News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:48:12 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Novi zakon o igrama na srecu?!

Started by masic, December 04, 2011, 03:26:40 PM

Previous topic - Next topic

masic

dobar dan evo pitanja drzava je uvela novi zakon o igrama na srecu misli se na srbiju jel to znaci da se vise necu moci kladiti na internet ili cu moci zaobilaznim putem preko moneybookersa ouse u zakonu ovo jos Mesečno na klaÄ'enje u inostranstvu iz Srbije odlazilo od 350.000 do 400.000 evra i ovo Novi zakon, čiji je nacrt Vlada usvojila na poslednjoj sednici, uvodi i zabranu klaÄ'enja preko interneta u inostranstvu.neznam sta da radim ili da vadim devizni racun u drugoj zemlji hvala

kockar_ns

mislim da to znaci mozda da drzava tj narodna lutrija otvara mozda online kladjenje!!! Mamu im jbem znaci morace da se prebacuje na MB pa nekom ti od blizih prebacis na MB u BiH HR.... a on onda povuce u svoju banku i tek tebi posalje pare da li to znaci to ako sam dobro razumeo za nas iz SRBIJE!!

masic

kako ce se moci uplacivati i isplacivai mogu li uzeti onda neku karticu visa pripeid iz druge drzave za strance naprimer da uzmem iz slovenije neku visa karticu za nerezidente

kockar_ns

Srbija zemlja lopova sve ce nam zabranuti!!

bozicso

ne moguće je da vi ne možete primit novac od MB, kakva je to glupost? u najgorem slučaju prijaviti poreskom sve, platite porez, popunite obrazac  i ćao. šta tu ima država da se buni i neda?

dajte tekst da vidimo šta piše.
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

bozicso

odma ćemo proveriti, povuko sam 500â,¬ sa bet365 sinoć, i odmah jutros tražio sa MB na devizni!
javljam kad stigne  .[;-)].

masic

javi mi se na privatnu poruku ili na mail masic.v@gmail.com o tpme pise u blicu od oktobra mislim naravno dobices novac imam pitanje za tebe oko entropay ako uzmeme mastercard iz druge drzave hocu li moci imati entropay da ga dopunjavam na virtualnoj kartici i kasnije dizem na bankomatu hoce li biti problem jedino mozda ip adresa iz srbije jer nasao sam mastercard iz jedne zemlje gde4 mi salju na kucnu adresu mastercard  na kucnu adresu traje dve godine hvala

bozicso

Bez problema može neko iz Nemačke recimo da otvori EP na svoje ime, pošalje svoj pasoš, svoju karticu i verifkiuje svoju adreu, video si već šta treba i da tebi da karticu da je ti koristiš. Ali ta kartica ne može biti na tvoje ime i ne može biti dopunjavana tvojim karticama. IP adresa je relativna stvar, na TOS-u jasno piše da ako imaš dvojno državljanstvo treba da prijaviš ono gde ti je prebivalište.

Ali ako imaÅ¡ neko roÄ'aka koji će sve otvoriti na svoje ime a tebi dati plastiku, ti je koristi jer bankomatu je svejedno. samo opet može biti problema ako budu proveravali pa vide da uvek dižeÅ¡ na bankomatu u Srbiji a prijavio si se da si u Nemačkoj. možeÅ¡ natovarit problem roÄ'aku...

masic

danas sam pitao sportingbet kladionicu oko zabrane kladjenja nama iz srbije kaze zasada mozete se kladiti bez problema ispitace nas tim pravnika i svim korisnicima iz srbije poslati mail sta treba dalje da rade kaze nenad zasada se kladite kao dosada

bozicso

Поштовани,
У вези Вашег питања упућеног Контакт центру обавештавамо Вас следеће:
Упућујемо Вас на одредбе члана 3. став 1. тачка 8), члан 83. и члан 107.
Закона о порезу на доходак грађана ("Службени гласник РС", бр. 24/01,
80/02, 135/04, 62/06, 65/06-исправка, 31/09, 44/09 и 18/10 - у даљем
тексту: Закон) и Правилник о обрасцу пореске пријаве о обрачунатом и
плаћеном порезу по одбитку и припадајућим доприносима од стране физичког
лица као пореског обвезника.
Остали приходи физичког лица, којима се сматрају и приходи које обвезник
оствари по основу добитака од игара на срећу, подлежу порезу на доходак
грађана.
Обвезник пореза на добитке од игара на срећу је физичко лице које
оствари добитак од игара које се сматрају играма на срећу у смислу
закона који уређује игре на срећу,
На зараду и друге приходе (који подлежу плаћању пореза по одбитку), а
који су остварени, поред осталог, из иностранства, обвезник - резидент
Републике Србије  је дужан да сам обрачуна и уплати порез и да надлежном
пореском органу достави пореску пријаву о обрачунатом и плаћеном порезу
најкасније у року од 30 дана од дана када је примио зараду или друге
приходе.
Пореску пријаву , порески обвезник доставља Пореској управи на Обрасцу
ПП ОПО - Пореска пријава о обрачунатом и плаћеном порезу по одбитку и
припадајућим доприносима на зараду/другу врсту прихода од стране
физичког лица као пореског обвезника.
Пореску пријаву на Обрасцу ПП ОПО порески обвезник доставља Пореској
управи - организационој јединици надлежној према месту свог
пребивалишта.

Са поштовањем
Контакт центар Пореаске управе Републике Србије

http://www.cekos.rs/media/obrasci/a0810143_pp-opo.pdf

jasno vidite da postoji obrazac za to, otidite u poresko u svom gradu nek vam pomognu da ovo popunite, uplatite iznos, odnesite im opet i vi ste čisti pred zakonom.
Ako nećete ovako pravite se ludi kao do sada i nadajte se da vas neće proveravat. jer svaki put kad  zaradite novac morate platit porez ne bitno šta od svega gore navedenog  (kod nas slučaj tačka 6 u vrsti ostvarenoh prihoda)

krko

Jesi ti to trazio za ovih 500eura i hoces li?

masic

pitao sam kladionicu porez se neplaca

masic

krko

Ajde malo bolje razmisli, ako je ZAKONOM ZABRANJENO kladjenje preko interneta na stranim kladionicama i ti odes do poreske i trazis obrazac to ti nista ne pomaze, jer nemas sta da placas porez ako je to ilegalno. Dakle mozes samo dobiti krivicnu prijavu sto krsis zakon.

Druga stvar, ne znam zasto idete na toliko sume onda na stranim kladionicama, registrujes se na neku domacu i rijesena stvar, ionako ih sad ima dosta.

bozicso

Quote from: krko on December 07, 2011, 01:57:57 AM
Ajde malo bolje razmisli, ako je ZAKONOM ZABRANJENO kladjenje preko interneta na stranim kladionicama i ti odes do poreske i trazis obrazac to ti nista ne pomaze, jer nemas sta da placas porez ako je to ilegalno. Dakle mozes samo dobiti krivicnu prijavu sto krsis zakon.

Druga stvar, ne znam zasto idete na toliko sume onda na stranim kladionicama, registrujes se na neku domacu i rijesena stvar, ionako ih sad ima dosta.

gde je to zakonom zabranjeno? ajde mi pokaži.
drugo: poslao sam poreskom da sam na stranoj kladionici iz Engleske zaradio novac i da će mi biti uplaćen na devizni račun. i da li je taj iznos oporeziv.
krko pročitaj obrazac jasno piše da je to obrazac za novac zarađen napolju putem igara na sreću (tačka 6)

lepo se vidi da je predviđen zakonom i ovaj vid zarade kao i svaki drugi.
Ono što naš zakon brani je da se reklamiraju strane kladionice zbog monopola narodne lutrije.
Ja sam ovo već popunjavao ranije na iznos od 1.500€ i tad sam saznao za sve ovo. kad me zovu da pitaju osnov po kom dobijem novac ja kažem istinu, kad ne zovu ja se pravi lud i ne prijavim ništa tako će biti i sad.

neoporezivi iznos je tada bio 15.000 dinara
kod zemaljskih kladionica svaku isplatu preko 15.000 kladionica plaća porez umesto vas ;)

Mašiću - svaki prihod koji ostvariš - plata, rad na ugovor, autroska prava, klađenje....ma bilo šta što ti je prihod moraš platit porez. to je tako svugde u svetu. a naravno da će ljudi izbegavat da ga plate kad god je to moguće. Ljudi niste deca idite na sajt poreskog, sajt skupštine i pročitajte zakone. ja sam radio u knjigovodstvu 3 godine ne pričam bajke. ako ne verujete u ovo što pišem čitajte sami, otidite u poresko i pritajte njih.