News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:05:38 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Prvi besplatni poker turnir za članove foruma – prijava

Started by DiamondZ, April 13, 2009, 06:57:02 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Pozz!
Rok za prijave je dan pre odigravanja, kako bi na vreme dobili lozinke za pristup turniru. Jel ti to praviš ražanj a zec u šumi :) ili planiraš na turniru da se opariš... Šala, radio sam jednu isplatu s Unibeta i nisam morao prilagati nikakva dokumenta. Nisam siguran da li je iznimka ili pravilo ali u mom slučaju nije trebalo...

slasher

registrovao sam se i poslao prijavu na mail, sada me samo interesuje da li treba da se skine poker software, ili ce se turnir igrati preko browsera?

Angell

Ja ti svakako preporucam da skines software,ako ti nije zao par MB prometa, jer brze je, sigurnije i ljepse igrati nego preko browsera.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

ivan-dzo

Registrovao se, poslao mail, vidimo se momci  ;D

Puno pozdrava,

p.s odlicna ideja, puno srece u realizaciji....

slasher

prema vasim ocekivanjima koliko ce odprilike biti ucesnika i koliko ce vremenski trajati turnir

Angell

Pa koliko ce trajati to ovisi o broju ucesnika, a taj podatak se stalno mijenja jer stalno stizu nove prijave. Vidjet cemo pred sam pocetak koliko ce nas biti, ja se nadam sto vise :D
A inace traje oko 2 sata za nekakv prosjecni turnir od 50 igraca, al opet sve ovisi o strukturi turnira, broju chipova, trajanju levela i naravno samoj igri ucesnika, da li igraju previse thight, tj oprezno ili su raskalaseni pa igraju loose. Znaci tesko je prognozirat koliko ce trajat, zato najbolje nista ne planirat kad turnir pocne jer neznas kad ces zavrsit ;D

Mene uvijek kad cura pita kad cu zavrsit sa nekim turnirom ja joj kazem da se nadam da necu brzo, da se nadam da cu sto duze igrat jer to onda znaci da sam dobar i ITM ;D ;D

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

DiamondZ

Evo kako otprilike stvari stoje što se tiče turnira u ovom trenutku.

Turnir pod nazivom "bonustipovi forum freeroll" od danas se nalazi u Unibet softveru i
faktički prijave su otvorene.
Kako ne bi bilo upada sa strane, tj. da bi ovaj turnir igrali samo članovi našeg foruma
meÄ'usobno lozinke za prijavu ćete da dobijete dan prije turnira u utorak.
Za sada je prijavljeno 20 igrača i do srede će nas biti i više kako bi atmosfera za stolovima
bila uzbudljivija.

markoni

Novi sam u pokeru pa volim igrati ove besplatne turnire.
UložiÅ¡ niÅ¡ta, a dobijeÅ¡ možda neÅ¡to â,¬â,¬â,¬.  ;D
Računajte i na mene! ;)

El Fenomeno

Prijavi se pa se vidimo 29. aprila.

Imam jedno pitanje, ovaj nagradni fond, da li to dele prva tri ili sve osvaja pobednik turnira?

Preporuka za clanove:

DiamondZ

Što se tiče podele nagradnog fonda...
U situaciji kada na turniru učestvuje manji broj igrača 10-20 onda
nagradu dele prva tri igrača na turniru.
Ali kako se broj učesnika povećava tako se povećava i broj mesta koja dele nagradu.
Znači u svakom slučaju celi fond neće uzeti samo prvoplasirani. ;D

El Fenomeno

Imam problem, ako moze pomoc. Skinuo sam softver ali ne mogu  da se ulogujem. Na svoj nalog se uloguje normalno ali na poker ne mogu. Onda sam probao direktno sa sajta ali i tu mi trazi neku aplikaciju kojom ce da otvori nas turnir tako da ne mogu ni preko sajta. Nisam bas siguran da kontam u cemu je problem pa ako moze pomoc.

Preporuka za clanove:

krko

Mogu se ulogujem, al nemam pojma kako naci sobu, valjda cu skontati do 9 nekako...  ;D

El Fenomeno

Turnir pocinje za nekoliko minuta, zelim svima dobar provod i puno srece.

Sve svoje utiske i komentare mozete ostaviti u ovoj temi.

Preporuka za clanove:

dignja