News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:36:36 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

dragands

stvar je u tome Å¡to je drugacija vremenska zona podeÅ¡ena.

dj.zare

Moj skor je 6/15, a ne 3/10 kako stoji u tabeli, molim moderatore da mi uracunaju tipove od 21. maja pa nadalje. Ne znam zasto je uracunato samo do 20. maja, ali i ne trazim objasnjenje, jer se nadam da se nece ponoviti! Hvala unapred!  :) Koliko mi je poznato - nisam diskvalifikovan  :)

El Fenomeno

@dj.zare

Ja koliko vidim jedini problem je u tome sto nisi detaljno procitao pravila.

Quote* Takmicenje traje 1 mesec i u tom periodu svaki ucesnik mora da postavi 10 tipova. Ucesnici koji postave manje od 10 nece moci da osvoje nagradu. Moguce je postaviti i vise od 10 ali svi tipovi preko te granice se nece racunati u konacni skor.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dj.zare

E stvarno jesu glupa pravila, previse dave. A vidim i da ne znate sta je Moneyline tip kada u ponudi nema neresenog ishoda - racunaju se i produzeci, ali kod vas ne - ponistili ste mi pobedu Orlanda, ali nema veze, posto ne vredi ni ucestvovati u ovakvom takmicenju!

krko

::)

Kada ti obezbjedis nagradu u nekoj od kladionica onda budi slobodan da krojis i Pravila, a do tada budi zahvalan ovim momcima sto to rade vec duze vrijeme i obezbjedjuju nagrade za istu.
A to sto igras neku igru, a ne procitas Pravila iste je tvoj problem.

krko

@Ferari cisto da znas zasto ti je odbijen jutrosnji tip:

Ukoliko se mec igra u nocnom terminu a pocetak je najkasnije do 05:00h tip je moguce postaviti najkasnije do 23h 59' 59'' h. Tipovi koji se igraju posle 05:00h mogu se postaviti samo u topic za taj dan.

Nadam se da je sve jasno  ;)

A imas srece ionako su izgubili  ;D :P

Ferari

Aha ovo pravilo sam ja lose shvatio.Ali ipak na kraju je ispalo dobro po mene.

dragands

Quote from: krko on May 27, 2010, 08:14:41 PM
@Ferari cisto da znas zasto ti je odbijen jutrosnji tip:

Ukoliko se mec igra u nocnom terminu a pocetak je najkasnije do 05:00h tip je moguce postaviti najkasnije do 23h 59' 59'' h. Tipovi koji se igraju posle 05:00h mogu se postaviti samo u topic za taj dan.

a zasto je to tako? logicno je da se par postavi u temu odredjenu za taj dan, a ne u temu za prethodni dan. to takoÄ'e znači da se par u pojedinim slucajevima mora postaviti cak 5 sati pre utakmice.

Nadam se da je sve jasno  ;)

A imas srece ionako su izgubili  ;D :P

dragands

zasto je to tako? nije logicno da se par postavlja u temu za prethodni dan. u pojedninim slucajevima se par mora postaviti čak 5 sati  pre početka. 

krko

Pa vec je receno, logicno je da imaju mnogi drugi uvid u kvalitetne parove i analize i time vecu mogucnost da se isprati neki par.

A ako cemo realno tako je u svim kladionicama u kojima igramo(osim na netu naravno), da npr NBA koji igraju u 02:00h ili 03:00h igras prethodnog dana.

A to 5h prije pocetka, pa kakve veze ima? I neki par koji pocne u 20:00h uvece, analiziras recimo u 12:00h popodne, 8h ranije pa sta, ista stvar.

A i da se sjetimo prosli put je bilo problema oko 10-15 minuta zakasnjenja koje se tolerisalo ili ne, pa neko mozda nije dobio zasluzenu nagradu ili jeste, zato je jednostavno najbolje biti u minut, pardon sekund tacan i to je to, nema popustanja ni prema kome, cist racun duga ljubav.  ;)

El Fenomeno

To pravilo oko nocnih utakmica sam objasnjavao na prethodnim stranama i ne bih da se ponavljam.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dragands

vecim delom si u pravu. ne posmatramo na isti ncin ova prvila, ali u redu je. zahvalan sam na svemu ovome.

T.o.r.c.a.

E Kraljevi ovog foruma.......Tražio sam(do duše ne mnogo) ali nisam našao pravilo šta se desi kad je meč predan......Naime ima sam jućer postavljen meč Dementieva-sciavone i Dementieva je predala......Sada vidim na tabeli da imam score 1/3 a profit je osta isti kao kad sam imao score 1/2 prije tog meča.......Danas sam postavio novi meč i misleći da mi je taj par poništen stavio sam score opet 1/2.....A sad ne znam kakva su pravila.......
Pa imam pitanje : jel moj score(bez danaÅ¡njeg picka)  1/2(tri picka postavljena) ili mi je score (bez danaÅ¡njeg picka) 1/3(4 postavljena picka).......
Eto, samo da znam,Hvala.Živjeli.......dobri ste,nastavite tako i dalje ;)

krko

Nisam siguran, ali posto je mec otkazan, mislim da bi trebalo biti bez pika, no admin ce dati konacan odgovor.

krko

@perolozac, Pravila foruma:

Svaki ucesnik takmicenja ima pravo da otvori topic ali ne pre 00:00h.

Novi topic je otvoren, postuj u njega svoj par. I jos jedna stvar iz Pravila cisto da se zna:

* Takmicenje traje 1 mesec i u tom periodu svaki ucesnik mora da postavi 10 tipova. Ucesnici koji postave manje od 10 nece moci da osvoje nagradu.

Posto takmicenje zavrsava 11-og u mjesecu, nazalost ni teoretski ne mozes da ucestvujes u igri za nagradu posto ti je ovo tek prvi par.