News:

Srecnu Novu 2025. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

April 07, 2025, 03:34:16 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

dragands

Par se priznaje samo ako je pogoÄ'en i to pravilo vazi za sve, a ti danaÅ¡nji par nisi pogodio.

Ferari

Par sam odigrao H X(da odredjena ekipa pobedi sa jednim golom razlike).Utakmica je zavrsena sa 1:0 u korist favorita.Samim tim rezultatom tip je dobitan.Meni nije jasno zasto tip nije priznat?Ako mogu da dobijem odgovor od nekog koje zaduzen oko takmicenja,kako ne bi bilo vise nagadjanja.

El Fenomeno

Krko verovatno nije video da si tip odigrao u hendikepu i zato ti je oznacio tip kao promasen. Sledeci put samo naglasi i sa +1 kako bi lakse moderatori uocili da je to hendikep tip.
Greska ce biti ispravljena.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Oprosti molim te, nisam vidio to H odmaknuto od X-a, mislio sam da je samo X, do mene, izvinjenje jos jednom.

Ferari

Sve je u redu drago mi je da je nepravilnost ispravljena.

dragands

Quote from: dragands on May 22, 2010, 10:46:14 PM
Par se priznaje samo ako je pogoÄ'en i to pravilo vazi za sve, a ti danaÅ¡nji par nisi pogodio.

I ja sam pogresio, jer uobicajeno je da kada nije naznaceno kom klubu se daje gol vise, to bude gost i da je tako tip  bi bio neprolazan. Ali poÅ¡to je verovatno na sajtu bET365 naznačeno kome se daje gol vise, a Ferari to nije napisao tip je prolazan. Ubuduće treba pisati kome se daje gol vise.

El Fenomeno

Taj gol vise se daje ekipi koja nije favorit ne vezano da li je gost ili domacin. U svakom slucaju sledeci put staviti i broj da ne bi mi morali da proveravamo svaki put ko je bio favorit a ko ne.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Vlado

Ovako,ovo pravilo o igranju utakmice bar pola sata pre pocetka iste je jedna losa stvar,da ne upotrebim druge reci.U svetu on line igara i uplata u poslednjim sekundama ja moram i da se obavezujem na vreme,pa dok jos potanko objasnim tj. izanaliziram utakmicu,moram da krenem bar sat pre nje.jos moram i da proverim da li je vec to neko igrao pre mene... Mislim stvarno

No,nema veze,pravila su pravila,treba shvatiti da nas vi vracate u doba cekanja u redu u nekoj sugavoj kladionici gde je sat navijen pola sata unapred...ko je meni kriv sto sam ja pogodio utakmicu i pritom upisao i izanalizirao istu "samo" 28 min pre njenog pocetka... jbg...

Ovako,kvota mi je mala,ne bitno,briga me za utakmicu,nego hocu da se ovde objasni to pravilo,zasto i zbog cega utakmica treba da se  postavi pola sata pre pocetka? 

Mozda neko ima "putovanje kroz vreme" koje moze da dobaci max. pola sata unapred,nisam obavesten...

Zasto i zbog cega,voleo bih da mi se objasni,pa da znam da li da pocinjem polako sa postavljanjem danas za sutra,da ne zakasnim...za svaki slucaj!

PS: Sory,malo sam se iznervirao,ali nerviraju me glupa pravila,a ovo je jedno od njih!!!

ivan-dzo

Vlado, samo zato da bi jos neko video tvoju analizu i uplatio ako mu se svidja. Svrha ovog takmicenja je da svi imamo neke koristi od njega i naravno da najbolji uzmu neke nagrade. Zato nemoj da se ljutis nego probaj da ispostujes sva pravila.

Nisu zahtevna i samo napred. Imas jos vremena da odigras sve do kraja kako valja.

Pozdrav !

dragands

Quote from: Admin on May 23, 2010, 12:58:35 AM
Taj gol vise se daje ekipi koja nije favorit ne vezano da li je gost ili domacin. U svakom slucaju sledeci put staviti i broj da ne bi mi morali da proveravamo svaki put ko je bio favorit a ko ne.

u nekim  srpskim kaldionicama jedan gol prednosti se uvek daje  gostu. većinom su to one slabije kladionice. ne znam zasto tako rade.

El Fenomeno

Quote from: ivan-dzo on May 23, 2010, 09:38:57 AM
Vlado, samo zato da bi jos neko video tvoju analizu i uplatio ako mu se svidja. Svrha ovog takmicenja je da svi imamo neke koristi od njega i naravno da najbolji uzmu neke nagrade. Zato nemoj da se ljutis nego probaj da ispostujes sva pravila.

Nisu zahtevna i samo napred. Imas jos vremena da odigras sve do kraja kako valja.

Pozdrav !

Upravo ovako kao sto je ivan i objasnio. NIje svrha samo da neko od vas pobedi i uzme nagradu. Svrha ovog takmicenja je pomoc svima u borbi sa kladionicama i ta granica od pola sata je najniza moguca.
Pravilo na jednom od najvecih svetskih foruma po cijim pravilima je i ovo nase nastalo ima granicu od sat vremena ali sam ja smanjio na pola sata i smatram da nize od toga nikako nije moguce.

Ovo je poslednji put da objasnjavam "glupa" pravila!!!

Preporuka za clanove:

Neshone

Koji krs je igrac Ernest Gulbis ... Strasno ... Tipster sa foruma po njegovom imenu treba pod hitno da promeni ime jer stvarno mu bruka cast jer covek je odlican na pogadjanju tenisa ... Dok ova kanta od igraca nije nizasta ... Nikada nece nista ni osvojiti ...

Vlado

Quote from: Admin on May 23, 2010, 11:02:22 AM
Quote from: ivan-dzo on May 23, 2010, 09:38:57 AM

Pozdrav !

Upravo ovako kao sto je ivan i objasnio. NIje svrha samo da neko od vas pobedi i uzme nagradu. Svrha ovog takmicenja je pomoc svima u borbi sa kladionicama i ta granica od pola sata je najniza moguca.
Pravilo na jednom od najvecih svetskih foruma po cijim pravilima je i ovo nase nastalo ima granicu od sat vremena ali sam ja smanjio na pola sata i smatram da nize od toga nikako nije moguce.

Ovo je poslednji put da objasnjavam "glupa" pravila!!!

Ok,nemo se ljutis,gubis zdravlje!   8)

dragands

a ja sam danas opet pogresio termin odigravanja utakmice. počinje u 23:30

krko

U nekim kladionicama je napisano pogresno vrijeme, odnosno obicno pise sat vremena ranije(bar u bet365), tako da i ja nekad napisem iz kladionice recimo 15:00h kako i pise, a utakmica se igra u 16:00h. Uglavnom ako znate napisite tacno vrijeme, ako ne znate napisite kako pise u kladionici i ok.