News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:22:01 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 11.03.2008.

Started by El Fenomeno, March 11, 2008, 11:47:44 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Boston prvi do 50 pobeda

Prvi put od sezone 1991/92, koju su završili sa skorom 51-31, Boston Seltiksi su probili magičnu granicu od 50 pobeda. S obzirom na to da im je do početka plej-ofa ostalo da odigraju još 20 utakmica, Kevin Garnet i ekipa skoro sigurno će "gurati" i preko 60.

Solidna ekipa Filadelfije na domaćem parketu nije bila dostojan protivnik liderima Istočne konferencije, koji su uz 26 poena Garneta, 21 Reja Alena i 17 pogodaka Pola Pirsa trijumfovali rezultatom 100:85.

Za Boston je debitovao doskoraÅ¡nji član Los AnÄ'eles Klipersa, veteran Sem Kasel, ali za pet minuta na parketu nije uspeo da učini bilo Å¡ta vredno pomena.

Hjuston Rokits priÅ¡li su na korak Los AnÄ'eles Lejkersima i San Antoniju, koji sa identičnim učinkom vode na tabeli Zapada.

Trejsi Mekgrejdi bio je najefikasniji sa skromnih 19 poena, ali više od toga nije bilo ni potrebno, s obzirom na to da su "rakete" čvrstom odbranom zadržale Nju Džersi Netse na 30 odsto šuta iz igre.

Iako igraju bez povreÄ'enog Jao Minga gotovo dve nedelje, izabranici Rika Adelmana nanizali su 19 pobeda i potrebna im je joÅ¡ jedna kako bi izjednačili seriju Milvoki Baksa iz sezone 1970/71. Rekord koji verovatno nikada neće biti oboren drži generacija Lejkersa 1971/72, koja je vezala 33 trijumfa!

Centar Nju Džersija Nenad Krstić, jedini srpski koÅ¡arkaÅ¡ koji je igrao u noći izmeÄ'u ponedeljka i utorka, za 26 minuta je zabeležio Å¡est poena i sedam skokova. Å ut iz igre bio mu je na nivou timskog učinka, pa čak i malo loÅ¡iji (25 odsto, 3-12).

Pogledajte deset najatraktivnijih poteza večeri!

http://www.youtube.com/watch?v=MShcKDNEIMM&eurl=http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=89716

Lebron Džejms i Hidajet Turkoglu stigli su do "tripl-dabl" učinka u pobedama Klivlenda, odnosno Orlanda. Džejms je nanizao 24 poena, deset skokova i 11 asistencija, a turski reprezentativac 23, deset i 13.

San Antonio Sparsi izbegli su treći uzastopni poraz savladavši Denver Nagitse 107:103. Tim Dankan po običaju najbolji sa 23 koša, 18 uhvaćenih lopti, pet asistencija i tri "banane".

MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Đorić: Tole je fudbalski mačor!

Milovan Đorić, direktor Trenerske škole UEFA pri Fudbalskom savezu Srbije, apelovao je na što skorije održavanje fudbalskih izbora.

On je u razgovoru za dnevni list "Sport" rekao da ne veruje u kapacitete aktuelnih potpredsednika i ostalih, nižih funkcionera, da vode organizaciju umesto Zvezdana Terzića, koji se nalazi u inostranstvu, a odnedavno i na policijskoj poternici.

Iz tog kruga ljudi izuzeo je samo predsednika Partizana Tomislava Karadžića.

"Žao mi je Å¡to su Zvezdanu okrenuli leÄ'a oni koji su se najviÅ¡e kleli u njega. Takvi, znamo koji su, viÅ¡e ne smeju da se kandiduju za bilo koju funkciju u fudbalu. Oni ne mogu da vode ni dečiji vrtić. Na toj listi jedino nije Tomislav Karadžić, stari fudbalski mačor. Ovi ostali su daleko ispod njegovog nivoa i sa njima nam nema sreće", rekao je Đorić.

On smatra da ostali potpredsednici, ĐorÄ'ević, Teofilović i Konstantinović, "nemaju kapacitet i ideju", zbog čega im "fudbalska Srbija ne veruje".

"Nisu mi jasni ljudi koji zagovaraju da izbori budu održani januara iduće godine. Moraju da budu izmeÄ'u 15. i 20. juna, nisu nam potrebna nikakva prolongiranja", kaže Đorić.

Nekadašnji selektor smatra da treba sačekati ishod procesa koji se vodi protiv direktora svih reprezentativnih selekcija Dragana Džajića.

"Čekali smo i sto puta gore od Džajića. Fudbal u Srbiji je stao, tako da moramo da zbijemo redove i izvučemo najbolje pouke. Valja biti mudar", poručio je "prvi srpski bek".

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Dvejn Vejd završio sezonu

Prva zvezda Majami Hita Dvejn Vejd neće igrati do kraja NBA sezone zbog povrede kolena, saopštio je klub sa Floride.

Trener Majamija Pet Rajli rekao je da će Vejd, najkorisniji igrač finala plej-ofa 2006. godine, propustiti preostali deo sezone u 21 utakmicu jer nije u stanju da trči zbog bolova u levom kolenu.

Vejd je za vikenda propustio utakmicu sa Golden Stejtom, jer nije mogao da savije koleno. Majami je zbog toga odlučio da odmori Vejda, pošto tim nema šanse da se plasira u plej-of.

Američki reprezentativac već je imao problema sa kolenom, zbog čega je prošlog leta operisan.

Uprkos povredi, Vejd, koji je ove sezone prosečno postizao 24,6 poena po utakmici, najavio je da će igrati za reprezentaciju SAD na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Preporuka za clanove:

duledu

ÄŒistka u ÄŒelsiju na kraju sezone

Bez obzira na to hoće li Avram Grant ostati menadžer, ekipa Čelsija ući će u narednu sezonu znatno izmenjena. Ostrvski mediji špekulišu da bi sa Stamford Bridža u letnjem prelaznom roku mogla da odu čak desetorica fudbalera.

Najozbiljniji kandidat za to je ukrajinski napadač Andrej Å evčenko, koji će najverovatnije nazad u Italiju, u tim Milana. Didije Drogba takoÄ'e bi mogao da napusti klub posle nekoliko godina gunÄ'anja, a favorit da ga angažuje je Real Madrid.

Nije isključeno ni da sredinu promeni Frenk Lampard, jedan od simbola i lidera tima, uz kapitena Džona Terija. Kada je o njemu reč, nije ništa novo da bi u svojim redovima voleli da ga vide Barselona i Juventus.

Francuz Floran Maluda nije opravdao 20 miliona funti, koliko je Čelsi na ime obeštećenja platio Lionu, pa će od jeseni verovatno igrati za neku drugu publiku.

Daleko od bezbednih su i ostala letošnja pojačanja u režiji tadašnjeg šefa Žozea Murinja - Klaudio Pizaro, Žulijano Beleti, Tal Ben Haim i Stiv Sidvel, a posle devet godina provedenih u Londonu, vreme je i za selidbu rezervnog golmana Karla Kudićinija.

Konačno, veteran Klod Makelele u 36. godini će verovatno doneti odluku da okonča karijeru.

Čelsi je u prolećni deo sezone ušao sa željom da osvoji sva četiri trofeja, ali je u finalu Liga kupa izgubio od Totenhema, dok ga je drugoligaš Barnsli u subotu eliminisao iz nacionalnog FA kupa.

Grantu ostaju Premijer liga, u kojoj kaska za Arsenalom i Mančester Junajtedom, kao i Liga šampiona, gde bi osvajanjem titule zalečio sve rane.

(MONDO)

duledu

INDIJAN VELS: Jeleni ravno do polufinala

Ana Ivanović imenovana je za prvog, a Jelena Janković za trećeg nosioca turnira Pacifik Lajf open, koji se u kalifornijskom Indijan Velsu igra za nagradni fond od 2,1 milion dolara.

Obe srpske teniserke biće slobodne u uvodnoj rundi takmičenja prve WTA kategorije. Ana će se u drugom kolu sastati sa Rumunkom Joanom Ralukom Olaru ili Kineskinjom Meng Juan, dok će Jelenina protivnica biti bolja iz okršaja Amerikanki Aše Rol i Medison Brengl.

Žreb je bio daleko naklonjeniji Jankovićevoj, koja bi, ako odigra na visokom nivou, trebalo da bez većih problema dogura do polufinala.

Na putu bi mogle da joj se naÄ'u teniserke poput Ai Sugijame, Viržinije Razano, Sibil Bamer i Marion Bartoli, dok je potencijalna "mina" u tom delu "kostura" američka veteranka Lindzi Devenport.

Na drugoj strani, Anu očekuju dueli sa Italijankama, naravno ako se sve bude odvijalo po planu. Prvo na red dolazi Tatjana Garbin, a onda Flavija Peneta ili Frančeska Skjavone, koja je nedavno u Dubaiju savladala prvu igračicu sveta, Žistin Enan!

Ako uspešno obavi posao, za mesto u polufinalu i mogući, dugo očekivani meč sa Jelenom Janković, Ivanovićeva će se boriti sa neugodnim igračicama kao što su Vera Zvonareva, Tamira Pašek ili Nikol Vajdišova.

Za favorite u drugoj polovini žreba važe Svetlana Kuznjecova (drugi nosilac), Marija Šarapova (4) i Danijela Hantukova (5).

Enan je odustala od nastupa u Indijan Velsu kako bi se što bolje pripremila za Ki Biskejn. Neće biti ni sestara Vilijams, Serene i Venus, koje se dosledno drže "zaveta" da nikada više neće igrati na terenima na kojima su izviždane 2001. godine. Od igračica iz Top 10 nedostajaće još Ruskinja Ana Čakvetadze.

Pobednici turnira pripašće 332.000 dolara i 465 poena.

Ana Ivanović prošle godine je stigla do osmine finala (izgubila od Sibil Bamer), kao i Jelena Janković, koja je poražena od prijateljice i povremene dubl-partnerke Na Li. Obe naše igračice brane po 65 poena.

Izvlačenje parova za muški deo turnira biće održano u utorak kasno uveče po evropskom računanju vremena. Za sada je poznat samo raspored takmičenja u kvalifikacijama.

Dušan Vemić u prvom kolu će se sastati sa malo poznatim, osamnaestogodišnjim Amerikancem Majklom Meklunom, koji zauzima 387. mesto na ATP listi. Za mesto u glavnom žrebu Vemić bi potom igrao sa Nemcem Mišom Zverevim ili Amerikancem Skovilom Dženkinsom.

duledu

Drogbin najveći obožavalac - Drogba

Napadač Čelsija Didije Drogba ima mnogo obožavalaca širom sveta, ali najviše dresova sa njegovim imenom ipak kupuje - Drogba lično!

Britanske novine pišu kako Drogbi smeta to što je manje popularan od Džona Terija i Frenka Lamparda, zbog čega je počeo da troši hiljade funti kupujući replike svog dresa sa brojem 11. Cilj napadača iz Obale Slonovače je da ubedi saigrače da je jednako popularan kao oni.

Prodaja njegovih dresova nije išla baš dobro, zbog čega su ga Teri i Lampard na treninzima često zezali, piše "Dejli Mejl".

Izvor tog dnevnog lista navodi da Drogba posećuje klupski "šop" desetak puta nedeljno i kupuje dresove sa svojim imenom, a da je jednom izašao iz prodavnice sa čak 40 dresova.

Pošto jedan dres košta 45 funti, lako je izračunati da Drogba nije žalio 1.800 funti da prikaže kako prodaja njegovog dresa ide dobro.

Reprezentativac Obale Slonovače, kao standarni prvotimac, može svoj dres da dobije i besplatno.

"Didije ne izlazi iz klupske prodavnice. Tamo troši čitavo bogatstvo, a već se sprijateljio sa prodavcima. Kupuje mnogo dresova sa brojem 11 i ubedljivo je najbolja njihova mušterija", rekao je izvor "Dejli Mejla" sa Stamford Bridža.

Razloga za zadovoljstvo, osim trgovaca, imaju i Drogbini obožavaoci u rodnoj Obali Slonovače kojima on, prema navodima ovog izvora, šalje dresove koje kupi u Londonu.

(MONDO)

duledu

Napadač Votforda hoće da igra za BiH

Napadač engleskog drugoligaša Votforda Nejtan Elington izjavio je da u budućnosti želi da nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine!

Engleski državljanin, koji vodi poreklo sa Jamajke, smatra BiH svojom drugom domovinom pošto je oženjen Bosankom.

"Volim Bosnu i Hercegovinu. Prošlog leta sam je posetio zajedno sa suprugom. Bili smo u Sarajevu i Tuzli i oduševio sam se lepotama koje BiH ima. Upoznao sam mnogo sjajnih ljudi i uživao tokom boravka", rekao je tamnoputi Elington u razgovoru za sajt Reprezentacija.net.

Naravno, ideja o igranju za BiH potekla je upravo od njegove "lepše polovine".

"Supruga mi je rekla da bi bilo super da zaigram za reprezentaciju Bosne i odlučio sam da je poslušam. Želim da igram za BiH i nadam se da ću ubrzo dobiti priliku".

Elington još nije kontaktirao sa predstavnicima nacionalnog fudbalskog saveza, a da bi zaista zaigrao za popularne "ljiljane", prvo bi morao da dobije državljanstvo.

"Bosna i Hercegovina je moja opcija, ali ne iz nekog interesa. Jednostavno želim da se takmičim na meÄ'unarodnoj sceni i pomognem ekipi da postigne Å¡to bolje rezultate. Supruga se raspituje Å¡ta mi je potrebno za državljanstvo. ÄŒim dobijem potrebne dokumente, prijaviću se", poručuje Ellington.

Novi selektor BiH Meho Kodro tako bi potpuno neočekivano mogao da dobije veliko pojačanje uoči početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

(MONDO)

duledu

Ronaldinjo: ÄŒelsi? Ne, hvala!

Ronaldinjo ide, Ronaldinjo ostaje... Tako je već skoro godinu dana, od kada nekad najbolji igrač sveta igra fudbal na nivou prosečnog brazilskog "tezgaroša" u evropskim ligama.

Kriza u koju je upao dobitnih najprestižnijih fudbalskih nagrada 2004. i 2005. godine, traje predugo. Posle još jedne neinventivne partije Ronaldinja Gauča (27) u porazu Barselone kod kuće od Vilajreala u subotu (1:2), ovaj fudbaler obratio se medijima na temu njegovog odlaska iz Barse.

"Znam da Čelsi želi da me dovede, ali oni su tim za koji ne želim da igram. Kada smo igrali protiv njih u Ligi šampiona, tukli su me po nogama pre nego što su uopšte pokušavali da dodju do lopte", pojasnio je svoju odluku Ronaldinjo.

"Takva vrsta igre nije za mene i pre nego što budu očekivali od mene da zaigram na taj način, ja ću im reći: "Ne, hvala!" Takodje, voleo bih da dodam da nisam zainteresovan za ponude koje stižu iz Intera i Milana. Pokušavam da pružim svoje najbolje u Barseloni", podvukao je Brazilac, koji je u nekoliko navrata ove sezone bio čak i izviždan na Kamp Nou.

(MONDO)

duledu

Federer: Nisam na nizbrdici

Rože Federer najavio je da će poraze od Novaka Đokovića i Endija Mareja na početku godine iskoristiti kao motivaciju da opet krene u žetvu trofeja i tako sačuva status najboljeg tenisera sveta.

Ako na turnirima u Indijan Velsu i Ki Biskejnu ponovo razočara, Federer bi posle 215 nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste mogao da ustupi tron Rafaelu Nadalu.

"U Švajcarskoj se već naširoko piše kako mi je karijera na nizbrdici. Ljudi bi trebalo da znaju da sam zdrav i srećan, da nisam u depresiji", rekao je Federer nakon pobede nad Pitom Samprasom (6:3, 6:7, 7:6) u egzibicionom duelu u njujorškom Medison Skver Gardenu.

"Porazi me motivišu više nego bilo šta. Želim da se vratim, da pokažem kako sam još uvek ja taj koji se pita. Hoću da ponovo osvojim sve važne turnire", dodao je vlasnik 12 gren slem titula, dve manje od Samprasovog rekorda.

Federer je izjavio da ga čini srećnim kada ga publika pozdravlja na terenima širom sveta i izrazio nadu da će "pritisak borbe za titule" još dugo biti deo njegovog života.

Kao jedan od ciljeva u završnoj fazi karijere postavio je nastupe na Olimpijskim igrama u Pekingu, ali i u Londonu 2012. godine.

"Posle toga ću podvući crtu i preispitati samog sebe, kako stojim sa motivacijom, u kakvom mi je stanju telo..."

Federer je prošle godine rano eliminisan u Indijan Velsu i Ki Biskejnu, kada ga je "načeo" Argentinac Giljermo Kanjas. Zahvaljujući tome, on praktično nema šta da brani i pruža mu se prilika da ponovo stekne opipljiviju bodovnu prednost u odnosu na Nadala i Đokovića.

Ako ne uspe, priče o prestanku dominacije svakako će postati još glasnije.

(MONDO)