News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:45:31 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 27.11.2007

Started by El Fenomeno, November 27, 2007, 12:28:34 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Adrijana Lima "preporodila" Jarica!

Marko Jari? je sa 21 poenom i šest asistencija bio najzaslužniji za tek drugu pobedu Minesota Timbervulvsa ove sezone, 103:94 na gostovanju Nju Orleans Hornetsima.

Saigra?i su ga posle utakmice zadirkivali da je "nadmašio sebe", ali tom prilikom nisu mislili na izvanredno šutersko ve?e, nego na to da se srpski reprezentativac odskora zabavlja sa brazilskim supermodelom Adrijanom Limom!

"Možda sam i zbog toga po?eo bolje da igram, ne mogu da tvrdim. Neka me momci slobodno zezaju. Sve dok pobedjujemo, nemam ništa protiv", rekao je Jari?.

Generalni menadžer "vukova" Kevin Mekhejl ?esto je trpeo kritike što je svojevremeno doveo Jari?a iz Los Andjeles Klipersa, a odrekao se iskusnog Sema Kasela. ?injenica je da se Srbin u novom, mladom sastavu Minesote, snalazi mnogo bolje nego dok su tu bili Kevin Garnet, Riki Dejvis, Voli Zerbijak...

"Imam mnogo više samopouzdanja. Vidim da je timu potrebna moja dobra igra, trener mi veruje i ja samo dajem sve od sebe da iskoristim priliku. Nadam se da je ovo samo po?etak i da ?emo ostvariti još mnogo pobeda", objasnio je Jari?, koji je na poslednje tri utakmice imao dvocifren u?inak.

Predrag Stojakovi? na drugoj strani je postigao 17 poena (šut iz igre 7-14) i bio jedna od retkih svetlih ta?aka u timu Nju Orleansa. Plejmejker Kris Pol nanizao je 31 poen i 11 asistencija.

Zanimljivo je da Hornetsi na gostovanjima imaju skor 7-2, a kod ku?e, gde naj?eš?e igraju pred polupraznim tribinama, samo 3-4.
Iznenadjenje ve?eri priredili su Vašington Vizardsi, savladavši doma?e Dalas Maverikse sa ubedljivih 110:98. "?arobnjaci" su dobili ?etiri od šest utakmica bez svog vodje, plejmejkera Gilberta Arenasa, koji ?e zbog povrede kolena odsustvovati sa terena u naredna tri meseca.

"Nikad ne potcenjujte našu volju. Gilberta ne može da zameni jedan igra?, ali ako svi nastavimo da se ovako borimo, mo?i ?emo da ostanemo u dobroj seriji", rekao je Karon Batler.

On je pogodio svih pet šuteva za trojku i završio me? sa 35 poena i osam skokova, dok je Entoan Džejmison sa 27 poena takodje veoma zaslužan za prvi poraz Dalasa pred svojim navija?ima ove sezone.

Mavsi su 2006/07 imali skor 27-3 protiv ekipa iz Isto?ne konferencije, ali ove jeseni im iz nekog razloga jednostavno ne ide (1-4). Dirk Novicki je sa 31 poenom, osam skokova i šest asistencija bio jedini raspoložen da uradi nešto više.

Pogledajte Top 10 poteza sa utakmica odigranih u no?i izmedju ponedeljka i utorka!
Neo?ekivani poraz doživeli su i San Antonio Sparsi, vode?i tim Zapada sa u?inkom 12-3. Oni su u Sakramentu izgubili od Kingsa 112:99, a "rasturio" ih je njihov doskorašnji igra? Beno Udrih.

Slovena?ki plejmejker je sa 27 poena postavio rekord karijere, a uz to je mogao da se pohvali sa ?etiri skoka, pet asistencija i odli?nom odbranom na Toniju Parkeru.

"Sparsi nisu morali da me otpuste. Mogao sam da ostanem i da sedim na klupi, ali oni su mi pomogli. Drago mi je što sam odigrao ovako dobro i što je Sakramento pobedio, medjutim, bio sam tri godine u San Antoniju i to je još uvek moj tim", prokomentarisao je Udrih.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Mihajlovic: Sa Terzicem nikad na SP i EP!

Siniša Mihajlovi? baš je rešio da zarati sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanom Terzi?em. Nekadašnji reprezentativac je u razgovoru za "Kurir" ponovio tezu da Terzi? "gura svoje igra?e" u nacionalni tim i rekao da se fudbalska Srbija sa takvim ?ovekom na ?elu nikada ne?e na?i na nekom velikom takmi?enju.

"Ve?ina fudbalera se meni li?no požalila da Terzi? gura svoje igra?e u reprezentaciju. Oni ne?e o tome da pri?aju javno, što ne zna?i da to nije istina. Ja garantujem da je to ta?no, a to zna i Terzi?. Mnogi se nalaze na platnom spisku Saveza, pa su prinudjeni da prave kompromise, ali na Terzi?evu žalost, ja smem da kažem ono što mislim i znam, jer sam svoj novac i ime stekao na pošten na?in", izjavio je pomo?ni trener Intera.

Terzi? je nedavno "eliminisao" popularnog Mihu iz trke za selektorsko mesto, koje ?e vrlo verovatno ostati upražnjeno posle neuspeha Havijera Klementea u kvalifikacijama za EURO 2008. Prvi ?ovek FSS rekao je da Mihajlovi? može da bude selektor, ali u perspektivi, pošto sada još uvek nema potrebno iskustvo.

"Nudio je on meni mesto na klupi Srbije, ali onako usput, u kafani. On je ?ovek koji sve u životu radi ispod žita, pa me ne ?udi taj njegov postupak. Ponavljam, bilo bi nenormalno da saradjujem sa ?ovekom za kog znam da je lažov. Jednom me je slagao, ne verujem mu i nemam više o ?emu da razgovaram sa njim. Ali vrati?u mu, kad-tad", poru?io je Mihajlovi?.

On naglašava da mu je želja i cilj da pomogne svojoj zemlji, a ne da radi za li?ne interese.

"Meni se ne žuri. Radim polako i promišljeno i jednog dana ?u biti selektor Srbije, naravno, samo ukoliko Terzi?eve šape budu daleko od FSS. Moram da budem jasan, nije mi cilj da njega rušim, ni da preko njega ostvarujem svoje ciljeve. Samo ho?u da isteram stvari na ?istinu pre nego što po?nem bilo koji posao. Dok su u Savezu ljudi poput njega, Srbija se nikad ne?e kvalifikovati za neko veliko takmi?enje".

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Cela Italija juri Ivanovica

Posle Juventusa i Intera, još jedan veliki italijanski klub po?eo je da "plete mrežu" oko reprezentativca Srbije Branislava Ivanovi?a.

Kako prenose specijalizovani sajtovi na Apeninskom poluostrvu, evropski šampion Milan je angažovao FIFA menadžera koji ima odli?ne odnose sa upravom moskovske Lokomotive i postavio mu zadatak da zapo?ne pregovore oko Ivanovi?evog eventualnog transfera na San Siro.

?elnici Milana vide Ivanovi?a kao dugoro?no rešenje na pozicijama desnog beka ili centralnog igra?a odbrane i spremni su da zauzvrat ponude novac i hrvatskog veterana Darija Šimi?a. On ve? duže vremena sedi na klupi ili na tribinama i ve? je privukao pažnju Moskve i Saturna.

Ivanovi? je ranije ovog meseca izjavio da bi radije potpisao za Juventus, nego za Inter, pošto smatra da bi u Torinu mogao da ra?una na ve?u minutažu.

S obzirom na to da Milan ima više nego vremešnu odbranu i da se Paolo Maldini i Kafu spremaju da oka?e kopa?ke o klin, jasno je da bi nekadašnji fudbaler OFK Beograda i kod "rosonera" imao sasvim dobre po?etne uslove za dalji napredak.

Ivanovi?ev važe?i ugovor sa Lokomotivom isti?e tek 2011. godine.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Ana pocela pripreme za 2008.

Srpska teniska diva Ana Ivanovi? po?ela je u Londonu pripreme za novu sezonu, u kojoj ?e pokušati da nastavi vrtoglavi uspon ka samom vrhu WTA liste.

"Ovde je letos izgradjen fenomenalan teniski kompleks, u kojem imam sve što mi je potrebno za dobre kondicione pripreme. Ovde ostajem do 6. decembra, a onda stižem u Beograd, na egzibiciju u Areni", rekla je ?etvrta igra?ica sveta u razgovoru za "Sportski žurnal".

"Jedva ?ekam da prvi put zaigram u tom divnom objektu. Jelena i ja godinama nismo igrale u Beogradu, ustvari, nikada otkako smo postale vrhunske teniserke", dodala je Ana, koja je pre dve godine u dvorani Pionir igrala sa Novakom Djokovi?em za toranj na Avali.

Posle spektakla u Areni, sledi put u Budimpeštu, na egzibicioni okršaj sa madjarskom igra?icom Agnes Savaj, a nakon toga - pravac Australija.

"U Sidneju ?u kondicionom delu dodati rad sa reketom, bi?e tamo i moji treneri Skot Birns i Sven Grenefeld. Pred Novu godinu u?estvova?u na egzibicionom turniru u Hongkongu, sa Šarapovom, Venus Vilijams i ?akvetadze, a onda po?inje 'prava' sezona. Prvo Sidnej, pa gren slem u Melburnu".

Ivanovi?eva se po završetku nastupa na Australijan openu vra?a u Evropu, a u februaru ?e u Budimpešti nastupati za Fed kup reprezentaciju Srbije. Do tada bi ve? mogla da bude druga ili tre?a teniserka sveta, u zavisnosti od svojih i rezultata najbližih konkurentkinja, Jelene Jankovi? i Marije Šarapove.

Ana je "Žurnalu" otkrila i na koji na?in je u drugoj polovini sezone predstavila svetu mnogo vitkiju figuru. Rade?i sa Skotom Birnsom, skinula je gotovo pet kilograma.

"Kada smo po?eli da radimo, pitao me je da li ho?u brzo da skinemo višak kilograma, ali da se on posle vrati, ili da idemo sporije. Naravno, izabrala sam ovo drugo, jer sam svesna da ništa ne može preko no?i. Istovremeno sam dobila i na miši?noj masi", pri?a Beogradjanka, koja je zahvaljuju?i disciplini došla i do bolje igre, ali i lepšeg izgleda!

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Ugo ide iz Partizana, stiže Opare

Brazilski napada? Vitor Ugo nije se nametnuo treneru Miroslavu Djuki?u i posle pet meseci provedenih u Partizanu, na?i ?e se na transfer listi za predstoje?i zimski prelazni rok.

Posle samo 55 minuta provedenih na terenu u takmi?arskim me?evima, imaju?i u vidu da se na poziciji usamljenog centralnog napada?a smenjuju Lamin Dijara i Žarko Lazeti?, Ugo o?igledno nema šta da traži u Humskoj 1.

"Na 15 utakmica u Brazilu prošle sezone sam postigao 16 golova i to me je preporu?ilo ljudima iz Partizana. Sada prvi put u životu sedim na klupi i ?ekam svoju šansu, što mi je potpuno strano. Ako se ništa ne promeni, za mene je bolje da idem, mada ?u opet pokušati da se nametnem treneru", kaže Ugo.

Brazilac tvrdi da je letos imao ponudu nema?kog drugoligaša Minhena 1860, ali se odlu?io za Partizan na nagovor zemljaka Žuke! Mnogi mu zameraju da se na treninzima ne trudi dovoljno i da je to jedan od razloga što za njega nema mesta u timu.

"Imam 193 centimetra i 90 kilograma. Kada bih davao sve od sebe na treninzima, ništa ne bi ostalo za utakmice. Tako sam se ponašao u Brazilu i sve je bilo u redu", objašnjava Ugo i ujedno možda otkriva zbog ?ega Adrijano ima toliko problema u Interu - ako su i njegovi rezoni sli?ni Ugovim, jasno je zašto ga Roberto Man?ini ve? godinu dana drži "na ledu".

Kada su u pitanju dolasci i odlasci, u Partizanu je uvek živo. Konstantno na probu stižu inostrani fudbaleri, a poslednji u tom nizu je omladinski reprezentativac Gane, desni bek Danijel Opare, koji bi do kraja nedelje trebalo da dodje u Beograd.

Jedan od najboljih igra?a Svetskog prvenstva U-17 pobudio je i interesovanje slavnog Liverpula...

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Rikelme se vraca kuci

Reprezentativac Argentine Huan Roman Rikelme uskoro ?e se vratiti tamo gde mu je oduvek bilo najlepše - u svoju Boku Juniors!

Predstavnici Viljareala doputovali su u utorak u Buenos Aires, gde bi trebalo da obave završne pregovore sa predsednikom Boke Pedrom Pompiljom. Ako sve bude u redu, dve strane bi nakon toga mogle da daju i zvani?nu potvrdu ovog transfera.

Viljareal i Boka još prošle nedelje su postigli usmeni sporazum oko Rikelmeovog povratka u Argentinu, ali je posao "uko?io" sam fudbaler, koji želi da od španskog kluba izvu?e što ve?u finansijsku kompenzaciju za raskinuti ugovor.

Rikelme nije obukao dres "žute podmornice" punih godinu dana, iako igraju?i za Argentinu u kontinuitetu pruža vanserijske partije.

Problemi sa formom, fizi?kom pripremljenoš?u, svadje sa ?lanovima uprave i trenerom Manuelom Pelegrinijem... sve bi to ve? u utorak moglo da postane stvar ružne prošlosti jednog od najtalentovanijih fudbalera današnjice.

Rikelme je ove godine, kao pozajmljen fudbaler, pomogao Boki Juniors da osvoji Kopa Libertadores. Boka ?e u prvoj polovini decembra predstavljati Južnu Ameriku na FIFA Svetskom kupu klubova, koji se tradicionalno održava u Japanu.

Preporuka za clanove: