News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:53:44 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Banega

"Specijalni tipovi kao sto su  prelazi, ko daje gol, pada vise, under/over na pojedine periode meceva, igra gol-gol, broj postignutih koseva pojedinog igraca, i slicni nisu dozvoljeni."

napisao Angel neki moderator ovde...

voleo bih da admin ovog foruma ode i pogleda moj tip koji sam postavio, i on ako postoji u bet365 , a naravno postoji, ne vidim zasto ne bi bio priznat. over gemova ili over gemova I set je standardni tip koji se uzima, a ne vidim razloga zasto ne bi bio priznat. Takodje ne vidim nigde da je u pravilima takmicenja naznaceno da se moze nesto igrati , a nesto  ne moze, znaci nije uopste precizirano vec je ostavljeno da to odredjuju izgleda moderatori po svojoj volji. Mislim da ovo itekako nije u redu i cekam odgovor admina koji ce doneti ispravan sud o ovom problemu.
Srdacan pozdrav

Angell

ajde i mene bas zanima sta ce ti admin odluciti :)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

@Banega

Pre svega Angell nije neki moderator ovde vec drugi covek foruma. Znaci nema potrebe za takvim prozivanjem.
Kao drugo u pravilu ti lepo pise da under/over na pojedine periode meceva spada u specijalne tipove a samim tim nije dozvoljen.
To sto ima u ponudi BET365 ne znaci da ce biti prihvaceno za takmicenje.
Sve cisto i jasno, ne vidim razolog za takve tvoje komentare. Ako zelis da odigras neki tip a nisi siguran da li je dozvoljen ili ne u svakom momentu mozes ovde postaviti pitanje i vrlo brzo dobiti odgovor.

Hvala na razumevanju

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nisterlo

Evo da obavestim admine da vise ne brinu,nakon ispostovane procedure iz poruke legao bonus.. :)

El Fenomeno

Moram priznati da mi je veoma drago da to cujem....nisam se puno brinuo jer o pouzdanosti BET365 ne treba trositi reci ali me nervirala kompletna situacija i sto se to sve oduzilo ovoliko ali najbitnije je da je novac na racunima.

Sad pametno i puno srece!  ;)

Preporuka za clanove:

Banega

Quote from: Admin on May 14, 2010, 08:33:35 PM
@Banega

Pre svega Angell nije neki moderator ovde vec drugi covek foruma. Znaci nema potrebe za takvim prozivanjem.
Kao drugo u pravilu ti lepo pise da under/over na pojedine periode meceva spada u specijalne tipove a samim tim nije dozvoljen.
To sto ima u ponudi BET365 ne znaci da ce biti prihvaceno za takmicenje.
Sve cisto i jasno, ne vidim razolog za takve tvoje komentare. Ako zelis da odigras neki tip a nisi siguran da li je dozvoljen ili ne u svakom momentu mozes ovde postaviti pitanje i vrlo brzo dobiti odgovor.

Hvala na razumevanju

evo me stiagao sam na forum iz grada.. pre svega velikom hvala na odgovoru koju mi je pruzuxio adnimistrator foruma, drugo, zelim da se izvinem angelu oderaratoru i ostalima, ako sam bio neuctivc nisazm stvarno to zeleo, prvisae sam  danas popio, i i svaka neloogicnost je za mene bila jos veca. Nadam se da me razuemte i veliko hvala pa se cujemo sutra , svako dobro...

nemsy

Neshone

Angel imao bi jednu molbicu za tebe ... Ako mozes da stavljas poslednju tabelu na vrh a ako vec hoces sve tabele da budu od svih dana ok ali nek idu ispod stare tabele ... Jer mislim da ce biti preglednije ako budes dodavao dane unazad :)))

I naravno srecno svima u novom takmicenju ...

davorvar

koeficijent na Getafe je nizak jer Atletico nastupa u šarenom sastavu zbog odmora ključnih igrača prije finala kupa protiv Sevile 19.05.

Angell

Quote from: Neshone on May 15, 2010, 03:26:48 PM
Angel imao bi jednu molbicu za tebe ... Ako mozes da stavljas poslednju tabelu na vrh a ako vec hoces sve tabele da budu od svih dana ok ali nek idu ispod stare tabele ... Jer mislim da ce biti preglednije ako budes dodavao dane unazad :)))

I naravno srecno svima u novom takmicenju ...

Meni je ukljucena opcija u profilu da zadnji postovi budu na vrhu.

Neznam, kako vi hocete, mogu tabelu postavljat kao prosli mjesec, znaci samo da editiram prvi post ili ovako ???

Preporuka za clanove:

krko

Da li je iko u jucerasnjem danu vidio tipovan par kosarke Alba - Skyliners ili se meni nesto ucinilo? ???

El Fenomeno

@Angell
Veoma malo clanova ima ukljucenu tu opciju i zato mislim da je najbolje vratiti se onom starom sistemu postavljanja na koji smo navikli.

@krko
Pitao si me nesto vezano za taj par i bas sam ga trazio ali isto nisam uspeo da ga nadjem. Mozda se malo vise pilo za vikend... ;D
Ako to nije razlog onda me ono drugo plasi a to je vezano za host!!!  :-\

Preporuka za clanove:

krko

Pa nisam valjda toliko popio  ;D , svasta...

Kakav host?

davorvar

Quote from: krko on May 17, 2010, 03:21:33 PM
Da li je iko u jucerasnjem danu vidio tipovan par kosarke Alba - Skyliners ili se meni nesto ucinilo? ???
čini mi se da sam ja vidio...neki hendikep je bio u pitanju  ???

El Fenomeno

Pa juce je bilo dosta problema sa serverom i verovatno je prilikom vracnja backup-a izgubljen taj post sa tipom a to je ono sto sam se pribojavao i vezano je za hosting tako da tu ne mogu mnogo da uticem.
Danas cu ih kontaktirati pa cemo videti da li sam u pravu!  ???

Preporuka za clanove: