News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:52:20 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Angell

Nije ni meni odgovorio ovaj drugi menadzer sto je trebao da isplati nagrade, ali ipak mislim da se ne trebamo brinuti, jer smo uspjeli osigurati jos jedno takmicenje i nema razloga da bet365 ne isplati nagrade, ako ne za vikend onda sigurno kada se vrati nas menadzer sa odmora.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nisterlo

mladjo

Angell

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Neshone

El Fenomeno

Jos se ceka menadzer da dodje sa odmora jer sa ovim njegovim zamenikom veoma tesko uspostavljamo kontakt!  :( :(

Preporuka za clanove:

Jolerus

Da li treba ponovo da se prijavljujemo mi koji smo ucestvovali u proslom takmicenju?

Angell

Quote from: Jolerus on May 11, 2010, 09:03:42 AM
Da li treba ponovo da se prijavljujemo mi koji smo ucestvovali u proslom takmicenju?

Ne, svi koji su sudjelovali na proslom takmicenju ne moraju se ponovno prijavljivati.

Preporuka za clanove:

djonikesh

Evo ja sam se tek registrovao i zelio bih da se takmicim ali nisam siguran gdje se nalazi rubrika za objavu analize a poslao sam administtratoru nick sa bet365 i ovaj sam foruma . Pokusacu napisati analizu nadam se da ce biti prihvacena

El Fenomeno

Uspesno si odradio prijavu za takmicenje.
Sto se tice tipova oni se postavljaju u teme koje se otvaraju za svaki dan posebno. Za danas tema je ova http://forum.bonustipovi.com/index.php?topic=3394.msg17174#msg17174

Preporuka za clanove:

djonikesh

Ok hvala admine na brzom odgovoru! Objavio sam analizu za danas i molio bi ako moze odgovor da li je sve uredno napisano i objavljeno i da li je analiza priznata jer pocetnik sam na ovom forumu pa mi jos neke stvari nisu jasne. Hvala

El Fenomeno

Analiza dobra i prosla je samo si izostavio vreme odigravanja pa te molim da sledeci put ispunis sve potrebne podatke. Ja sam ovaj put dodao ali sledeci put obrati paznju i na to.  ;)

Preporuka za clanove:

djonikesh

Ok naravno da cu obratiti paznju na to. Hvala na brzim odgovorima i ugodan dan

El Fenomeno

Takodje , dobrodosao na forum i puno srece u takmicenju.

Preporuka za clanove: