News:

Srecnu Novu 2025. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

September 17, 2025, 08:47:06 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Uzivo pracenje rezultata - mart 2011

Started by El Fenomeno, March 18, 2011, 11:00:05 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Ni bolji ni losiji od proslog....znaci opet slabo!!!  .[:-)].

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

macorkaa

Natprevari ima i ke ima,toa sto nie sakame da izlezat kako sto sme tipuvale toa e nas problem.Jas sekogas vikam deka srekata e najbitna,bilo koj natprevar da go istupuvas ako nemas sreka nisto.Mnogu pati mi se ima sluceno da igram gg edna ekipa da dobie crven karton i da postigne gol a drga ne,zatoa samo SREKA.

drasko

Bravo Lazoviću majstore        2:0 za Zenit      joÅ¡ malo pa 3+  .[pozz].

El Fenomeno

Ja se ukljucio pred kraj poluvremena, bas kad je Lazovic spakovao u raslje...svaka mu cast.  .[ap].

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

drasko

legend88

Pošto su kvalifikacije za EP ove nedelje u prvom planu ostavljam ovde šta sam odigrao na nešto veći ulog, pa da vidim vaše mišljenje.

BET365 Kladionica
------------------------------------------
Malta v Greece                    2  1.25
Wales v England                  2  1.44
Serbia v Northern Ireland   1  1.40
------------------------------------------
                                              2.52

macorkaa

odlicen izbor imas napraveno.Grcija mora da pobedi ako saka da se brka so hrvatska za prvo mesto,Srbija so pobeda posledniot voz ke go fati.Moj tip za ovie natprevari e sleden:

Malta v Greece  0-2 gola
Wales v England 2
Serbia v Northern Ireland 2-3 gola

El Fenomeno

Meni se licno ne svidja atmosfera u ekipi reprezentacije Srbije pred ovaj mec. Lazovic i Lukovic su otkazali dolazak ne samo za ove meceve vec i ubuduce bez obrazlozenja. Vidic, Zigic i Mrdja su povredjeni i na sve to igramo pred praznim tribinama.
Pizon je na konferenciji za stampu pricao nesto ali ga ja bas nisam najbolje razumeo. Velika zvezda jeste bio ali elokvencija ravna nuli.

Preporuka za clanove:

legend88

Po mom mišljenju neigranje navedenih igrača je i odredjena prednost. Vidić u reprezentaciji nije ni približno igraču iz MU. Od ovih što nedostaju tu jedino Lazović predstavlja neki gubitak. Protiv Iraca ćemo se osloniti na brze i probojne igrače što dosta više odgovara u igri protiv ostrvskih reprezentacija. Četvorka napred koja bi trebala početi jeste Pantelić u špicu, Ljajić polušpic i krila Tošić i Krasić. A i posle prekida smo opasni sa Ivanovićem i Subotićem.

El Fenomeno

Slazem se ali nije sama poenta u izostancima vec u atmosferi citave ekipe. Nije onako kako bi trebalo da bude. Danas otkazali i Ninkov i Kuzmanovic.
I opet Pantelic u spicu!!!  .[/o].

Preporuka za clanove:

legend88

Haha ni ja ga ne mogu svariti nikako, pogotovu što sam Grobarčina :D

bozicso

Ja gledam sastav Engleza, pa mi u najmanju ruku semÅ¡an  .[:-))]. taj Kapelo opet počeo puÅ¡it smeÅ¡ne cigare  .[oro].
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

Hare88

El Fenomeno

Kako mislis Srbija manje od 3? Mislis na celu utakmicu under ili da ce Srbija dati manje od 3 gola!!!  .[:-)].  Verovatno ovo prvo.

Preporuka za clanove:

Hare88

Ma na cijelu utakmicu. .[:-)].

P.S. Olympiakos ubi Montepaschi... .[oo)].