News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:06:14 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Vesti dana 19.11.2007.

Started by El Fenomeno, November 19, 2007, 11:59:22 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

NBA: Prvi poraz Bostona

Više nema neporaženih timova u NBA ligi. Niz od osam pobeda Bostona prekinut je na Floridi, gde je Orlando slavio 104:102.

Seltiksi su zaostajali 20 poena u drugoj ?etvrtini, da bi u nastavku u nekoliko manjih serija uspeli da svedu deficit, a zatim i da povedu 88:87. Ipak, više snage, koncentracije, ali i sre?e u završnici imao je Orlando. Pol Pirs je mogao da donese svom timu produžetak, ali je njegov šut uz zvuk sirene završio na obru?u i perfektan niz "kelta" je prekinut.

"Nismo savršeni... Nismo ni mislili da ?emo završiti sezonu 82-0, ali smo ekipa s karakterom i idemo po nove pobede", izjavio je Kevin Garnet, koji je zabeležio 14 poena i 11 skokova.

Pol Pirs je utakmicu okon?ao sa 28 poena, a tre?i ?lan velikog trija Bostona Rej Alen 19.

U ekipi Orlanda, koja sada ima skor 9-2, ol-star centar Dvajt Hauard nanizao je 24 poena, šest skokova i tri blokade, Rašard Luis je u trijumf ugradio 22 poena, a Džamir Nelson 18 poena, pet skokova i šest asistencija.

Los Andjeles Lejkersi zahvaljuju?i sjajnoj partiji rezervista pobedili su ?ikago 106:78. Klupa "jezerdžija" imala je ?ak petoricu dvocifrenih igra?a, medju kojima je bio i Vladimir Radmanovi?, koji je za 12 minuta ubacio 11 poena (šut za tri 3/3) i zabeležio tri skoka i dve asistencije.

Najefikasniji u timu iz Los Andjelesa bio je sa 18 poena Kobi Brajant (jedini dvocifreni starter), dok je Endrju Bajnam nanizao ?etiri manje uz 10 uhva?enih lopti.

Do poluvremena Bulsi su se dobro držali u "Stejpls centru" (46:45), da bi u nastavku potpuno potonuli. Poslednje dve dve ?etvrtine izgubili su 32:61, ?ime su stigli do najubedljivijeg poraza u istoriji duela sa Lejkersima. (prethodni rekord "jezerdžija" iz 1968. godine bio je plus 27)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Šta su Englezi radili dok su Izraelci ginuli

Fudbaleri Izraela preko no?i su postali heroji, ali ne samo u svojoj zemlji ve? i u Engleskoj. Upravo zahvaljuju?i Izraelcima, koji su pobedili Rusiju 2:1, Englezi su ostali u životu i trci za EURO 2008. godine.

Selektor engleske reprezentacije Stiv Meklaren nije mogao da gleda poslednji deo me?a Izrael-Rusija, i to vreme je proveo u toaletu(!?), dok su saigra?i izraelskog reprezentativca Tal Ben-Haima iz ?elsija slali SMS poruke i ZA VREME me?a!

Londonski tabloid "The Sun" donese?i pri?u o Stivu Meklarenu napravio je sjajnu igru re?i - "Zatvorio se u toalet, strahuju?i da ?e postati najve?i nacionalni loo-zer!" (loo se na engleskom kaže klozet).

Dok su njegovi sinovi pomno pratili me? Izrael - Rusija, selektor "Gordog Albiona" nije imao takve živce, ve? se zatvorio u wc, strahuju?i da ?e zajedno sa vodom iz kazan?eta u kanalizaciju oti?i i njegovo selektorsko mesto.

Meklaren nije ni video gol koji je Omer Golan postigao u sudijskoj nadoknadi, koji je Englezima širom otvorio vrata EURO 2008. godine. Sada je Englezima potrebno da osvoje samo bod protiv Hrvata u sredu.

"Nisam mogao da gledam poslednjih 10 minuta i otišao sam u toalet. ?uo sam moje sinove kako se raduju i mislio sam da je bio kraj utakmice. Tek kad sam izašao iz toaleta shvatio sam da su urlali, jer su Izraelci dali drugi gol. Ne možete ni da shvatite kako sam bio sre?an", izjavio je Meklaren.

On je priznao da nikada nije bio neki ljubitelj gledanja utakmica na TV-u. "Najvažnija stvar u ovom me?u nije bilo gledanje, ve? rezultat".

Meklaren je, zajedno sa sinovima, bio u hotelu u Votfordu, gde su bili i ostali reprezentativci Engleske. "Popio sam par ?aša vina i potom pravac krevet", rekao je Meklaren.

A ostali reprezentativci Engleske nervozu su "ubijali" slanjem SMS poruka saigra?u iz ?elsija Talu Ben-Haimu.

Džon Teri, Džo Kol, Frenk Lampard, Ešli Kol i Vejn Bridž, reprezentativci iz ?elsija, nisu mogli ni da sa?ekaju kraj utakmice Izrael-Rusija, ve? su svom saigra?u iz ?elsija slali poruke iako je on bio još na terenu!

Kada je posle me?a uklju?io telefon, imao je šta da vidi - gomila SMS poruka od igra?a ?elsija. "Pisali su mi svi redom iz ?elsija. Ne?u vam re?i baš šta je pisalo u porukama, ve? ?u samo da napomenem da engleski igra?i zaista vole svoju zemlju i da ponosno igraju za nju. Sada sve zavisi od njih i sami treba da obezbede odlazak na EP", diplomatski je rekao Ben-Haim.

?ak je i Fudbalska asocijacija Engleske poslala poruku zahvalnosti Fudbalskom savezu Izraela.

Vezista izraelske reprezentacije Tamir Koen, ?iji je otac Avi igrao svojevremeno za Liverpul i koji je i danas veliki fan Engleske, izjavio je da veruje da je njegov otac presre?an zbog pobede Izraela. "Zajedno ?emo popiti nekoliko piva", dodao je.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Poljaci bez petorice standardnih u Beograd

Poljaci ?e u Beograd doputovati bez petorice standardnih reprezentativaca, medju kojima je i Ebi Smolarek, junak u pobedi nad Belgijom, kojom su Poljaci obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo.

Selektor Leo Benhaker nagradio je Smolareka slobodnim danima. Uz popularnog Ebija u Beograd ne dolaze ni Jakub Blaš?ikovski, koji pauzira zbog žutih kartona, odnosno golman Artur Boruc, Jacek Kšinuvek, Ma?ej Žuravski i Marek Saganovski.

Ovo prakti?no zna?i da je Benhaker u Beograd poveo samo dva napada?a Radoslava Matušaka i Tomaša Zahorskog.

Ukoliko želi da sa?uva teoretske šanse da šanse da se plasira na turnir u Austriji i Švajcarskoj Srbija da pobedi Poljsku, odnosno u subotu Kazahstan, ali i da Finska u sredu kao gost savlada Portugal.

Trijumf u Beogradu Poljacima donosi povoljniji žreb za kontinentalni šampionat, odnosno mogu?nost da u grupi izbegnu Portugal i Englesku, kojoj je kako bi se kvalifikovala za EP potrebno da kao doma?in ne izgubi od Hrvatske.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

U Poljskoj proglašen Dan nacionalne radosti

Poljski premijer Donald Tusk proglasio je neformalni Dan nacionalne radosti zbog toga što se Poljska prvi put plasirala Evropsko prvenstvo.

"Sve?ano proglašavam današnji dan Danom nacionalne radosti u Poljskoj", napisao je u komentaru utakmice sa Belgijom u Hožovu za dnevnik "Fakt" novi poljski premijer.

Poljaci su u subotu pobedili Belgiju i tako obezbedili plasman na turnir u Austriji i Švajcarskoj slede?e godine. Zbog toga je i predsednik države Leh Ka?injski najavio da ?e odlikovati selektora, holandskog stru?njaka Lea Benhakera.

"Leo nacionale", kako ga zove javnost u zemlji, dobi?e krst zasluga za narod.

Donald Tusk poznat je kao vatreni navija? i sam amaterski fudbaler, dugogodišnji kapiten fudbalskog tima Sejma poljskog parlamenta.

Koliko pre godinu dana Poljaci su znali da njihovu reprezentaciju trenira "neki tamo Holandjanin" i izgovarali pogrešno njegove ime, a od vikenda je zasut hiljadama mejlova i poruka "Leo, obožava te cela Poljska".

Prvom strancu na ?elu poljske fudbalske reprezentacije nacionalni savez produžio je ovih dana ugovor do 2010. godine, i pre nego što je reprezentacija zvani?no obezbedila plasman na EP.

"To je ?ovek koji ima razradjeni plan u kojem ?ak ni porazi ne menjaju mnogo. Morao sam s njim da produžim ugovor pre utakmice sa Belgijom, jer da sam to uradio posle, ose?ao bih se kao biznismen koji pravi profit", rekao je prvi ?eovek Fudbalskog saveza Poljske Mihal Listkjevi?.

"Poljska ima isto toliko dobre fudbalere kao bilo koja druga zemlja. Samo im treba dati šansu", izjavio je Benhaker pred utakmicu sa Srbijom u sredu u Beogradu.

"Bori?emo se do kraja", rekao je reprezentativac Ma?ej Žuravski.

Poljski sportski komentatori upozoravaju, da rezultat utkamice Srbija-Poljska, iako za Poljake nema veze sa odlaskom na EURO 2008 jeste vrlo važna, jer bi dobra igra i pobeda omogu?ili Poljskoj da izbegne u grupi na kontinentalnom šampionatu Englesku i Portugaliju.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Domenek: Hvala ti, varalice!

Rejmon Domenek, selektor Francuske, nije mogao da odbije da se zahvali Kristijanu Panu?iju. Desni bek italijanske reprezentacije je golom u nadonkadi vremena u Škotskoj (1:2) otvorio put Francuzima na EURO 2008.

Ali, Domenek nije promenio svoje mišljenje o fudbaleru Rome.

"Ne volim tog ?oveka, ali svejedno mu hvala", izjavio je Domenek, koji s Panu?ijem ima zategnut odnos još od vremena kada je ovaj veteran igrao za Monako.

"On je najve?a varalica koju poznajem. Bilo je nekoliko kavgadžija medju italijanskim defanzivcima, ali nijedan nije kao on: izležavanje, odugovla?enje, povla?enje za dres, startovi s ledja, laktovi... To su njegove fudbalske karakteristike".

Oštre re?i o Panu?iju stigle su i do Djenara Gatuza, koji nije iskoristio priliku da odgovori selektoru velikog rivala.

"Taj ?ovek je uvek bio gnjida i apsolutno nije zaslužio da ode na EURO", kratko je rekao Gatuzo.

Tradicionalan rivalitet izmedju "petlova" i "azura" prerastao je u otvorenu netrpeljivost posle finala Svetskog prvenstva u Nema?koj 2006. godine, kada je prvo Zidan isklju?en zbog udaranja Materacija glavom u grudi, a potom Italija osvojila titulu na penale.

Preporuka za clanove: