News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 03:25:41 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

perolozac

oce oce, pobjedice..ali u lingdburgu mjesecu  ;D. Zao mi je sto ne stidoh postaviti..kolege su uranile,respect!

noja

Quote from: perolozac on October 22, 2009, 01:30:58 PM
oce oce, pobjedice..ali u lingdburgu mjesecu  ;D. Zao mi je sto ne stidoh postaviti..kolege su uranile,respect!

Perolo....  sinko ,ocito nikada nisi bio u PIONIR-u tamo  su mnogo kvalitetnije ekipe  padale ,ne sto su bile slabije  od Partizana  vec od atmosfere u hali.Ne kazem da Partizan nece izgubiti ali da ce igrati mnogo bolje nego protiv Cibone ,sigurno je,
Zivi bili pa videli.Ako  si tako siguran  da ce izgubiti imas sansu  da uzmes lepe pare(Na UNIBET-u  ti  je @2.05!!!na goste.
Zivio  ti meni!

perolozac

Pa uzeo sam sinak..i to 2/2 za 3,1  jos u ponedeljak....onako kao protiv cibone i da hoce ne moze, a o snazi Cibone smo se sinoc uvjerili, pih...

PS u Pioniru sam i igrao...doduse ne protiv partizana ...

noja

Quote from: perolozac on October 22, 2009, 03:28:30 PM
Pa uzeo sam sinak..i to 2/2 za 3,1  jos u ponedeljak....onako kao protiv cibone i da hoce ne moze, a o snazi Cibone smo se sinoc uvjerili, pih...

PS u Pioniru sam i igrao...doduse ne protiv partizana ...

Lepo je to  sto si igrao ali sigurno ne u toj  atmosferi i pred toliko gledalaca.Eto i  ja sam  jednom  davne 1978 igrao SAH( u Pioniru) ali  pred 100-nak  ljudi u tisini.

A za ono  sinak voleo bi  i da to meni neko  kaze ali  sam  ja isuvise mator da takvih ima na forumu(pa cak   i Varan me zove samo  generacijo).
Srecno  ti bilo  drugi put  a ja cu danas ipak navijati za Partizan.

El Fenomeno

Quote from: noja on October 22, 2009, 11:42:12 AM
Pitanje u vezi pravila :
Posto je na mec Partizan- Unikaha odigran i Ki 2 i H2 da li je to ispravno. Ako nije upozorite kolegu  da moze da odigra nesto drugo.Ako je sve u redu onda Ok.
Ionako ce Partizan  pobediti (ima seriju  od 8-0 sa Spancima)

Po pravilima dva ovakva tipa nije moguce odigrati ali je razmaku u postavljanju tipova samo 1 min. tako da se oba tipa prihvataju. (dozvoljeni razmak po pravilima je 10 min.)
QuoteUkoliko se desi da u isto vreme dva takmicara postave isti tip ili ako je razlika u postavljanju max. 10 minuta oba tipa ce se racunati.

srecno svima veceras

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Nema problema, ispravio sam gresku...a sto se tice pisanja ukoso pokusao sam da skontam kako to uradis ali ne vredi, velika misterija i za mene!  ;D

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

noja

Nemoj ici na reply nego zasenci  misem  od gore pa do analize,pa stisni contr C pa na novo polje sa contr V .
I to je sve.

El Fenomeno

Da ne bi menjao tvoj stil postovanja i komplikovao stvar objasnicu ti gde je greska.
Znaci dobro si poceo, pritisnuo si REPLY, poceo si da pises i sve je to u redu. Gresku pravis onda kada umesto da kliknes na enter i predjes u novi red pomeras strelicu space-om (najveca tipka na tastaturi). Znaci, umesto toga samo pritisni enter i presao si na pocetak novog reda.
Probaj ovako pa cemo da vidimo.

pozz

Preporuka za clanove:

Angell

Quote from: varan7 on October 25, 2009, 12:51:51 PM
izostavio sam upisati tip -1 , ali se vidi pokoeficijentu 1,90 . nadam se da ce vaziti da ne moram sve isponova pisati.treba mi mnogo napora. ako ne vazi nikom nista.

Kolega, evo ispravio sam tvoj post za tip dana i popravio one razmake. Sto se tice njih, dobro ti je admin rekao. Znaci, kada pises i zelis zapoceti novi red, pritisni tipku ENTER a ne SPACE, u tome ti je problem ;)

Sretno :)

Preporuka za clanove:

BokiZr

Cestitam Nandu na strpljenju i svim pogodjenim tipovima. Nadam se da ce i zadnji tip pogoditi pa mu stoga cestitam i prvo mesto. U narednom takmicejnu (ako bude) moracu biti oprezniji jer nisam dobro procitao pravila pa odigrao deset tipova brzopleto u prvih 15 dana. Obecavam da ce biti vise dobrih tipova od mene u narednim danima pa da opeljesimo kladionice jer zbog toga smo tu. Sretno svima....

nando

Quote from: BokiZr on October 25, 2009, 08:19:21 PM
Cestitam Nandu na strpljenju i svim pogodjenim tipovima. Nadam se da ce i zadnji tip pogoditi pa mu stoga cestitam i prvo mesto. U narednom takmicejnu (ako bude) moracu biti oprezniji jer nisam dobro procitao pravila pa odigrao deset tipova brzopleto u prvih 15 dana. Obecavam da ce biti vise dobrih tipova od mene u narednim danima pa da opeljesimo kladionice jer zbog toga smo tu. Sretno svima....
Hvala puno na cestitkama ali nije jos gotovo,nezgodni ovi sto jure iznenadjenja mozda na kraju ostanem i bez 2.mesta. ;D
Nisam ni ja taktizirao,postavljao sam tipove skoro svaki dan-za 13dana,10[jedan je odbijen] samo sam se prikljucio kad si ti zavrsio pa ti se cini da je tako.Sad moram dobro da odaberem poslednji,mada tesko je pogoditi 9/10 pa i da je min.kvota 1.20.

El Fenomeno

Kao i svaka online kladionica prilikom ovakvih takmicenja postavlja i svoje uslove. Mogu reci da sam u odnosu na ostale prilicno zadovoljan sa uslovima Unibeta mada ih nisam imao na pocetku takmicenja. Evo dva uslova od kojih je jedan odlican a jedan je los.

1. Svi takmicari koji su osvojili novcane nagrade a nisu do sada imali uplate na Unibet mogu dobiti 50% od osvojene sume na svoj racun.

2. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje novca, sto znaci da moze da se podigne istog momenta kad legne na racun.

Ovo drugo je odlicna stvar i retko je pronaci takve sponzore u ovo vreme. Sto se tice prvog pravila i ono moze da se lako koriguje tako sto ce oni koji su u najuzem krugu za osvajanje novca uplatiti nesto na svoj racun i samim tim ispuniti uslov za osvajanje celokupne nagrade.

Preporuka za clanove:

nando

Ne mogu da verujem.
Uslovi se valjda postavljaju pre takmicenja, ovako mogu da ocekujem dodatna cimanja i nerviranja kasnije kad odlucim da podignem novac.
Ako je istina to sto kazu u 2."uslovu" kakvu onda korist imaju sto cemo uplatiti neku sumu kad mozemo odmah da je podignemo-Jedino sto cemo placati glupe provizije duplo.
Ako osvojim neko od prva tri mesta pola uplati a pola zadrzi.
Lepo sam ja rekao u prethodnom postu da jos nije gotovo.

El Fenomeno

Kao i kod svake kladionice, njima je bitno da uplatis i idu na to da neces da povuces vec da ces da igras i izgubis. Postojalo je vise opcija, kao na primer obrtanje novca 3 puta itd... ali mislim da je ovo najbolje resenje.
To oko uplate je moj savet onima koji nisu jos uplatili jer bi na taj nacin dobili celu nagradu.

Preporuka za clanove:

nando

"Obrtanje" kao uslov postoji svuda ali kad ti poklone novac[vaucer,bonus i sl.].Da sam to hteo uplatio bih u nekoj kladionici i dobio isto toliki bonus bez trunke truda.
Male su pare da bi se dalje nervirao i raspravljao- ako mozes uplati ako ne nikom nista.
Zao mi je samo sto sam gubio vreme.