News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 02:45:55 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

NBA 13.12.2007

Started by perolozac, December 13, 2007, 01:47:09 PM

Previous topic - Next topic

perolozac

Evo da i ja jednom na vrjeme ostavim predloge, nadam se uspjesno!

Miami-Washington

Obadve ekipe u solidnoj formi...posebno Was. koji u zadnji 5 samo jedan poraz , no i nisu to bili bas neki protivnici za respekt , osim Toronta sa kojim su i zapoceli seriju, potom Klivlend(bez Kinga Jemsa, kojeg su svi trpali tih dana),poraz od Finiksa bez nekog otpora te u zadnje dve lagane pobjede  protiv po meni tankih ekipa  Minesota i NJ! Majami , eh Majami ko je njega cekao slabo se opario...i ja sam se opekao jednom , mozda cak i dva puta (neko i vise).
Sve u svemu imaju dve vezane pobjede Klipersi i Finiks u zadnjoj potvrdivsi da nisu zaboravili igrati, te mislim da je glavni razlog njihovog napretka pomalo drugaciji stil igre u odnosu na pocetak prvenstva, to jest lopta malo brze ide i napadi su kraci , sto je pocelo davati rezultat pogotovo u zadnjo kada su se zaustavili na 117, sto je bilo nezamislivo sa pocetka prvenstva kad su davali po 85-max 90, medjutim sada u zadnjih 5 (bas kao i Was.) su preko 100!U majamiju moguc povratak rezerviste Jason Williamsa , dok kod gostiju vec duze nema prvog strelca i vodje ekipe-Gilbert Arenasa i on uopste nije razlog zasto sam na Majamiju veceras , jer stvarno covjek je toliko sebican i igra samo za sebe ...tako da se njegovo odsustvo malte ne nije ni odrazilo na rezultate-dakle to je iskljucivo bolji i ucinkovitiji napada Majamija!

Miami-Washington
tip1
kv 1,45
ulog 7/10
astrasb

Miami-Washington
tip-over 204,5
kv 1,85
ulog 4/10
astrasb

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana