News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:53:10 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 15.01.2007.

Started by El Fenomeno, January 15, 2008, 11:07:54 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Vašington opet bolji od Bostona!

Boston Seltiks počeli su sezonu sa skorom 28-3, a onda u poslednjih pet mečeva ostvarili samo dve pobede uz tri poraza. Dva od ta tri neuspeha doživeli su u susretima sa Vašington Vizardsima, koji i bez povredjenog Gilberta Arenasa beleže veoma dobre rezultate.

Posle subotnjeg trijumfa nad "keltima" na svom parketu (85:78), Vašington je u noći izmedju ponedeljka i utorka slavio i u Bostonu, rezultatom 88:83. Domaćin je šest minuta pre kraja imao naizgled sigurno vodjstvo od 77:63, da bi gosti serijom od 25:6, uključujući devet poena Karona Batlera, načinili preokret.

Batler je predvodio Vizardse sa 21 poenom, a Entoan Džejmison ubacio je 20, uz deset skokova. Kod Bostona su dvocifren učinak imali samo članovi "velikog trija", mada su se i oni ispromašivali u završnici. Kevin Garnet završio je meč sa 23 poena, devet skokova i šest asistencija, Pol Pirs postigao je 18, a Rej Alen 16 koševa.

Kobi Brajant doneo je Los Andjeles Lejkersima sedmu pobedu u nizu, i to na gostovanju Sijetl Supersoniksima - 123:121 posle produžetka. Brajant je šutnuo na koš čak 44 puta, pogodio 21 put i upisao ukupno 48 poena za lični rekord sezone. Vladimir Radmanović ponovo nije igrao zbog povrede.

"Meč viner" bio je i bek Sakramento Kingsa Džon Salmons. On je solo prodorom preko celog terena i košem 2,4 sekunde pre kraja omogućio veliku pobedu nad Dalas Maveriksima 122:120. Čak se i jedan od vlasnika tima, Gejvin Maluf, priključio urnebesnom slavlju na centru terena!

Najefikasniji igrač dramatične utakmice u glavnom gradu Kalifornije bio je Kevin Martin, koji je na tek drugom nastupu posle šest nedelja pauze postigao 39 poena. Brzi plejmejkeri Mavsa Džejson Teri i Devin Haris dali su po 25 poena, dok je Dirk Novicki stao na 21.
Na kraju, nove čestitke Portland Trejblejzersima. Veče nakon što su u Torontu poraženi posle produžetka, izabranici Nejta Mekmilana bez problema su "pregazili" Netse u Nju Džersiju - 99:73 - i tako stigli do osamnaeste pobede u poslednjih 20 utakmica!

Lamarkus Oldridž sa 20 poena je bio najefikasniji akter meča, dok u timu Netsa gotovo niko nije odskočio iz sivila. Malik Alen dao je 17 pogodaka, dok su Vins Karter, Džejson Kid i Ričard Džeferson zajedno postigli 29, uz šut iz igre 7-33.

Na tabeli Zapadne konferencije zajedno vode Finiks Sansi i Lejkersi (skor 26-11), sa malom prednošću u odnosu na San Antonio (25-11), Dalas (26-12) i Nju Orleans (25-12), dok šesto mesto zauzima Portland (23-14).

Istok i dalje predvodi Boston sa 30 pobeda i šest poraza, drugi je Detroit (28-10), treći Orlando (23-16), a na četvrto mesto probio se Vašington (20-16), ispred Toronta (20-17).

MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Stefanović: Ne nedostaje mi Srbija

Štoper Fulama Dejan Stefanović, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije, rekao je u intervjuu listu "Kurir Sport" da se oseća kao Englez i da uopšte ne prati dešavanja vezana za domovinu i srpski fudbal.

On već devet godina nastupa u engleskoj Premijer ligi, uskoro će dobiti i državljanstvo, a interesantno je da mu se ćerka zove - Dženi!

"Iskren da budem, ne nedostaje mi Srbija. Moj život je vezan za Englesku. Ovde sam proveo praktično pola života, pa se i osećam kao Englez. Ćerka mi se ovde rodila pa sam odlučio da joj dam ime Dženi. Portsmut je naša kuća, ovde nam je lepo i ne želimo ništa da menjamo", kaže Stefanović.

Da ga nostalgija ni najmanje ne muči, potvrdio je priznanjem da će se uskoro navršiti pet godina otkako je poslednji put boravio u Srbiji.

"Bio sam tu 2003, kada sam poslednji put nastupio za reprezentaciju. Osetio sam tada da je vreme za mladje igrače, zašto bih ja zauzimao mesto u timu talentovanim momcima? Inače imam mnogo obaveza u Engleskoj, sezona je duga, ćerka ide u školu, tako da nemam slobodnog vremena. Nisam nostalgičan, ali planiram da posetim Beograd kada mi se ukaže prilika".

Stefanović kaže da je bio u toku sa dogadjanjima u našoj reprezentaciji dok su za Portsmut igrali Zvonimir Vukić i Ognjen Koroman. Od tada nije čitao naše novine, ni gledao televiziju, tako da nema pojma kako stoje stvari.

Defanzivac koji je po odlasku iz Zvezde igrao još za Šefild Vednzdi i Vitese, planira da se po završetku karijere okrene trenerskom poslu.

"Idem na brojne kurseve, pratim nove trendove i maksimalno ću se posvetiti tom poslu. Ipak, još je rano za konkretnije planove, pošto mi ugovor sa Fulamom ističe tek za 18 meseci. Nadam se da ću na terenu izgurati još tri godine", poručio je Dejan Stefanović.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

duledu

Bane Ivanović u Čelsiju

Branislav Ivanović karijeru nastavlja u Čelsiju. Londonski klub je saopštio da se dogovorio sa Lokomotivom iz Moskve oko visine obeštećenja i da je još samo ostalo da se utanače neki detalji ugovora sa srpskim internacionalcem i da 23-godišnji fudbaler prodje lekarske preglede pre nego što i zvanično postane član ekipe sa Stamford Bridža.

Ivanović, koji je dobio radnu dozvolu da igra u Engleskoj, odigrao je devet utakmica za reprezentaciju Srbije i postigao je jedan gol.

Nekadašnji igrač Srema i OFK Beograda odigrao je 33 utakmice za mladu reprezentaciju Srbije i postigao je četiri gola.