News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 01:46:58 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

BET365

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:44:33 PM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

ovaj moji je bez depozita evo pogledaj mozda moze isti kod jos neko da ukuca

There's some fantastic In-Play action this weekend with the final day of the Premier League season. Why not enjoy it with a totally free â,¬10 bonus from bet365? To claim your bonus, enter your offer code 54289L5H5M by selecting Members, Offers, Sports, then Enter Offer Code. Don't forget you will need to play through your bonus three times prior to making a withdrawal.

masic

bet365 je najbolja svestska kladionica nikada kod njih nisam ostao bez novca jer imaju golove liniju

kockar_ns

meni su za kosarku odlicnu ... za live opklade

El Fenomeno

Quote from: kockar_ns on May 18, 2011, 10:58:25 PM
ovaj moji je bez depozita evo pogledaj mozda moze isti kod jos neko da ukuca

There's some fantastic In-Play action this weekend with the final day of the Premier League season. Why not enjoy it with a totally free â,¬10 bonus from bet365? To claim your bonus, enter your offer code 54289L5H5M by selecting Members, Offers, Sports, then Enter Offer Code. Don't forget you will need to play through your bonus three times prior to making a withdrawal.

Koliko vidim to je bonus za  uzivo kladjenje na poslednje kolo Premier lige. Malo mi je cudno ali ako je tako svaka im cast.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

LIVE opklade nikada necu koristiti to je da bi vam kladionica uzela novac igram samo 3 utakmice najvise

kockar_ns

ne znam to ali odigrao sam bejzol meksicki bez problema ...tako da netreba da cekam poslednje kolo

Rafael

Jel moze neko da mi objasni sta znaci opklada Azijski hendikep na goste +0.5, +1.
Ovaj mec je u pitanju Eupen v Waasland-Beveren.

Samo +0.5 znam da je kao dupla sansa, a ne znam sta znaci jos,1+ dodatak.

Hvala unapred

masic

Azijski hendikep 0.75

Azijski hendikep 0.75 je oklada slična hendikepu 0.25 samo što se ovdje sa pola uloga kladite na Azijski hendikep 0.5 a sa drugom polovicom na Azijski hendikep 1.

Primjer Azijski hendikep 0.75:

Azijski hendikep Liverpool +0.5, +1.0         koef.     2,05

Azijski hendikep Chelsea   -0.5, -1.0          koef.     1,75

Kao primjer recimo da ste se kladili na Liverpool sa 100â,¬. Znaći da vam je pola uloga (50â,¬) stavljeno na hendikep +0.5 a druga polovica na +1.0. Da bi vaÅ¡a oklada bila u potpunosti dobitna Liverpool ne smije izgubiti a može odigrati nerjeÅ¡eno i tada ste osvojili 100x2,05=205â,¬. Profit vam je 105â,¬.

Ako ste se odlučili kladiti na Chelsea sa 100â,¬ da bi oklada u potpunosti bila dobitna Chelsea mora pobijediti sa dva gola razlike i tada vam je profit 75â,¬. Ako pobijede sa jednim golom razlike, dobitan vam je hendikep -0.5 a za hendikep -1.0 dobivate povrat uloga. Profit vam je u tom slućaju 37,5â,¬ (50x1,75=87,5â,¬).

krko

Je li ovo bet365 ukinuo 'void' za rezultat bez golova??

.[hm].

bozicso

void koliko ja znam važi samo za LŠ i lige petice ako završi bez golova, ali samo u igri poluvreme-kraj, zabija gol i još nešto! ne mogu se setit, ali nije konačani ishod
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

parma

Prvi puta povlacim novce pa me zanima kako?

ovo je njihova poruka..

As part of our KYC* procedures we need to carry out further verification before processing any withdrawals.
The simplest way to progress this is for us to telephone you on.............................
and guide you through the process.

jesu negoga zvali od vas ili mogu riješiti preko chat-a ?????????

El Fenomeno

Uhhh...davno je to bilo. Meni se cini da su mi poslali na kucnu adresu preporuceno pismo sa tim kodom koji se ukuca u predvidjeno polje i nakon toga mozes bez problema povuci novac. Jedino sto je to davno bilo pa se i ne secam najbolje a mozda su i promenili sistem, nisam proveravao.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

Quote from: parma on November 24, 2011, 12:39:51 PM
Prvi puta povlacim novce pa me zanima kako?

ovo je njihova poruka..

As part of our KYC* procedures we need to carry out further verification before processing any withdrawals.
The simplest way to progress this is for us to telephone you on.............................
and guide you through the process.

jesu negoga zvali od vas ili mogu riješiti preko chat-a ?????????

pošalji skeniran pasoš na njihov support i reci da želiš da se verifkuješ, pa ćeš videti da li će proći bez poziva
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

dzonnii

Interesuje me da li mogu izvrsiti uplatu paysafe karticom na bet365 iz Srbije? Ako ne mogu,da li mogu na nekoj drugoj?

El Fenomeno

BET365 prihvata opciju uplate preko paysafecard-a i to je sigurno najbolja kladionica koju mozes da izaberes za ovakav nacin depozita.

Preporuka za clanove: