News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 06:48:09 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

BET365

Started by El Fenomeno, October 03, 2007, 11:44:33 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Quote from: masic on January 03, 2011, 02:45:07 AM
bet365 vise nema uplatna mesta van interneta sada su mi odgovorili na live chat

Sta si ti njih tacno pitao i sta su ti oni odgovorili?

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

Ma sta se ja tripujem ima opcija za povlacenje  .[/o]. .[/o]. aj neka neko proveri ko ima para da li moze na bankarski racun ili ti na ......sad vidim da moze i to min 125 eur uffff dva dobra singla ... xexexe kad se ono ocekuje vidi fudbala danas ju ju ju .[:-)]. .[:-)].

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

perolozac

Pozdrav....vidim da se u ovoj temi podosta napisalo, ali nema onog sto mene interesuje !?
Povlacenje novca, nesto mi zatezu iako koliko vidim jako dobro kotiraju po vecini pitanja kod ocjenjivanja....navodno hoce da me zovu na fon, naravno vec satima na dobijam poziv, obratim se chat sluzbi i kazu- navodno nedostupan br....pa me zanima da li treba kao pozivni stavljati 00387.....(u mom slucaju BiH) ili +387.....dalje sta pitaju preko fona, da se spremim jer mi je engleski ocajan.
Nadam se da je neko imao slicna islustva i da ce ga neskromno podjeliti !?

masic

pitao sam ih jel imaju lokale za uplatu u engleskoj rekli su da vise nemaju lokale ili kako kazu sopove.zemaljske kladionice jer treba da idem u englesku oko marta,aprila ali williama hil ima i ladbrookers ima ima cak u belgiji i spaniji zemaljske bicu oko mesec dana u evropi

frap

Imam par pitanja. Trebao bih za koji dan da uplatim sredstva na svoju debitnu vizu, da bih uradio depozit na svoj account koji cu napraviti. E sad:
1 - Da li odmah pri pravljenju naloga upisujem broj kartice i ostale podatke koji mi se traze (ne mislim na ime, adresu itd)?
2 - Sta je neophodno da znam unapred, vidim da se pominju IBAN-ovi, SWIFT-ovi, kopije dokumenata, zvanje na mobilni itd. Dakle, u kojim slucajevima ce biti neophodno da posaljem kopiju nekog dokumenta, da primim poziv od operatera itd?
3 - Da li jos neka kladionica pruza opciju kliznog hendikepa?
4 - Da li je moguce kladiti se bez koriscenja bonusa i kako to funkcionise?
5 - Pri potencijalnoj isplati, potpisujem u banci ugovor (ako se ne varam) o poreklu novca? Negde na pocetku teme sam procitao da je bolje raditi isplatu vise puta po manje da se ne bi postavilo pitanje porekla novca. Pa me interesuje da li se ovim ugovorom o poreklu novca koji se potpisuje pri (prvoj) isplati gubi ta neophodnost da se isplate vrse vise puta po manje?
Mislim, ne kazem da cu da oderem nekoga, samo sam radoznao  .[:-)]. .[:-)].
Toliko za sada. Hvala.  .[col].

El Fenomeno

Izvini sto nisam stigao ranije da ti odgovorim na ova pitanja ali uhvatili su me praznici pa sam imao malo vremena.

1. Ne moras odmah da upisujes broj kartice, to tek radis kad pravis depozit.
2. Kopiju licne karte ces morati u svakom slucaju da posaljes....IBAN i SWIFT ti je potreban samo ako uplacujes i isplacujes preko bank transfera sto nikako ne preporucujem....nece biti potrebe da te zovu na telefon sem u nekim specijalnim situacijama.
3. Nisam bas najbolje razumeo ovaj klizni hendikep ali bet365 ima najvise opcija i jedni su od boljih (ako je to ono sto mislim da jeste)
4. Moguce je kladiti se bez bonusa a to funkcionse tako sto pri depozitu treba kontaktirati support i zatraziti da se ne dodaje bonus. Ovo bas i ne preporucujem jer oni zaista imaju najjaci bonus depozit trenutno na trzistu sa veoma dobrim uslovima.
5. To je samo bio moj savet, da se povlace manje iznosi vise puta (to manji mislim na iznose do 500e) kako bi se izbegla eventualna provera porekla novca. Koristi moneybookers, nemoj da povlacis direktno iz kladionice i neces imati problema.

Nadam se da sam ti pomogao...ako imas jos nekih pitanja slobodno ih postavi.

pozz

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

frap

Nema problema, bitno je da je odgovor stigao  .[;-)].

Zadovoljan sam odgovorima, tj saznao sam ono sto me zanima.  .[;-)].
Samo jos par podpitanja  .[hm].
Da li kopija licne karte (da se tako izrazim) moze da se uradi slikanjem mobilnim telefonom i slanjem?
Sto se tice kliznog hendikepa, znam da jedino oni imaju tu opciju, pa sam hteo da pitam da li jos neka kladionica ima tu opciju?
Verujem u ovo za bonus ali ne bih da se peljam sa tim, pogotovo sto se na pocetku ulaze citav ulog (ako sam dobro razumeo). Nisam ja bas tako dobar kladionicar  .[;-)].
Hm, a kakvih problema mogu da imam ako povlacim direktno na Visu Virtuon? Jel mislis na problema tipa porekla novca ili jos neke?

Hvala puno na odgovorima.

Pozz

El Fenomeno

Moze naravno, ja uvek sve slikam mobilnim telefonom.
Ja slabo igram hendikep pa nisam nesto ni gledao ponudu ostalih ali znam da je bet365 po tome jedna od jacih.
Nisi dobro razumeo, ne moras da ulozis citav ulog. Imas temu u Bonusima o ovome pa procitaj malo, veruj mi da neces poresiti ako ga uzmes.

Ne mora da znaci da ces imati problema ali ako slucajno dodje do toga oni mogu da vide odakle je novac stigao (posebno ako su vece sume u pitanju)...ako ga povuces sa moneybookersa na karticu onda oni ne mogu da znaju tacno poreklo a ti uvek mozes da kazes kako ti je poslao rodjak ili neko iz inostranstva.
Zato je najbolja kombinacija manje sume i sve preko moneybookersa.

Preporuka za clanove:

frap

Ok, trenutno nemam vremena, ali cu pogledati detaljnije, pa ako se odlucim na taj korak, pisacu ovde sta se desava.
Aha, znaci ipak nase banke mogu da prave problem porekla novca. Inace, imam Visu Virtuon Raiffeisen banke, a negde na netu sam nasao podatak gde je covek rekao da se u Raiffeisen banci ne proverava poreklo novca za sume ispod 15000e.
Mada, informisacu se detaljnije i o moneybookers-u. Koliki je vremenski period isplate sa moneybookers-a na karticu? Vidim da je sa kladionice na moneybookers do 24h.

El Fenomeno

To je tacan podatak, ne proveravavaju se, a tih 15.000 je suma na godisnjem nivou. Ipak treba biti oprezan.
Sto se tice moneybookersa, u ovoj temi smo pricali dosta o tome pa mozes pogledati http://bonustipovi.com/index.php?topic=268.0

Preporuka za clanove:

frap

Da, slazem se. Pogledao sam oko MB, mislim da cu napraviti account i raditi depozit preko njega. Imam nedoumice neke i oko toga, ali to cu postaviti u drugoj temi.
Samo jos nesto. Kada se slika licna karta (ili bilo koji drugi dokument), da li je neophodno (iz sigurnosnih razloga) zatamniti odredjene informacije na njoj, tipa nekoliko brojeva iz broja licne karte ili bilo koju drugu informaciju? Da li kladionica mora da ima sliku cele licne karte ili ne? I u slucaju da se salje kopija vise virtuon (nadam se da to ne treba ali da pitam za svaki slucaj), trocifreni CVV2 kod se mora obavezno zatamniti, zar ne?

El Fenomeno

Ma nista ne sakrivaj, samo biraj pouzdane kladionice i nemas da brines nista. Jedna od takvih je BET365.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

frap

E hvala na brojnim informacijama. .[;-)].
Btw, biram bet365, valjda ce sve biti u redu.

Pozz  .[pozz].

kockar_ns

razocarao sam se u ove 2 puta su mi online opkladu ukrali nije neki novac ali kod mene imaju veliki minus!!!!! slab sam sa engleskim gde se nalaze utakmice koje igras online tj uzivo

El Fenomeno

A sta su ti konkretno ukrali ako mozes da objasnis.

Preporuka za clanove: