News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 07:39:32 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

BET365

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:44:33 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Naravno da moze!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Tebra

Hvala brate!
Ne verujem kako me sere.Sest listica me ujebe u zadnje vreme za 130 evra profita.Svaki listic po jedan par i to na sledece nacine.Sudija promeni odluku u tenisu i vraca igrace na teren i od tad moj nista ne osvoji covek se uzjebo nacisto a igrao sam da ce uzeti bar set.Zatim produzetak u basketu pa penal u 90 protiv Liverpula,Rendzers izgubi na svom od Dandija u 90 a odigrao sam 1x na kamikaze listicu gde mi samo Live i oni falili.Pa onda tie break gde favorit u odbojci gubi 0-2 i vrati se pa onda izgubi 9:15 u TB.Nereseno u vaterpolu velikog favorita gde se ocekivalo i 5 razlike i gde im je trebala bar pobeda od 1.
Evo listic gde me ujebo onaj glupi sudija u tenisu.Nisam mogao da verujem, jos sam gledao utakmicu na netu.

Simon G. - Bellucci T. (Tip)1                                     1,60   2:0
Montanes A. - Malisse X. (-1.5/+1.5) (Handicap)2  2,10   2:0
Tipsarevic J. - Lopez F. (-1.5/+1.5) (Handicap)2     1,55   1:2
Hemofarm Vrsac - Partizan Beograd (Tip) 2           1,50  76:90
KK FMP - BC Radnicki Kragujevac (Tip) 1                  1,95  87:83
Mega Vizura - Crvena Zvezda Beograd (Tip)2          2,10  81:84

Sta da se radi posle ovako glupih padova?Da li je moguce da u 6 slucajeva gde se vaga oce nece bas nece i ode u p.... materinu.Sve nesto gusto da gusce ne moze a kad dobijem listic sve prodje ubedljivo.

kockar_ns

jeli upoznat neko sta se desava sa utakmicom kad se prekine u 3/4 igrao sam +poene  upitanju je kosarka     KOD BET365 uplaceno

sve je ok resen problem ali ako neko zna ako se desi opet ovakvo nesto  neka napisis

hvala

El Fenomeno

Taj tip bi trebao da bude void tj. ne bi trebao da se racuna.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Rafael

Evo prebacio sam novac sa Moneybookersa na Bet365.
Interesuje me Live Streaming da li se placa?
Koje sportove besplatno mogu gledati?
Hvala

El Fenomeno

Ne znam na koji live streaming mislis....ako je to onaj koji je vezan za live kladjenje onda se to nista ne placa samo da bi gledao moras imati novac na racunu....ako je saldo 0 nije moguce gledanje utakmica.

Preporuka za clanove:

Rafael

Iz Bet365 mi traze da saljem dokumente da potpuno verifikujem nalog.
Jedino mogu da posaljem licnu kartu sa čipom (gde se ne vidi adresa stanovanja). Sve je na cirilici.
Ne znam hoce li prihvatiti? Sta mislite?
Na live chat ne mogu lepo da se sporazumem preko Google translate-a.  .[:-))].
Pozz

El Fenomeno

Prihvatice ti a ti pripremi jos neki dokument za svaki slucaj....npr. racun za mobilini ili tako nesto slicno gde ima adresa.

Preporuka za clanove:

dzemakg

Pozdrav,

Ja sam bas skoro vrsio verifikaciju, poslao sam im na e-mail slike pasosa i licne karte. Prihvatili su. Ujedno sam im zatrazio da mi verifikuju postal code - zatrazio da mi posalju pismo na kucnu adresu. Pismo mi je stignlo za nekih 10ak dana. Ukucao kod u pretvodjeno mesto za to i  to je to. Nikakvih problema za sada nisam imao prilikom isplata i uplata.

Za live stream, imas sve moguce sportove, i one koji mogu live da se klade i one koji ne mogu. Dovoljno je da imas neku malu svotu novca na racunu da bi gledo live stream.

Rafael

Poslao sam, valjda ce prihvatiti, ako ne onda imam izvod iz knjige rodjenih.

A moze neko da mi pomogne oko pravljenja affiliates na bet365.
Koji su uslovi? Jel moze ko hoce napraviti?

El Fenomeno

Moze svako da napravi samo je pitanje koliko ti to treba ako nemas adekvatnu reklamu.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

koje su to muckare svi pa i   bet365 cim je na racunu 4 dana stanje NULA odma salju bonus neki od 10 eur moram 3 puta da ga obrnem....DA NEBI OTISAO KOD DRUGOG

El Fenomeno

Ne vidim sta je tu strasno....svi se bore jer je jaka konkurencija.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

pa da ... to ti i govorim da te nebi izgubili daju ti kao (neki kajmak) da opet picis misle da si ih zaboravio.....

El Fenomeno

Ja iskreno u ovom momentu nisam zadovoljan kad su bonusi u pitanju....sto se tice onih bez depozita njih skoro da uopste vise i nema. A kad su ovi sa depozitom u pitanju jedini pravi je i dalje samo ovaj na BET365, sve ostalo je tanko (ili nije 100% ili su jako teski uslovi obrta).

Preporuka za clanove: