogao sam i da pretpostavim da je bankovna transakcija.
Moj savet je kad si vec u Rajfajzenu pod hitno uzmi Visu Virtuon i neces vise imati takvih problema.  .[;-)].
http://bonustipovi.com/index.php?topic=269.0

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ezio

Zanimalo me da li se to svima desava,tj da li to tako treba.Posto sam skoro povlacio novac sa sportingbeta na isti nacin i nije bilo provizije.
Imam visu virtuon ali je nisam registrovao u BAH valjda treba prvo da izvrsim uplatu sa nje,a minimalno povlacenje je 100 evra.Hteo sam samo sto pre da povucem novac i idem na bet365,kod njih se ovakve stvari ne desavaju.

El Fenomeno

Zbog takvih stvari ja uvek dajem prednost Visi Virtuon jer tamo nema posrednika u transakcijama, novac ide direktno na devizni racun i nemam nikakvih trsokova sem odrzavanje kartice koje iznosi 20 din. mesecno sto je smesno.

To ti je odlican potez, BET365 i Betathome ipak ne mogu da se porede, samo napred i srecno!

P.S. Dobrodosao na forum!  .[pozz].

Preporuka za clanove:

Hare88

Imam tri accounta na Bet-at-homu. Da li ja imam dalje šta tražiti ovdje? .[:-)].

Ova kladionica mi je bila prva i tu sam dobio prvi bonus (uopÅ¡te i počeo sa online klaÄ'enjem) pa sam mislio da mogu otvoriti accounta koliko hoću. .[oo]. .[:-))].

El Fenomeno

Mozes traziti od njih da ti izbrisu dva i ostave jedan, nadam se da im to ne bi bio problem posebno sto bi se lako mogao sporazumeti sa njima jer imaju podrsku i za srpski i za hrvatski jezik.

Preporuka za clanove:

Hare88

Pisao sam im ali me ignorišu. Koji bi bili sljedeći koraci? .[hm].

El Fenomeno

To si verovatno probao na mail da ih kontaktiras. Probaj na live chat, imaju nasu podrsku a ako ti se niko ne javi od nasih onda obavezno cimaj ove na engleskom, mora se neko javiti. Ako ni to ne pomogne onda se javi pa cu ih ja kontaktirati.

Preporuka za clanove:

Hare88

Uspio sam ovaj put i izašli su mi u susret. Hvala puno na pomoći. .[pozz].

El Fenomeno

Nema na cemu, drago nam je da smo bar malo pomogli.  .[pozz].

Preporuka za clanove:

Monique09

Imam problem... uplacivala sam do sad normalno preko Banca intesa internet kartice na bet at home, a onda sam uplatila preko druge kartice kreditne koja nije na moje ime, isto visa. sama kada sam htela opet da uplatim, sa moje pise mi da uplata nije autorizovana, a isto pise i kada pokusam sa ove druge kartice.... u cemu je problemm ??? hvala

El Fenomeno

Napravila si gresku jer si uplacivala sa kartice koja nije na tvoje ime.
Moras ih kontaktirati, jedino tako mozes srediti problem. Imas live chat na sprskom a takodje i emali podrsku na srpskom. Nisu nesto preterano azurni ali ce ti sigurno izaci u susret.
Kontaktiraj ih, objasni u cemu je problem a ako slucajno ne sredis stvar javi se ponovo pa cemo ih mi kontaktirati.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

joja

I imam jos jedno pitanje...kakav sam kreten .[/o]. sad se setih .[:-(].
Imam vise accaountova na bet at home.com cini mi se slicnim podacima ali to sam radio pre dve godine pa sam potpuno zaboravio..Pa i povracaj preko "forgotten pasword?" tesko da je moguc....
Ali ti accaountovi su bili samo registacije bez mesanja sa kreditnim karticama ili bilo kakvim uplatama/isplatama..

Pa sam sad na ovaj accaunt gde pocinjem da se kladim ozbiljno...Prilikom registracije stavih ime Nikolas umesto Nikola .[/o]. .[/o]. Kao ko da je vazno .[-].
E znaci nece mi biti krivo ako mi zamrznu racun zbog mojih nonsalantnih gluposti  .[oro].
Jel mogu nekako da im posaljem mail da mi izbrise prethodne accaountove sa licnim slicnim podacima?
Da prilikom isplate ne predstavlja problem..

El Fenomeno

To moras uraditi jer ce ti u protivnom sve biti zakljucano a novac ce biti blokiran sa punim pravom. Kontaktiraj ih, objasni o cemu se radi ali niko ne moze da garantuje da ces uspeti. U svakom slucaju obavezno to uradi jer nema svrhe da igras kad novac neces uspeti da podignes.

Preporuka za clanove: