News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 07:16:25 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

BET365

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:44:33 PM

Previous topic - Next topic

joja

E jbg sad nista a rekao je da ce kontaktirati preko maila  .[:-/].

El Fenomeno

Quote from: joja on February 08, 2011, 09:30:10 PM
E jbg sad nista a rekao je da ce kontaktirati preko maila  .[:-/].

Ako se ne javi cimaj ih i na live chat, sigurno ce ti izaci u susret.  Ako opet nesto zapne javi se slobodno.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

bet365 je meni najbolja kladionica vec drugi put dobijam svoj novac od njh na moneybookers za jedan sat super su

masic

ipak cu promeniti  bet365 kladionicu pose isplate za 24sata na moneybookersu a proslo je dan ipo idem u 10bet kladionicu da probam moyda su bolji od bet365 sa brzinom isplate

El Fenomeno

BET365 je extra brza kladionica po pitanju isplate mada postoje momenti kad se to sve uspori ali samo u pojedinim slucajevima i to se vrlo retko desava.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Ljudi pretjeruju sta ocekujete da vam iste sekunde pare budu na moneybookersu. Neke kladionice vikendom ne vrse transakcije, a opet moguce sa guzve i slicno tako da je 24-48h sasvim pristojno cekanje.

Angell

Quote from: masic on March 04, 2011, 02:44:25 PM
ipak cu promeniti  bet365 kladionicu pose isplate za 24sata na moneybookersu a proslo je dan ipo idem u 10bet kladionicu da probam moyda su bolji od bet365 sa brzinom isplate

Ja na bet365 isplatu na MB nikad nisam cekao vise od 3-4 sata, a isplacujem skoro svaki mjesec. Sto se tice toga najbolji su .[pozz].

Preporuka za clanove:

Angell

Quote from: krko on March 04, 2011, 03:03:39 PM
Ljudi pretjeruju sta ocekujete da vam iste sekunde pare budu na moneybookersu.

Ovo sam dozivio kad sam isplacivao sa PokerStarsa,  .[:-))]. dok sa provjeravao da li sam sve uredno naprvio oko isplate, dolazi mail da su pare na MB .[:-)].

Preporuka za clanove:

nishlije

Da imam isplatu cekao bi i nedelju dana ako treba :D
Po meni bet365 bi trebalo da unapredi malo pregled odigranih tiketa, prvi put kad sam igrao kod njih 1h sam trazio gde mi je tiket!?!

masic

ako pise 24 sata traje isplata onda se treba drzati toga da se onda nenadam da stigne za jedan dan isplata sto nenapisu onda od 24 do 48 sati isplata

El Fenomeno

Isplata i jeste u 99,9% slucajeva u roku od 24h a za to kasnjenje sigurno da ima neko objasnjenje. Jedno kasnjenje nije razlog promene kladionice sa takvom ponudom i takvim kvotama, to je ono sto mi ovde pokusavamo da ti objasnimo.

Preporuka za clanove:

masic

dobro ali ipak cu pitati njih yasto su zakasnili koji je razlog kasnjenja

El Fenomeno

Uvek mozes da ih kontaktiras i siguran sam da ce ti ljubazno odgovoriti na svako postavljeno pitanje.

Preporuka za clanove:

masic

malo zezaju kazu splata je obradjena ali ja nevidim novca na moj moneybookers racun ako neposalju opet cu biti dosadan .[:-)].

masic

najzad su uplatili i novac je na moneybookersu posle 35 sati  .[:-)].