News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 06:43:25 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SportingBet

Started by LunaticoDeNoche, February 24, 2012, 10:59:26 PM

Previous topic - Next topic

LunaticoDeNoche

Ljudi zasto ova kladionica vec 4-5 dana ne radi tj nemozemo da se ulogujemo iz Srbije?
Da nisu poceli polako sa sprovode plan koji su skovali iz "udruzenja sportskih kladionica" (Mozzart, Meridian i Atlantik)?

masic

evo novih vesti u vezi sportingbet kladionice dobili su dozvolu od ministarsrva za igru na srecu i danas su poceli sa radom.uplata i isplata je u dinarima uplata moze i sa vaucerom koji se kupuje u lutriji srbije isplata je na tekuci racun i traje od 3-5 radih dana sajt je ovaj rs.sportingbet

komi01

Da, da Ja sam danas uplatio voucherom i krenuo sa kladjenjem, mogu reci da je dobra ponuda. .[pozz].

masic

sada su neki prekidi bice otklonjeno popodne u vezi uplate.

iva777

Moj prvi utisak je da je ovo the qrac od kladionice  .[ne]., a posebno me oduÅ¡evilo ovo "Oprostite, opklada ne može biti uplaćena zbog regulatornih ograničenja u vaÅ¡oj zemlji."... Nadam se da greÅ¡im, i da će drugi utisak biti bolji   .[oo].

masic

kladjenje je samo moguce za srbiju ako si u drugoj zemlji neces se moci kladiti cekam da proradi uplata ipak je to pocetak necu donositi jos zakljucke.

iva777

Nakon nešto manje od mesec dana, opšti utisak je daleko bolji od onog prvog. Vremenom sam se navikao na njihove stranice koje su mi, nakon iskustva sa bet365 i BAH, delovale neozbiljno i nefunkcionalno. I jesu takve, ali na to se navikava... Ono što je za pohvalu je jednostavna verifikacija računa i brza isplata. Iako i sami napominju da je potrebno 3 do 5 radnih dana, novac je bio na računu za nekih 24h.
Šta znam, za sada funkcionišu OK.