News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:07:34 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 14.01.2007.

Started by El Fenomeno, January 14, 2008, 11:18:53 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Lejkersi u seriji, katastrofa Detroita

Navijači Detroit Pistonsa želeće što pre da zaborave nastup svojih ljubimaca u Medison Skevr Gardenu. Njujork je slavio sa 24 poena razlike (89:65), a mizernih 65 koševa koliko su postigli Pistonsi treći je najlošiji ofanzivni učinak u istoriji kluba. Slabije napadačko veče ekipa iz "grada motora" imala je samo 1999. godine protiv Spursa i 2005. protiv Jute kada su ubacili po 64 poena.

"Zaista smo odigrali loše. Upravo sam izašao ispod tuša gde sam pokušao da sperem ovaj loš osećaj sa sebe", izjavio je Čonsi Bilaps (14 poena) uz Antonija Mekdajsa (15poena, 13 skokova) jedini dvocifren kod gostiju, koji su iz igre šutirali katastrofalnih 30 odsto, a za tri poena pogodili samo dva od 15 šuteva.

U redovima Niksa najbolji je bio Zek Rendolf sa 25 poena i osam skokova, a značajnu podršku na putu ka pobedi dali su mu Kroford i Robinson koji su postigli 15, odnosno 13 poena. Uprkos ovom trijumfu Njujork je zadržao pretposlednje mesto na Istoku sa deset pobeda iz 36 susreta.

Lejkersi su upisali i šestu uzastopnu pobedu, što je najduži niz uspeha ekipe iz Los Andjeles u poslednje četiri godine. Dobili su u neizvesnoj završnici Memfis 100:99, ali su zato izgubili centra Endrjua Bajnama koji je početkom treće četvrtine povredio koleno. Odsustvo Bajnama, koji je bio jedan od važnijih protagonista u prethodnim pobedama "jezerdžija", nadoknadio je, pre svih, Kobe Brajant koji je sa 37 poena predvodio svoj tim do pobede. Osim Brajanta, dobar je bio i Lamar Odom sa deset poena i isto toliko skokova, dok je Bajnam pre povrede nanizao 10 koševa i devet uhvaćenih lopti. Vladimir Radmanović nije igrao zbog povrede skočnog zgloba. U poraženom timu najbolji je bio Pau Gasol sa 21 poenom i 18 skokova, dok je Darko Miličić ubacio osam poena i uhvatio pet lopti.

Derbi Zapada odigran je u Hjustonu, gde su Hornetsi iznenadili domaćina i slavili rezultatom 87:82. Kris Pol još jednom je bio najbolji pojedinac susreta sa 19 poena i 11 asistencija, koje je uglavnom u poene pretvarao Dejvid Vest, strelac 26 koševa. Predrag Stojaković pružio je bledu partiju i za 26 minuta zabeležio je tek dva poena, oba sa linije penala, i dva skoka. Kod Roketsa, koji su i dalje bez Trejsija Mekgrejdija, raspoložen je bio samo Jao Ming, koji je nanizao 30 poena i 16 skokova.

Najuzbudljivije je bilo u Torontu, gde su Reptorsi nakon dva produžetka savladali Portland rezultatom 116:109. Dva puta su Blejzersi dolazili do dodatnih pet minuta, medjutim, treći put nisu imali snage da se odupru fenomenalnom Krisu Bošu, koji je na parketu proveo 50 minuta i utakmicu završio sa 38 poena i 14 skokova. Uz Boša, odlične partije pružili su i Entoni Parker (25poena, šest asistencija) i Hoze Kalderon (22p, 10a), dok je Blejzerse predvodio Brendon Roj sa 33 poena i deset asistencija.

MTS MONDO

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Jestrović: Ostajem u Zvezdi,biću prvi strelac

Kada se mislilo da će Nenad Jestrović posle neubedljive polusezone u Crvenoj zvezdi otići iz srpskog fudbala i vratiti se u Al Nasr, dogodio se preokret: Iskusni napadač ostaje u beogradskom klubu do kraja ove sezone, u nadi da će, kako kaže, biti prvi strelac Meridijan Superlige Srbije!

Jestrović je izjavio da je već sve bilo dogovoreno oko prelaska u Al Nasr, ali da su Arapi potom pokušali da mu smanje vrednost ugovora za 300.000-400.000 dlara. "Ne želim da me bilo ko ucenjuje", poručuje nekadašnji centarfor reprezentacije.

Iako je jesenja polusezona bila za zaborav, a navijači Crvene zvezde su ga sa terena gotovo redovno ispraćali zvižducima, Jestrović veruje da će na proleće biti mnogo uspešniji, čak da će biti prvi strelac lige, iako je postigao četiri gola u prvom delu takmičenja.

"Fizički sam mnogo spremniji i želim da se izborim za mesto u timu. Cilj Crvene zvezde je da odbrani duplu krunu, a ja ću da pokušam da budem najbolji strelac lige", kaže Jestrović, koji za trenutno vodećim golgeterima srpskog šampionata, Gojkom Kačarom i Stevanom Jovetićem, zaostaje sedam golova.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Milan "letuje" sa 150 miliona evra!

Evropski i svetski prvak Milan u letnjem prelaznom roku će drastično obnoviti svoju vremešnu ekipu, a u te svrhe već je spremljeno fantastičnih 150 miliona evra, tvrde mediji u Italiji!

Uprkos značajnim trofejima, koji su 2007. stigli u vitrine San Sira, "rosonerima" nedostaju svežina i inventivnost, a u domaćem prvenstvu Milan toliko zaostaje da čak ni pobedama u sve tri zaostale utakmice ne bi stigao medju prva četiri na tabeli Serije A.

Preti opasnost da jedan od standardnih učesnika Lige šampiona na jesen zaigra u Kupu UEFA, kao ove sezone Bajern...

Na listi želja trija Berluskoni - Galijani - Anćeloti, koje bi trebalo da budu ostvarene novcem od bogatog sponzorskog ugovora sa kompanijom "Adidas", nalaze se Ronaldinjo, Djanluka Zambrota, Sebastijan Frej, Amauri i drugi.

Na San Siru smatraju da je Ronaldinjo i dalje veliki as, ali da mu je potrebna promena, odnosno odlazak iz Barselone, kako bi ponovo počeo da igra kako zna i ume. Zambrota, čiju suprugu u Španiji muči nostalgija, lako bi se uklopio u Anćelotijev sistem, a smatra se da Frej neće činiti kikseve poput Dide, koji je ove sezone koštao Milan mnogo izgubljenih bodova.

Kao moguća pojačanja pominju se još Vili Sanjol iz Bajerna, Andrea Dosena iz Udinezea, kao i renomirani fudbaleri veznog reda Luka Modrić (Dinamo) i Kim Kalstrom (Lion).

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Vodja Grobara: Nismo radikali!

Jedan od vodja navijača Partizana Predrag Simić zvani "Sima Srbija" demantuje da su Grobari listom za Srpsku radikalnu stranku, iako su se na košarkaškim, a ranije i na fudbalskim utakmicama crno-belih, mogle videti zastave te stranke.

Simić kaže da je njemu čak SRS "blago odvratna".

"U ime Grobara ne mogu da kažem da medju navijačima Partizana nema radikala, kao što ne mogu da kažem da smo svi mi radikali. Mogu, medjutim, da kažem da smo se dogovorili da južna tribina ne može i ne sme da bude platforma za političke stranke. Moj lični stav da mi je SRS blago odvratna. Takodje, još mi u ušima odzvanjaju reči Tomislava Nikolića upućene sa skupštinske govornice, kada je rekao da bi sve vodje navijača trebalo pohapsiti i tako rešiti problem nasilja na stadionima. Pored toga, Aleksandar Vučić je zvezdaš. Meni radikali nisu nikako opcija", kaže jedan od vodja Grobara u intervjuu "Pressu"

Simić je poručio da su je njega Partizan "i naša stranka i naša nacionalnost" i naveo da se ne slaže sa šovinizmom i isključivanjem ljudi sa tribine zbog druge nacionalnosti..

"Partizan je raspadom zemlje izgubio armiju navijača iz drugih republika bivše SFRJ, odnosno one ljude koji nisu srpski nacionalisti. Žao mi je zbog toga. Kada sam to mogao da sprečim, ja sam učinio suprotno i doprineo da oni odu. Moja generacija je, kada smo preuzimali tribinu, krenula sa šovinizmom. Nažalost, učestvovao sam u svemu tome, ali sada vidim da sam pogrešio. Meni je podjednako drag svaki navijač Partizana, koje god vere ili nacije bio. Ja ih sve gledam isto jer je moja ideja da su Grobari braća, a da je Partizan i naša stranka i naša nacionalnost. Ostale vodje, medjutim, ne misle tako", rekao je Simić.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Partizan dovodi pojačanja iz Crne Gore

Fudbalski klub Partizan i ove zime nastavlja tradiciju dovodjenja fudbalera iz Crne Gore. Letos je u Partizan došao dvojac iz Zete (Ćetković i Stjepanović), a prvog dana nove godine (po julijanskom kalendaru), klub iz Humske doveo je i dosadašnjeg golmana Budućnosti Mladena Božovića.

Božović, koji ima 23 godine i koji je crnogorski reprezentativac, potpisao je ugovor na dve godine.

On je drugo pojačanje Partizana ove zime, posle dolaska napadača Dragana Čadikovskog iz Maribora, a očekuje se da sredinom ove nedelje ugovor sa crno-belima potpiše i dosadašnji desni bek Budućnosti Risto Lakić.

Prema ranijim informacijama, Budućnost je za Mladena Božovića tražila 150.000 evra.

Interesantno je da će Božoviću konkrencija u Partizanu biti drugi Božović - Darko, a obojica su crnogorski reprezentativci.

Partizan je imao problema sa golmanima u jesenjem delu prvenstva, jer se povredio rezervni čuvar mreže Aleksandar Radosavljević, pa je iz Teleoptika prekomandovan Živko Živković.

Preporuka za clanove:

duledu

AUS OPEN: Jelena kroz dramu do pobede

Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u prvom meču nakon prave drame uspela da savlada tinejdžerku iz Austrije Tamiru Pašek sa 2:1, po setovima 2:6, 6:2, 12:10.

Džej Džej je na stratu turnira u Melburnu bukvalno balansirala na ivici ambisa, tri puta je spasila meč loptu i na kraju nakon maratonskih 189 minuta igre, ipak, uspela da se plasira u drugo kolo prvog gren slema sezone.

"Zapravo sam se molila. Govorila sam: 'Molim te Bože, pomozi mi da se izvučem'. Nisam želela da idem kući, i to je ono što me je pokretalo da guram napred. Ni u jednom trenututku nisam odustala", rekla je Jankovićeva posle meča.

Džej Džej je istakla da nije zadovoljna igrom, posebno što je napravila čak 66 neiznudjenih grešaka, ali je dodala da je srećna što je pobedila Austrijanku.

"Nisam igrala dobro, tim delom nisam zadovoljna, ali sam zadovoljna prikazanim na mentalnom planu. Pronašla sam način da pobedim i da ostanem u igri u teškim momentima, i zbog toga sam ponosna", dodala je Jelena.

Meč nije dobro počeo po srpsku teniserku koja je nakon osvajenog uvodnog gema naredna četiri prepustila Austrijanki, koja je ubrzo zatim stigla i do vodjstva od 1:0. U drugom setu Džej Džej je zaigrala mnogo bolje i u punoj meri se revanširala Pašekovoj za gubitak prethodnog seta. Činilo se tada da je Jelena konačno pronašla svoju igru i očekivalo se da treći set bude samo formalnost. Medjutim, ne da nije bio formalnost, već je bio prava golgota za četvrtu teniserku sveta. Treći deo igre trajao je neverovatnih 116 minuta, vidjeno je čak 15 brejkova, a 17-godišnja austrijska tinejdžerka pet puta je servirala za pobedu i imala je tri meč lopte. Jankovićeva je, ipak, uspela sve da prebrodi i onda pri rezultatu 11:10 pravi odlučujući brejk i korak ka pobedi.

Naredni rival srpskoj teniserki u Melburnu biće Rumunka Edina Galovic. Trenutno 76. igračica sveta u prvom kolu bila bolja od Kanadjanke Stefani Diboa sa 7:6 (7), 6:3. Jelena se do sada dva puta sastajala sa Rumunkom, oba puta 2003. godine, a trenutni rezultat je 1:1. Galovic je trijumfovala na Rolan Garosu rezultatom 2:1, a Jelena joj se revanširala na US Openu, gde je slavila 2:0.

duledu

Ana i Jelena zamenile mesta

Ana Ivanović od ponedeljka i zvanično je treća teniserka sveta, što je njen najbolji plasman na WTA listi u karijeri. Ana je sa trećeg mesta potisnula Jelenu Janković, koja je sada četvrta igračica sveta. "Rokada" dve najbolje srpske teniserke ujedno je i jedina promena u vrhu liste objavljene pred početak Australijan Opena.

Žistin Enan i dalje ubedljivo vodi sa 6.430 bodova, a druga je Svetlana Kuznjecova sa 3.810 bodova. Ana ima 294 boda manje od Ruskinje, a Jelena 420. Slede Marija Šarapova (Rusija, 2.956), Ana Čakvetadze (Rusija, 2.880), Serena Vilijams (SAD, 2.772), Venus Vilijams (SAD, 2.470), Danijela Hantuhova (Slovačka, 2.367) i Merion Bartoli (Francuska, 2.191).

Medju prvih 300 teniserki na WTA listi nalaze se još tri srpske teniserke. Vojislava Lukić je 245, Ana Jovanović je 251, a Teodora Mirčić 269 teniserka sveta.

Za razliku od WTA liste na listi najboljih svetskih tenisera nije bilo promena u poretku prvih deset igrača. Prvi je i dalje Švajcarac Rože Federer sa 7.180 bodova, ispred Španca Rafaela Nadala 5.780 i Novaka Djokovića 4.315 bodova. Od četvrtog do desetog mesta plasirani su Nikolaj Davidenko (Rusija), David Ferer (Španija), Endi Rodik (SAD), Fernando Gonzales (Čile), Rišar Gaske (Francuska), Endi Marej (Velika Britanija) i David Nalbandijan (Argentina).

Janko Tipsarević zauzima 49. mesto, što je za jedno mesto slabiji plasman nego na prethodnoj listi, Boris Pašanski je 95, Viktor Troicki 126, Dušan Vemić 152, a Ilija Bozoljac trenutno je 203. teniser sveta.

duledu

Nadal: Baš me je namučio

Drugi reket sveta, Rafael Nadal od ranije zna da se u Srbiji igra dobar tenis.

U to ga je u Melburnu uverio i Viktor Troicki, debitant na centralnom terenu Australijan Opena. Nadal je pobedio 3:0 (7:6, 7:5, 6:1), ali daleko od toga da je ovo bila laka pobeda.

To je priznao i posle meča. "Viktor je igrao vrlo, vrlo agresivno. U nekim delovima meča sam posrtao, nisam uspevao da nadjem ritam, pogotovo u prvom setu, ali u trećem setu, čini mi se, igrao sam za nijansu bolje", izjavio je Španac posle meča sa Troickim.

duledu

Možda još jedan Brazilac u Partizanu

Dva nova igrača su stigla u FK Partizan u ovom prelaznom roku (Dragan Čadikovski i golman Mladen Božović), treći (Risto Lakić) se očekuje u sredu, ali to neće biti kraj, sudeći prema brifingu sportskog direktora Partizana Ivana Tomića sa novinarima.

Dovodjenja novih fudbalera zavisiće i od toga ko će otići iz Humske, ali Tomić ističe da je sigurno da neće biti nagomilavanja igrača, ali i da je svaki kvalitetan fudbaler dobrodošao.

Trenutno postoji četiri, pet opcija za mesto štopera, kaže sportski direktor Partizana, a jedan od njih je iz Brazila. "To je Brazilac koji igra u Brazilu", kaže Tomić, dodajući da je i Branislav Bajić "interesantan" igrač ali da je pod ugovorom u Herezu.

Jedan od štopera Partizana Miloš Mihajlov na pragu je odlaska iz Humske, jer je za njega zainteresovana turska Konja, ali, iako su se najavili, predstavnici tog kluba još nisu došli u Beograd. "Oni dolaze već danima. Kad budu došli videćemo kakvi su im uslovi", kaže Tomić uz osmeh.

Što se tiče talentovanog Ljubomira Fejse iz kulskog Hajduka, koji je na probi u berlinskoj Herti, koga želi i Partizan, Tomić navodi da nema više informacija i upućuje novinare na klub iz Kule.

Za Žarka Lazetića ne postoji nikakva ponuda francuskog Nanta, kaže Tomić, a postoji grupa igrača kojoj će biti dozvoljeno da ode iz Partizana ako nadje povoljan angažman u inostranstvu.

U medijima se pominjalo i ime Džonatana Valesijaka iz belgijskog Standarda. Tomić je rekao da se o njemu samo raspitivao kod prijatelja i da nikakvih daljih koraka nije bilo. Valesijak je četiri puta igrao za belgijsku reprezentaciju, a igra na poziciji desnog beka.

duledu

Saragosa smenila Fernandeza - posao Garitanu

Nakon prvenstvenog remija protiv Majorke (2:2) španski prvoligaš Saragosa i šef stručnog štaba kluba Viktor Fernandez prekinuli su saradnju.

U saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Saragose istaknuto je "da je ugovor sa Fernandezom sporazumno rakinut i da se klub zahvaljuje bivšem treneru na ispoljenom zalaganju i profesionalizmu".

Fernandeza će zameniti trener mladjih kategorija u klubu, Andrea Garitan (38), koji će debi imati već u sredu u duelu Kupa kralja, protiv Rasinga iz Santandera

Saragosa je prošle sezone u španskom šampionatu bila šesta i na taj način izborila učesće u Kupu UEFA gde je eliminisana već u preliminarnoj rundi takmičenja od solunskog Arisa.

Klubu sa "La Romarede" ni u španskom prvenstvu nisu "cvetale ruže". Već devet utakmica ne zna za pobedu, a posle nerešenog ishoda sa Majorkom došao je na samo dva boda od zone ispadanja.

El Fenomeno

Zbog smrti oca Molina napustio pripreme

Tužna vest sačekala je fudbalera Crvene zvezde Maurisija Molinu odmah po sletanju u Pizu, gde je Kolumbijac sa ostatkom ekipe trebalo da odradi prvu fazu zimskih priprema.

Zbog iznenadne smrti oca, Molina se odmah vratio u Beograd, odakle će pokušati što pre da se domogne Kolumbije i prisustvuje sahrani.

Veštom dribleru niko u klubu nije postavio rok do kojeg mora da se vrati na pripreme, ali svi se nadaju da će se on priključiti ekipi što pre bude mogao.

U trenutku kada su Molini javili tužnu vest, koja je za Kolumbijca bila šokantna, jer se radi o iznenadnoj smrti, svi igrači Crvene zvezde izrazili su saučešće saigraču i poželeli mu da se što pre vrati.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

MONDO: Novosadjani u Zvezdi za 2,8 miliona?

U Novom Sadu u ponedeljak uveče biće održana sednica UO FK Vojvodina, na kojoj će biti razmatrana ponuda Crvene zvezde za Gojka Kačara i Ranka Despotovića.

Kako MONDO nezvanično saznaje, u utorak će Uprava Novosadjana raspravljati o ponudi Herte za Kačara, a u sredu o ponudi Bohuma.

Iz tog razloga, očekuje se da će definitivan rasplet oko eventualnog odlaska Kačara (na slici) i Despotovića iz Vojvodine biti poznat najranije u sredu, iako (takodje nezvanično), postoje nagoveštaji da bi najstariji srpski fudbalski klub mogao da prihvati upravo ponudu Crvene zvezde.

Crveno-beli su u nedelju poslali pismeni dopis Vojvodini, u kojem su saopštili svoje uslove za transfer Kačara i Despotovića, uslove koji nisu objavljeni javnosti. Ipak, spekuliše se o cifri od 2,8 miliona evra, plus procenat od prelaska obojice igrača iz Zvezde u neki drugi klub, što bi moglo da bude i presudno u poredjenju sa onime što nude Nemci.

Prepreka ovom transferu, ipak, moglo bi da bude upozorenje predsednika kluba Ratka Butorovića, da će podneti ostavku ako Kačar i Despotović predju u Zvezdu.

Čuka traži "celo", Zvezda daje "pola"

Takav ultimatum nije ispostavio niko od čelnih ljudi Čukaričkog, ali je iz tog kluba saopštena, za crveno-bele, previsoka cena za Pavla Ninkova (na slici) i Marka Blažića.

Kako MONDO nezvanično saznaje, Čukarički za njih dvojicu traži izmedju 400 i 500 hiljada evra, a u Ljutice Bogdana voljni su da plate samo polovinu te cifre.

Razlog za to je u činjenici da Ninkovu i Blažiću na leto ističe ugovor i da je ovo poslednji trenutak da Čukarički koliko-toliko zaradi na njihovoj prodaji.

Ukoliko ove zime ne predju na "Marakanu", a do leta ne produže ugovor sa "brdjanima", ova dva fudbalera biće slobodni u izboru novog kluba u junu.

Zato treba očekivati da se dva Superligaša vrlo brzo dogovore.

Preporuka za clanove: