News:

Srecnu Novu 2025. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

September 17, 2025, 10:55:15 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Uzivo pracenje rezultata - mart 2011

Started by El Fenomeno, March 18, 2011, 11:00:05 PM

Previous topic - Next topic

legend88

Pogrešno sam otkucao na Čelzi imam 0-3. Tiket sa zicerima, kvota mizerna al jbg... glavni tiket oborio Partizan na x2.

Uploaded with ImageShack.us

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Veceras 4/6 u Zajednickom tiketu....drzimo dobar prosek.....da je sudija svirao penal za Celzi kao sto je trebao u poslednjem minutu bilo bi verovatno 5/6 ali dobro je i ovako.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

legend88

Dobro je, ali moglo je se danas i bolje proci. Golovi su fino dolazili, za ÄŒelzi sam bio siguran da nece pasti puno golova.  Evo ga i drugi danasnji, kao Å¡to sam rekao PFC oborio, mada gubitak je minimalan.

Uploaded with ImageShack.us

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Pokidao mi je PSV zivce svojom igrom...mislio sam da jos 100 godina nece uvaliti bar jedan gol ali sve je dobro na kraju. Sve u svemu mnogo vise golova veceras nego sto sam ocekivao.

Preporuka za clanove:

legend88

Jaoo ostao sam bez kilo živaca veceras, Twente u 91, PSV jedva uvali jedan, a Dinamo ostade 0-2 od 14. minuta, haha... Bravo admine za prolaz...

El Fenomeno

Bravo i tebi....svaka cast....i tvoj tiket vrhunski!!!

Preporuka za clanove:

bozicso

za mene iznenaÄ'enje Kijev i gol Spartaka, bravo na dobrom osećaju za Ruse. očekivane goleade u Å paniji i Portugalu
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

Spartak je na svakoj utakmici postizao bar po gol...da li pobedi ili izgubi, nije bitno ali uvale bar jedan i to mi je bio najjaci tip veceras. Nije lako doslo ali je ipak doslo. A i za mene najvece iznenadjenje Kijev mada nisam bas ni ocekivao ovako visoke rezultate.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Veceras nam je svima bio koliko vidim prilicno dobar dan, nadam se da cemo i sutra nastaviti u istom ritmu!

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

1:0    ajmooooooooooooooooooooo   Midtjyllandeeeeee , daj gollllllll do kraja!!!     .[gr].

Preporuka za clanove:

legend88

Odigran tiket: Valensija GG, Lion 2+, Milan 2
Na drugom se ceka Lion 1.

El Fenomeno

Nadam se da ce ti doci Valensija, vec vodi 1:0...mene je taj tip mnogo plasio jer su ga igrali svi koje znam ali bukvalno tako!

Preporuka za clanove:

legend88

Dobro si predosetio za Villareal. Petarda, osramotiše se ko nikad.