News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:40:25 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

nisterlo

Sto se mene tice ovoga bi bilo i da si na zadnjem mestu i da ti je ovo 10-ti tip jer moj razum ne moze da shvati da se moj tip u 00:08 odbije,a tvoj u 00:03 prihvati...Oba tipa su postavljena nakon 00:00 sto je suprotno pravilima...Kad sam skontao da je prosla ponoc ovde sam i napisao da sam zakasnio i da sam svestan da sam zajebao stvar..
I nisam ni od koga trazio da mi se prizna jer ZNAM da nije po pravilima..Ali kad sam video da ce tip koji nije u skladu sa istim pravilom kao i moj biti priznat???
Izvinite ljudi,ali meni nista ne znaci dali je to prvi,drugi,treci ili deseti tip...Kazete ovaj tip moze odluciti???
Mogao je i onaj na dvojku u NBA...
Ali ja sam SAM KRIV sto sam ga postavio kasno,zato se nisam ni bunio...
Moram li ponavljati da ovo zaista nije nista licno i da nije bio identican slucaj sa mojim tipom da ovde nebi ni reci napisao???

El Fenomeno

Danas je odrzan sastanak moderatora i doneta je odluka:

Tip koji je postavio takmicar nishlije 26.04. gde je zakasnio 3 min. i 16 sec. je protiv pravila i bice odbijen. To znaci da nece moci da ispuni kvotu od 10 tipova do kraja meseca i nece moci da udje u uzi krug za osvanjanje novcanih nagrada.
Dovoljno smo rekli u ovoj temi i ne bih vise nista sirio.

Sto se tice pitanja da li ce biti i sledeci mesec takmicenje, mogu da kazem da imam dobre vesti i da ce zvanicno obavestenje uslediti u narednih nekoliko dana. Sigurno je da nece poceti 01.05. ali o tome kasnije.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Neshone

Ih bre sta ste ispisali od sinoc :) Sada nemam sta da radim od kako mi Admin zapretio banom  ;D HE he he he he

nisterlo

Fakat NEMOGUCE...Opet kasnim...Da sam malo skratio pricu stigao bi...
Ali eto,ako ima neko budan mislim da vredi ispratiti ovaj over....

Angell

Tabelu sa poredkom mozete ocekivati veceras.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

Evo i "skracena" verzija tabele, tj samo sa onim takmicarima koji jos mogu ispostovati uvjet od 10 tipova i onima koji su to vec ucinili.

Preporuka za clanove:

Bili

Imam jedno pitanje... Igrao sam danas Moss(-0.75) na kvoti 1.85. Ako pobedi domacim sa golom razlike, imacu half won tip. Sto znaci da ce biti racunata kvota 1.425... To je ispod 1.50, koje je najmanja koja se sme igrati... Ali, posto sam ja odigrao tip na 1.85, to ne moze se reci da sam igrao ispod dozvoljene granice za postavljanje kvota... Pa, zato vas pitam, kako ce se racunati, ako se mec zavrsi sa pobedom domacina od jednog gola razlike???

El Fenomeno

Taj tip uopste nije sporan jer je kvota 1.85.

Preporuka za clanove:

Ravnjak

El Fenomeno

I prodje ti Inter dalje! Mislim da je zasluzeno.

Preporuka za clanove:

nisterlo

Ubio sam se na BET365 trazeci u ponudi AHL jer sam kontao veceras iz njega postaviti par,ali izgleda da oni uopste nemaju AHL u ponudi  ??? ??? ???
Ali eto,ako neko zeli neka pokusa (ima Bwin u ponudi)

Albany River Rats - Hershey Bears over 5.5

Poprilicno sam siguran da bi trebalo doci

Angell

Ljudi tabela je postavljena, ja sad odo a za proglasenje pobjednika ce te cekati do nedjelje  ;D

Pozz svima.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Momci, puno srece poslednjeg dana takmicenja. Nece nas biti sve do nedelje tako da cemo tek tada proglasiti pobednika a verujem ni da vecina vas nije tu za praznik tako da se pisemo u nedelju.

Sto se tice narednog takmicenja ono nece poceti jos nekoliko narednih dana ali o tome cete svi biti obavesteni na mail.

Hvala puno svima i srecno

Preporuka za clanove:

Bili

Admine posto nisi ostavio tip koji sam ti poslao, ja moram drugi da istipujem, kako ih ispunio normu od 10 tipova...

El Fenomeno

Auuuuuuuu....izvini Bili, totalno sam zaboravi za tvoj tip. Sva sreca sto tip nije dosao tako da mi je malo lakse inace mi je bas bilo krivo sto sam zaboravio. Jos jednom izvini.  :-[

Preporuka za clanove: