News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:53:28 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Prvi besplatni poker turnir za članove foruma – prijava

Started by DiamondZ, April 13, 2009, 06:57:02 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Quote from: dignja on April 29, 2009, 09:23:54 PM
Zar ovo nije trebo da bude freeroll od 100e.

Trebao je ako bude dovoljno igraca ali ne znam koliko je bilo!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dignja

Sto se mene tice dobro je,Jes da sam zavrsio negde oko 15-tog mesta ali bilo je ok.

Angell

Iskreno, turnir nije bio na razini, ajmo rec nekog normalnog igranja. Ispocetka je dobro krenulo i sve normalno se igralo, dok se u lobiju nije pojavio prize pool od 1â,¬ ??? ??? ???
Onda je ekipa jednostavno, poludila, nije im se vise dalo igrat, pa su gurali sa svime i svacim, to je bilo najteze prezivit, jer su natkupljivali sa 52 ili Q6 i slicnim kartama, a bila je i tekma pa su neki odustali i zbog toga.
Steta, solidan broj nas je se skupio i bilo bi sve ok da nije bilo te, nadam se pogreske sa nagradnim fondom. Valjd ce se to ispravit, jer na kraju sam zavrsio kao 4 i osvojio 0.12â,¬ ;D

Preporuka za clanove:

krko

Meni je igra bila odlicna sve ok, to za nagradni fond, jeste tacno, neki su kada su saznali da je nagrada 1euro isli na sve ili nista, te tako ili odustali brze ili pak time dobijali, jer ih niko nije pratio. Ne znam mozda jeste uticalo kod nekih na plasman, ali nije ni bitno.

Na kraju sam zavrsio 7.  ;D :(

I jos nesto, mislim da je boriti se za nagradi fond od 100 eura, a pobjednik dobije manje od pola nekako nelogicno.
Mislim da bi najrealnije bila podjela pobjednik 50%, drugi 30%, treci 20%, odnosno u eurima jel 50, 30 i 20 eura, dakle prvo drugo i trece mjesto.

El Fenomeno

To je najcesca i najlogicnija raspodela nagradnog fonda, gde prvi dobija pola.
Koji je ovde bio odnos nagrada?

Preporuka za clanove:

krko

Pa zar nisi ucestvovao? 1 euro ;D se dijelio, prvi 40%, ostali ne znam, evo Angell je bio 4 i dobio 12%  ;D a 5 ja mislim 8%.

Q-Q

Raspodela nagrada ce biti sledeca-kao u poker softveru. Sto se tice nesporazuma, za nagradni fond od 100â,¬ moralo je biti vise od 50 prijavljenih igraca, bilo ih je 33. Uz dogovor sa organizatorima najbolje plasirani ce biti placeni ovako:

1. SasaP- â,¬40
2. dragecprpi- â,¬24
3. luckyboyAA- â,¬16
4. Agellz      -  â,¬12
5. ellix        -   â,¬8

Mislim da je ovo fer raspodela, nadam se da pobedniku nece biti zao sto nije dobio malo vise, a zanimljivije je svakako ako vise igraca ulazi u fond, pa makar i za neku sicu.
Nadam se da ce svi biti zadovoljni, sada a i buduce... Iskreno verujem da ce nas sledeci put biti vise tako da se slicne situacije nece ponavljati. Zao mi je sto je vecina odustala uvidevsi da nema fonda, ali jednostavno ne mogu dozvoliti da se to desi tako da ce svi biti isplaceni kako im sleduje.
Hvala svima na ucescu i nadam se da se vidimo opet.

Angell

Sto se mene tice, ovo je pravedna raspodjela. Evo ja sam 4. i dobijam 12â,¬ sto je super, ja zadovoljan, a da se isplacuju samo prva tri, onda nebi nista dobio.
Takodjer se nadam da ce na sledecem turniru biti jos vise igraca.

I kad je sljedeci turnir ;D

Preporuka za clanove:

Q-Q

Pozdrav svima!

Sledeći turnir-i će početi sredinom meseca, budite spremni ;D...
Mislim da bi dobitnici s prošlog do sada svi trebali biti nagradjeni, osim izuzetka igrača na 5. poziciji "ellix"do kojeg nismo mogli doći pa će nagradu preuzeti sledeći najuspešniji tj. 6. "noja57". Nisam sigurnan da su svi dobitnici članovi foruma, ali one koji jesu molim da potvrde zasluženi dobitak nagrada. ;)

O nastavku uzbudljivog Poker takmičenja meÄ'u članovima uskoro.

P.S. U pripremi Poker Liga!

Angell

Samo da javim da sam dobio novce za 4. mjesto na prvom freeroll turniru. 12eura je leglo danas :D Svaka cast kolega na obecanim nagradama koje su isplacene. Vjerujem da ce ubuduce sve normalno funkcionirati i da vise nece biti nesporazuma.
Jos jednom pozivam sve kolege sa foruma da nam se pridruze na sledecim turnirima.

Preporuka za clanove:

doomsd

noja

Quote from: Angell on May 05, 2009, 05:49:02 PM
Samo da javim da sam dobio novce za 4. mjesto na prvom freeroll turniru. 12eura je leglo danas :D Svaka cast kolega na obecanim nagradama koje su isplacene. Vjerujem da ce ubuduce sve normalno funkcionirati i da vise nece biti nesporazuma.
Jos jednom pozivam sve kolege sa foruma da nam se pridruze na sledecim turnirima.
Ja sa zakasnjenjem potvrdjujem da sam dobio 8 e ,mada iskreno nisam imao pojma od koga je. A sa ovoga zadnjeg turnira nagrada (25 e) je odmah legla cim  se turnir zavrsio.
Pozdrav  i srecno svima.

igor0909

Zeleo bih da se ukljucim u buduce turnire, pa me zanima pri registraciji na Unibet jel treba kao zemlju da stavim Hrvatska ili sta? Posto vidim da Srbije nema na spisku

Angell

Quote from: igor0909 on May 17, 2009, 05:41:58 PM
Zeleo bih da se ukljucim u buduce turnire, pa me zanima pri registraciji na Unibet jel treba kao zemlju da stavim Hrvatska ili sta? Posto vidim da Srbije nema na spisku

Imas, samo pise Republika Srbija ;)

Pozdrav i dobro dosao na forum, vidimo se za stolovima. :D

Preporuka za clanove: