News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:01:23 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 25.01.2008.

Started by El Fenomeno, January 25, 2008, 10:04:13 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Nastavlja se raspad Majamija

Posrtanje Majamija se nastavlja. Tim koji predvode superzvezde poput Dvejna Vejda zabeležio je i 15.ti uzastopni poraz. Ovog puta bolji su bili oni koji i jesu objektivno bolji - San Antonio Sparsi, rezultatom 90:89.

Najbolji kod pobednika bio je Tim Dankan sa 30 poena i 11 skokova, dok mu je odlično pomagao Manu Djinobili sa 18 poena, 11 skokova i 8 asistencija. Kod Hita, najefikasniji su bili Vejd sa 27 i Blaunt sa 23 poena.

U ostalim mečevima, Milvoki je savladao Indijanu sa 104:92 a Golden Stejt - Nju Džersi rezultatom 121:119.Kod Netsa je kao u najboljim danima igrao Vins Karter (29 poena, 4 asistencije i 6 skokova), uverite se sami:
You Tube

MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Vujošević: Ovo je zasluga igrača

Trener Partizana DuÅ¡ko VujoÅ¡ević istakao je posle pobede nad Bambergom (85:37) i praktično obezbeÄ'enog plasmana u Top 16 fazu Evrolige da je to "zasluga igrača, koji su imali potrebu i ogromnu želju da uspeju u najtežoj grupi".

"Jako smo blizu drugog uzastopnog nastupa u Top 16, što iz naše perspektive predstavlja veliki uspeh. Bilo je puno utakmica koje smo izgubili na jednu loptu, valjda smo zaslužili da nas malo pogleda sreća. Sa koš-razlikom koju imamo u mnogo smo boljoj poziciji od Cibone i Olimpije", aludirao je Vujošević na povoljne rezultate u drugim grupama.

Strateg crno-belih dodao je da se plašio Bamberga, jer je prošle nedelje pobedio Fenerbahče, bez obzira na to što su već tada bili šanse da se bore za Top 16.

Vujošević je obećao dobre partije i u preostalih sedam evropskih utakmica, prvo u Istanbulu, pa onda protiv tri rivala čija će imena saznati na žrebu u Madridu 3. februara.

"Pričalo se pred početak Evrolige da bi sa dve pobede trebalo da budemo zadovoljni. Sada će iza nas ostati osam jakih evropskih ekipa. Nastavićemo sa još jačim radom i potrudićemo se da i dalje budemo ravnopravni učesnik takmičenja... zašto i da ne napravimo iznenadjenje".

Trener Bamberga Dirk Bauerman čestitao je crno-belima i kratko izjavio da se stidi prikazane igre.

"Ne pitajte me zašto smo odigrali ovako, jer ne znam razlog. Nemam ni opravdanje ni objašnjenje. Mnogo me je sramota i moram da se izvinim navijačima u Nemačkoj na ovoj katastrofi".

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Kolaković u Bežaniji, Jovanović u Banatu

Miloš Kolaković novo je pojačanje Bežanije. Iskusni napadač potpisaće kako, prenosi sportska štampa, dvogodišnji ugovor sa novobeogradskim klubom i uskoro će se priključiti timu na pripremama za nastavak sezone u kojoj se "lavovi" bore za opstanak u ligi.

"Želim da pomognem Bežaniji u ostvarivanju ovog cilja. Sa sportskim direktorom Ostojićem sam se brzo dogovorio o saradnji", izjavio je 33-godišnji Kolaković, koji je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Voždovca, OFK Beograda, nemačkih klubova Ajntraht Braunšvajga i Arminije iz Bilefelda i kiparske Nea Salamine.

Uz "fenjeraša" Bežaniju, još jedan klub iz donjeg doma Superlige, Banat, dobio je pojačanje u napadu. Do kraja sezone dres Zrenjaninaca nosiće 29-godišnji Marko Jovanović, nekadašnji golgeter Vojvodine, koji je potom igrao u Kini, zatim u poljskom Zaglebju i na kraju minule jeseni u ukrajinskom prvoligašu Černomorecu iz Odese.

"Postigli smo brzo dogovor i prolećni deo sezone igraću za Banat. Pripremama ću se priključiti u nedelju, video sam u timu Banata dosta dobrih pojedinaca, verujem da ćemo zajedno u prolećnom delu sezone imati dobrih rezultata", rekao je Jovanović za "Sportski žurnal".

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Risto Lakić u Partizanu!

Prazninu na desnom beku, nastalu odlaskom Antonija Rukavine u Borusiju iz Dortmunda, Partizan je popunio angažovanjem crnogorskog reprezentativca Rista Lakića.

Doskorašnji član podgoričke Budućnosti obavezao se na dvogodišnju vernost crno-belima sa mogućnošću da se ugovor produži na još godinu dana.

"Mnogo sam srećan. Ispunio sam jedan od ciljeva u životu, došao sam u veliki klub sa velikim obavezama. Svaki fudbaler želi u svojoj karijeri da zaigra u Partizanu, ali neću se zaustaviti samo na dolasku, već želim da dobrim partijama ostavim dublji trag i da me navijači zapamte", poručio je 24-godišnji fudbaler po potpisivanju ugovora.

Lakić, koji je do sada zabeležio šest nastupa u crnogorskoj reprezentaciji, dodao je da je imao i nekoliko inostranih ponuda, ali da je želeo da se dokaže prvo u "svojoj zemlji".

"Najbolji potez je bio da nastavim karijeru u Partizanu, jer dobrim igre mogu da me preporuče i nekom velikom evropskom klubu. Bolje je dokazati se u takoreći svojoj zemlji, jer smo nekada bili jedna država, pa tek onda poći u inostranstvo", rekao je Lakić, koji je još u pionirskom uzrastu iz Iskre iz Danilovgrada prešao u podgoričku Budućnost.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Gulan u Sampdoriji

Nikola Gulan se neće vratiti u Partizan, iako je sportski direktor crno-belih Ivan Tomić pre dva dana najavio takvu mogućnost, već će do leta igrati u Sampdoriji kao pozajmljen igrač Fiorentine.

"Potpisao sam ugovor na četiri meseca što znači da ću do kraja prvenstva u Italiji igrati za Sampdoriju", rekao je Gulan za "Sportski žurnal".

Mladi reprezentativac Srbije je dodao da je dobio uverenja da će u Djenovi biti starter.

"Trener Valter Mazari poznaje me od prošle godine... Rečeno mi je da ću biti u najboljih 11, obzirom da je klub tokom prelaznog roka napustilo nekoliko fudbalera i da su za poziciju zadnjeg veznog tražili igrača mog profila", objasnio je 19-godišnji Gulan.

Preporuka za clanove: