News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:43:18 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

perolozac

Kakao da ga sada postujem..kada je istipovan vec ::) ::)

krko

Nazalost ti si prekrsio Pravila takmicenja i ne moze se uzeti u obzir tvoj par, da ne bi bili fer prema jednima, a nefer prema drugima Pravila su striktna i jednaka za sve. Svejedno ne mozes ispuniti kvotu od 10 parova do 11tog juna.
I za ubuduce slucajeve vec smo rekli, ako imate neki par za sutrasnji dan, a ne mozete npr. cekati do 00:00:00h, posaljite ranije nekome od admina ili moderatora na pp i vas par ce biti upisan i uracunat.

dragands

takmičenje traje do 11. juna , da li to znaci da takmicenje traje do tog dana ili zakljucno sa tim danom ( mogu da postavim tipove i tog dana)?

krko

Mislim da se 11. ne pika, jer smo krenuli od 11og,  no ne znam sigurno, admin ce reci tacno broji li se 11 ili ne.

Sto se tvog danasnjem drugog pika tice, ne moze se brojiti jer si vec tipovao za danasnji dan. Cak i ono do 05:00h se broji za ovaj isti danasnji dan, dakle ne mozes danas do 05:00h igrati nista vise.

El Fenomeno

Racunace se i taj dan jer je to dan pocetka Svetskog prvenstva!  ;) ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

@ivan-dzo mozes li da provjeris koliko si puta do sada tipovao, posto u tabeli vidim skor 4/9, a za jucerasnji dan(05.06.) koji nije uracunat u tabelu ti pise broj tip br.9.

dragands

Ja bih prvi da cestitam Davorvar-u!  ;D ;D Mislim da je pored pobede na takmicenju oborio i rekord po broju bodova...

dragands

Ako budem imao isti broj bodova kao Krko da li cu biti iznad njega na tabeli ili ispod, odnosno ko od nas dvojice ce biti bolje plasiran?

krko

Pa nije valjda da si nasao kvotu 1.59  ;D

@davorvar preko 1000 bodova, rekord! Svaka cast.  ;)

davorvar

T.o.r.c.a.

Quote from: krko on June 04, 2010, 10:46:43 PM
Nisam siguran, ali posto je mec otkazan, mislim da bi trebalo biti bez pika, no admin ce dati konacan odgovor.
Za ovaj mjesec odgovor više nije ni bitan ali bi molio da mi konačno odgovorite,čisto da znam za ubuduće......
Hvala,živil.......  ;)

dragands

Quote from: krko on June 07, 2010, 12:35:13 PM

ako treba nacicu , samo da pobeda bude sladja!!  mislim da si me ti jednom tako pretekao. razlika je bila bod.

ivan-dzo

Quote from: krko on June 06, 2010, 08:13:27 PM
@ivan-dzo mozes li da provjeris koliko si puta do sada tipovao, posto u tabeli vidim skor 4/9, a za jucerasnji dan(05.06.) koji nije uracunat u tabelu ti pise broj tip br.9.

Izvini, nisam bio nekoliko dana kod kuce, pa nisam video pitanje  :-[
Sve je u redu moja greska, imao sam over 3 Italija - Meksiko(1-2) pa se racunala utakmica u skor.
Takodje moje cestitke davorvaru  ;)

Puno pozdrava

krko

No frks  ;) ;D

Quote from: dragands on June 07, 2010, 09:14:33 PM
Quote from: krko on June 07, 2010, 12:35:13 PM

ako treba nacicu , samo da pobeda bude sladja!!  mislim da si me ti jednom tako pretekao. razlika je bila bod.

Nemoj ziv bio  ;D, koliko ja znam nemamo to u Pravilniku predvidjeno  ;D tako da fakat ne znam kako je to regulisano. :-\

Bogami se i nesho_15 priblizava  ;D

El Fenomeno

Quote from: T.o.r.c.a. on June 07, 2010, 07:30:01 PM
Quote from: krko on June 04, 2010, 10:46:43 PM
Nisam siguran, ali posto je mec otkazan, mislim da bi trebalo biti bez pika, no admin ce dati konacan odgovor.
Za ovaj mjesec odgovor više nije ni bitan ali bi molio da mi konačno odgovorite,čisto da znam za ubuduće......
Hvala,živil.......  ;)

To je jedno od pravila koje nam pravi problem i nismo jos tacno definisali sta i kako u takvoj situaciji jer je nismo do sada ni imali koliko se secam.
Jedna opcija je da sve svaki mec tenisa koji je prekinut ne racuna u skor a po drugoj da se posle prekida meca vidi ko je prosao dalje i uporedi sa tipom.
U svakom slucaju svaki tenis koji je igran u hendikepu a zavrsi se prekidom nece se racunati u skor.

Zanima me misljenje i ostalih takmicara.

P.S. U slucaju istog skora nagrada se deli izmedju takmicara!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana