News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:58:57 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 20.11.2007.

Started by El Fenomeno, November 20, 2007, 11:24:41 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Pedja odlican u porazu, Krstic i Netsi 0-6!

Nju Orleans Hornetsi uspešno su prebrodili jednu utakmicu bez povredjenog plejmejkera Krisa Pola, ali drugu nisu mogli, naro?ito kada su u prvom poluvremenu ostali i bez centra Tajsona ?endlera.

Predrag Stojakovi? je sa 21 poenom (šut za dva 6-11, za trojku 2-4) predvodio drasti?no oslabljene "stršljenove", koji su se vratili iz deficita od 19 poena i preuzeli vodjstvo, ali ipak nisu istrajali u okršaju sa zahuktalim Orlando Medžikom - 88:95. Centar gostiju Dvajt Hauard je sa 24 poena i 15 skokova ostvario još jedan impresivan "dabl-dabl".

"Magi?ni" su popravili skor na 10-2 i potrebne su im još tri pobede da izjedna?e najbolji po?etak sezone u klupskoj istoriji (sezona 1995/96).

Najboljim startnim skorom svih vremena ve? sada mogu da se pohvale Šarlot Bobketsi (6-4). Oni su produžili agoniju ekipe Portlanda na gostuju?im terenima, savladavši Blejzerse rezultatom 101:92. Džerald Valas zabeležio je 27 poena i šest ukradenih lopti, Džejson Ri?ardson 24, koliko i Rejmond Felton, uz deset asistencija pride.

Otkako se povredio Vins Karter, Nju Džersi Netsi ne znaju šta je pobeda. "Mrežice" su na gostovanju Juti Džez doživele šesti neuspeh zaredom (102:75), a Nenad Krsti? pružio je jednu od najlošijih partija otkako je stigao u NBA. Srpski centar iz igre je šutirao 0-6, a jedino pozitivno u njegovoj statistici su dva skoka.

Memfis Grizlis deklasirali su Sijetl na svom parketu (125:108), ali bez Darka Mili?i?a, koji je zbog "nabijenog" levog palca propustio i drugu utakmicu u poslednja tri dana.

Umesto njega se u startnoj petorci našao Stromajl Svift i u potpunosti iskoristio šansu. Sa 24 poena, pet skokova i ?etiri asistencije bio je najefikasniji u grupi od sedam "grizlija" sa dvocifrenim u?inkom.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Lisac "odjavio" FMP!

Izvršni direktor NLB lige Roman Lisac odbio je da prihvati rukavicu koju mu je saopštenjem za medije bacio FMP Železnik.

"Panteri" su posle poraza od Crvene zvezde (83:86) u desetom kolu regionalnog takmi?enja zatražili izuze?e slovena?kih sudija Pukla i Boltauzera, a Lisca optužili da iz pozadine vu?e konce ?itave igre, koja se vodi na štetu kluba iz beogradskog predgradja.

"Niti su mediji mesto za prepucavanje, niti sam ja taj koji delegira sudije. Nikada nisam imao problema ni sa jednim klubom i ne znam zbog ?ega su u FMP-u nervozni. Verovatno jer im ne ide kao prethodnih sezona, rezultati su nešto slabiji... Ali ako ne?im nisu zadovoljni, postoji u našoj ligi institucija kojoj treba da se obrate", rekao je Lisac za dnevni list "Sport".

Iz Železnika je na adresu slovena?kog funkcionera stigla i optužba da NLB duguje klubovima novac na ime nadoknade troškova putovanja iz sezone 2006/07.

"Nije istina da se toliko duguje. Uostalom, FMP je ve? godinama u ligi i nikada se nisu bunili, jer znaju da ?e sve biti pla?eno. Ima kašnjenja, ali tako je u svim sportovima. Vreme ?e pokazati ko radi korektno i ispunjava ono što je obe?ao, a ko se služi prljavim sredstvima", jasan je Lisac.

Direktor takmi?enja Josip Bili? najavio je da ?e pregledati snimak utakmice i odlu?iti da li ?e FMP i kako biti kažnjen zbog navodnog napada na sudiju Pukla, koji se pominje u izveštaju delegata utakmice Slobodana Orcevi?a. Bili? je najavio mogu?nost kazne i zbog "izjava koje štete ugledu lige"...

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Ivanovic: Novi sajt FK Zvezda do kraja meseca

Fudbalski klub Crvena zvezda do kraja meseca ?e dobiti, novi, moderan internet sajt, potvrdio je u izjavi za MONDO Stefan Ivanovi?, direktor klupskog marketinga.

Sve aktuelne informacije o dešavanjima u najtrofejnijem srpskom klubu ubudu?e ?e mo?i da se pro?itaju na adresi www.crvenazvezdafk.com, a dosadašnji sajt, o kojem je brigu vodio marketing Sportskog društva Zvezda, bi?e zatvoren.

"Sajt na novoj adresi je pušten u rad eksperimentalno. Mnogi sadržaji se još uvek postavljaju, tako da je ovo što sada može da se vidi samo radna verzija. Isprobavamo neke tehni?ke detalje i kada sve bude spremno, a trebalo bi da to bude krajem meseca, lansira?emo novi sajt. Naravno, FK Crvena zvezda ima?e samo jedan sajt, stari ?e biti ukinut", rekao je Ivanovi?.

Javna je tajna da je stari Zvezdin sajt loše funkcionisao zbog loše saradnje Fudbalskog kluba sa marketingom SD Zvezda, na ?ijem ?elu se nalazi Zoran Avramovi?, idejni tvorac ?uvene kampanje "I ja sam zvezdaš".

Rukovodstvo FK dugo je trpelo kritike zbog izgleda i (ne)ažurnosti sajta www.fc-redstar.net pa nema sumnje da ?e nova internet stranica predstavljati pravo osveženje za sve poklonike crveno-belih boja.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Bojan Krkic: Ja sam Španac!

Talentovani fudbaler Barselone, sedamnaestogodišnji Bojan Krki?, izjavio je u utorak da želi da igra za Španiju, uprkos interesovanju Srbije, zemlje iz koje je njegov otac.

Napada? Barse je "polaskan" interesovanjem Srbije, ali ne razmišlja o mogu?nosti nastupa za otadžbinu.

"Polaskan sam interesovanjem Srbije za mene, kao i velikim naporima koje ?ine da bih igrao za njih. Ali, ja sam Španac i moja želja je da igram za Španiju", kazao je Krki? tamošnjim medijima.

Krki? je prošlog meseca na prvenstvenoj utakmici sa Viljarealom postao najmladji strelac u istoriji Barselone. On je ve? igrao za sve mladje selekcije Španije, a sa reprezentacijom do 17 godina postao je prvak Evrope i vicešampion sveta.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Portugal - Finska, mec visokog rizika

Reprezentacija Portugala ima "me?-loptu" za plasman na Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj. U sredu im je pred njihovim navija?ima dovoljan jedan bod iz susreta sa Finskom, ali posao im otežava ?injenica da na EURO 2008 mogu i Finci - ukoliko trijumfuju u Portou.

Na klupu Portugala vra?a se selektor Luiz Felipe Skolari, koji je izdržao suspenziju zbog udaranja Ivice Dragutinovi?a po završetku me?a sa Srbijom.

"Ukoliko želimo ne da pobedimo, ve? da ostanemo neporaženi, mora?emo da igramo mnogo, mnogo bolje nego u subotu protiv Jermenije. Moramo da budemo pravi tim i da znamo ko šta igra. Bi?e to veoma riskantna utakmica, jer Finci nemaju šta da izgube. Sigurno nas ?eka pakao", rekao je Skolari.

Problem za brazilskog stru?njaka predstavlja i veliki broj povredjenih fudbalera, medju kojima je strelac jedinog gola protiv Jermenije Ugo Almeida. Njegovo mesto zauze?e Nuno Gomeš, koji je zbog povrede propustio prethodne tri utakmice.

Najve?u glavobolju Skolari ima zbog odsustva prvog "plejmejkera" Deka. Njegovo odsustvo u subotu je umalo bilo kobno, jer Portugalci nisu uspevali da povežu redove, ni da organizuju neku smislenu akciju. Dekova zamena Simao Sabrosa nije zadovoljio, pa ?e Skolari morati da potraži drugo rešenje.

"Znamo da smo protiv Jermenije igrali o?ajno, ali to na svu sre?u nismo platili, osvojili smo bodove. Sada moramo da se zbijemo i da odigramo mnogo bolje, jer više nema popravnog ispita. Na remi ne?emo igrati ni mi, ni Finci. Sigurno ?e biti uzbudljiva i neizvesna utakmica", rekao je prvotimac Man?ester Junajteda Nani.

Teške trenutke u subotu su preživljavali i Finci protiv Azerbejdžana, ali su u Helsinkiju uz dosta muke iš?upali pobedu od 2:1.

"Sre?an sam zbog na?ina na koji smo uspeli da se vratimo u život. I dalje imamo šansu i to je u ovom trenutku najvažnije. Moramo da udjemo u utakmicu bez ikakvih kompleksa. Nemamo strah od Portugalaca, mada smo svesni da ?e biti teško pobediti ih na njihovom terenu. Kada je re? o jednoj utakmici, onda je sve mogu?e", rekao je selektor Finske, engleski stru?njak Roj Hodžson.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Federer ocitao lekciju i starom šampionu

Najbolji teniser sveta Švajcarac Rože Federer trijumfovao je u Seulu na egzibicionom me?u koji je odigrao protiv bivšeg velikog šampiona Amerikanca Pita Samparasa, rezultatom 6:4, 6:3.

Duel u Seulu bio je prvi od tri egzibiciona duela Federera i Samprasa, koji je prestao aktivno da igra tenis 2002. godine. Njih dvojica ?e u ?etvrtak igrati u Kuala Lumpuru, a u subotu u Makau.

Jedini takmi?arski duel Federer i Sampras su odigrali u osmini finala Vimbldona 2001. godine i Švajcarac je tada pobedio u ?etiri seta. Iako je u pitanju bila egzibicija, duel nije bio ništa manje zanimljiv i uzbudljiv nego onaj odigran pre šest godina.

Sampras još uvek u formi

Sampras je krenuo žestoko i u prvom gemu odservirao je dva asa, a kada je u petom gemu napravio brejk, a potom poveo i sa 4:2 izgledalo je da ?e imati snage da dobije bar jedan set. Tada je, medjutim, Federer po?eo da ga "šeta" s kraja na kraj terena i Amerkancu je brzo ponestalo snage.

"Ose?ao sam se odli?no i uradio sam sve što sam mogao da ovo li?i na takmi?arski me?. Federer je, ipak, najbolji igra? sveta, a ja sam ve? pet godina penzioner i bilo je nerealno o?ekivati da baš mogu da ga pobedim. U svakom slu?aju, zahvalan sam mu što mi je pružio šansu da odigram ove me?eve", rekao je Sampras.

Spektaklom je bio zadovoljan i trenutno najbolji igra? sveta, kome nije teško palo što je posle velikih napora na Masters kupu u Šangaju morao dobro da se oznoji da savlada Samprasa.

"Dok sam rastao, Pit je bio jedan od mojih idola i velika je stvar igrati protiv njega, makar i egzibicione me?eve. Nije ovo bio lak posao za mene, a verujem ni za njega, jer je prestao da igra pre pet godina, a kao prvi igra? sveta morao sam da opravdam o?ekivanja i pobedim", rekao je Federer.

Najzadovoljniji su bili ljubitelji tenisa u Seulu, koji su imali prilike da uživaju u igri velikih majstora.

Tridesetšestogodišnji Sampras, koji je u karijeri osvojio rekordnih 14 gren slem trofeja, dva više od Federera, najavio je žeš?i otpor prvom igra?u sveta na predstoje?a dva me?a.

Preporuka za clanove: