News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 06:47:24 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 27.12.2010.

Started by El Fenomeno, December 27, 2010, 12:09:40 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Vreme za prijavu je zavrseno...srecno!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 50 eura,  II mesto - 30 eura,  III mesto - 20 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.12.2010. a zavrsava se 31.12.2010.. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

milance1988

Br. 10
Skor: 3/9 (+40)
Vreme: 21:00
Par:Aresenal(+1) - Chelsea   FT 3-1
Tip: H2
Kvota: 5.50(*4.00)
Kladionica: BET365

Analiza:Ovo je duel drugoplasirane i cetvoro plasirane ekipe u Premijer ligi,i jedna i druga ekipa u poslednje vreme ne briljiraju sa svojom igrom pogotovo Chelsea.U poslednjim mecevima koje su odirale ove dve ekipe Arsenal je izgubio od Manchester Uniteda sa 1-0,dok je Chelsea remizirao u gostima sa Totenhemom 1-1.Chelsea ne zna za pobedu vec 5 meceva i mislim da je dosao dan da Arsenal to oseti na svojoj kozi,pogotovo kad znamo da je Chelsea u poslednjih 4 duela slavio sa 4-1,2-0,3-0,2-0 tako da je moj tip ovde H2.Srecno

nk1507

br. 9
skor: 4/8  +239
vreme: 21:00
Par: Arsenal-Chelsea   FT 3-1
Tip: Over 2.5 golova
kvota: 1.975
kladionica: BET365

Analiza:

Ocekujem interesantan i efikasan susret na Emiratsu. Domacini su skoro kompletni, u sastavu ce biti kapiten Cesk Fabregas, a spreman je i Robin Van Persi, mada se trener Venger jos uvek premislja oko toga dali da susret zapocne sa njim ili sa Camakom. No jos uvek Venger ne moze da racuna na glavnog defanzivca Vermalena i golmana Almunije. Sa druge strane trener Celzija Anceloti takogje ima skoro kompletan napad, sa Drogbom i Anjelkom u timu, a i Lampard se vratio nakon povrede. Jedino ce nedpstajati povregjeni Zirkov, Benajun i Aleks.

Moj tip najvise baziram na tome sto oba tima igraju efikasno. Celzi je mozda usao u malu krizu, ali opet postize golove na skoro svakom susretu. Arsenal takogje igra otvoreno, jednostavno ti mladici i ne znaju drugacije. A i zadnja tri megjusobna susreta kada je Arsenal bio domacin zavrsili su Overom. Evo kako to izgleda:

29.11.2009. Arsenal - Chelsea 0:3
10.05.2009. Arsenal - Chelsea 1:4
18.04.2009. Arsenal - Chelsea 1:2 - FA kup

Ocekujem jos jedan interesantan susret, opet smatram da je Celzi blizi pobedi, ali sam se odlucio za Over.

Hare88

Br. 7
Skor: 5/6 (+301)
Vrijeme: 01:00
Par: New Jersey - Orlando (-2,5)    FT 88-104
Tip: 2
Kvota: 1,50

Analiza: Orlando je napokon uvezao dvije pobjede i to protiv dvije najjače ekipe lige, Boston Celticsa i San Antonio Spursa. Protiv Spursa bila je to jedna fantastična utakmica u kojoj su pogaÄ'ali sve Å¡to su htjeli, meÄ'utim, protiv odlične odbrane Celticsa nije iÅ¡lo tako lahko. Å ut ih je veoma loÅ¡e služo, naročito Arenasa i Richardsona do je Howard pod koÅ¡em bio u potpunosti zatvoren. Osam minuta prije kraja utakmice, Shaquille O'Neal je dobio Å¡estu isključujuću ličnu greÅ¡ku te je Howardu ostalo da se bori samo protiv Garneta. Ni tu nije pretjerano briljirao, ali je uspio do kraja meča skupiti solidan broj poena. Odbrana New Jerseya nije ni približno dobra kao Bostonova, tako da se može očekivati raspoloežniji Dwight, neÅ¡to slično kao protiv San Antonija kad je postigao 29 poena. I ostali igrači bi trebali biti raspoloženiji i boljeg Å¡uta jer je previÅ¡e za ovu ekipu da u dvije uzastopne utakmice, odreÄ'eni igrači ne mogu pogoditi niÅ¡ta. Hedo Turkoglu je bio veoma dobar protiv Celticsa, tako da očekujem i od njega jednu pristojnu partiju. velika bi Å¡teta bila za Orlando da ispusti treću uzastopnu pobjedu jer su ranije imali jednu veoma loÅ¡u seriju utakmica. NovopridoÅ¡lice Arenas, Turkoglu i Richardson se joÅ¡ uigravaju a njihov maksimum očekujemo u narednom periodu. Dakle, pobjeda Orlanda sa najmanje tri koÅ¡a razlike bi bio moj tip za danas.

ivan-dzo

br.9
skor:3/8 +40 ili tako nesto, neradi mi internet kako treba
vreme:18.05
Par:TSK uniVersa Bamberg - EWE Baskets Oldenburg
Tip:2
kvota:6.25

Analiza:Bamberg je vezao 14 pobeda u prvenstvu i pokazao da je najbolji tim. Dobili Albu 50 razlike proslo kolo i mislim da su se tu ispucali. Nemaju motiv sigurno toliko jak, kao u proslom kolu, a i gosti su odlicna ekipa sa par odlicnih igraca koji sigurno mogu da iznenade. Gledao sam ih par puta i video dobar skok u napadu, precizan sut i disciplinu u igri. Moze da bude dovoljno......Stevic, Lukauskis, Paulding, Campbell su zaista odlicni....

Mislim da seriji Bamberga mora doci kraj i to se moze desiti bas veceras. Kvota je odlicna, probajte ulog 2/10 za mene.

ivan-dzo

Quote from: ivan-dzo on December 27, 2010, 06:06:45 PM
br.9
skor:3/8 +40 ili tako nesto, neradi mi internet kako treba
vreme:18.05
Par:TSK uniVersa Bamberg - EWE Baskets Oldenburg
Tip:2
kvota:6.25

Analiza:Bamberg je vezao 14 pobeda u prvenstvu i pokazao da je najbolji tim. Dobili Albu 50 razlike proslo kolo i mislim da su se tu ispucali. Nemaju motiv sigurno toliko jak, kao u proslom kolu, a i gosti su odlicna ekipa sa par odlicnih igraca koji sigurno mogu da iznenade. Gledao sam ih par puta i video dobar skok u napadu, precizan sut i disciplinu u igri. Moze da bude dovoljno......Stevic, Lukauskis, Paulding, Campbell su zaista odlicni....

Mislim da seriji Bamberga mora doci kraj i to se moze desiti bas veceras. Kvota je odlicna, probajte ulog 2/10 za mene.

Ljudi puko sam nacisto. Kompjuter mi se raspada i tek sada vidim da je 18 a ne 17 casova kako stoji na njegovom satu.................................
Tip ne vazi. Izvinjavam se

kockar_ns

br.7
skor:3/6
vreme:01:30
Par:Columbus-Minnesota    FT  3-3
Tip:X
kvota:4,25

Analiza:Da pogodim ovo i da malo zakuvam a???

Ajmo ljudi cist X  po mom misljenju
MInesota ulazi sa pozicije br 3 (NORTHWEST DIVISION) ostvarili su 16 pobeda i i 14 poraza  tj ukupno 36 poena  imaju .... u ovoj sezoni su igrali cak 7 utakmica na produzetke. u ovom mesecu zadnju su odigrali 11 decembra sa LOS ANGEL. nereseno i do veceras su samo pobedjivali i gubili sa 2 razlike! Ove sezone jos nisu gostovali tj uopste igrali sa COLUMBOSOM! Mogli bi da otvore duel sa neresenim rezultatom.
COLUMBUS ulazi poslednji sa (CENTRAL DIVISION) tj 5 pozicije 17 pobeda i 15 poraza ali posto trazice u ovom susretu pobedu ali nece im to krenuti tako lako za tukom posto pobeda pravi prikljucak za ply-of samo cu reci da su do sada odigrali 7 neresenih utakmica (to se odnosi do kraja 3 perioda ( posle sta je bilo ne interesuje nas)...samo treba napomenuti u decembru su odigrali 13 utakmica od toga 4 nereseno je bilo

Vidi se da vole nereseno da igraju isto igraju tj imaju pobeda izgubljenih a danas je prva tekma ove sezone gde ce da bidne X I tacan rez 2:2 .[:-))].

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

The_Tabak

Broj 8
Skor: 4/7
Vreme: 04:00
Par: Sacramento - LA Clippers    FT 99-100
Tip: LA Clippers - 3,5
Kvota: 2.60

Analiza:

LA Clippers igraju sve bolje. Gledao sam ih protiv Phoenix Suns prosle utakmice i zaista su dobri. Sa prikazanom igrom cudim se kako su toliko losi na tabeli. Mozda je jedan razlog neuigranost tima, jer su menjali nekoliko puta startnu postavu. Sada sa Baron Davis kako startni plejmejker mislim da su konacnoi pronasli pravu petorku i igru. U buducnosti samo moze  kao startni centar da igra Chris Kaman ko je sada ozlijedjen. Sa druge strane, Sacramento je po meni a i po tablici najlosija ekipa u NBA ove sezone. Njihov ponajbolji igrac, Tyreke Evans igra slabo u zadnje vreme. Izraelac Omri Casspi igra promenlivo. Carl Landry je mozda najkonstantniji igrac ove ekipe, ali ni je dovoljno kvalitetan igrac da povede tim i najbitnije â€" nije lider. Centar Dalembert je po meni jedan od najprecenitiji igraca u NBA. Slovenac Beno Udrih se istakao kao jedan od boljih u ove rastimovane bande sa Kalifornije.  Sve to ukazuje da je ovaj tim zaista slab i nekonkurentan za jacih timova. Do sad su pobedili samo 5 puta, a izgubili 22 puta. Kada igraju kod kuce imaju skor 3-13. La Clippers dugo su bili bez pobeda iz gostovanja, ali su pobedili zadnje 2 utakmice u gostima. Druga je bila protiv mocnog Cikaga. Sad ocekujem i trecu.  

Ferari

br.8
skor:4/7
vreme:01:08
Par:MIN TWolves-NO Hornets    FT 113-98
Tip:NO Hornets -4.0
kvota:1.9

Analiza:

Utakmica izmedju Minesote i Strsljenova koja se igra u Minesoti.Minesota ekipa koja prosecno igra ima skor od 7-24.U poslednjih 10 meceva imaju 2 pobede i 8 poraza.U poslednjoj utakmici su pobedili ekipu Klivlenda sa 1 poenom razlike i tako prekinuli crni niz od cak 7 poraza.Strsljenovi su dobra ekipa koja ima skor 18-12 .U poslednje 10 utakmice imaju 5 pobeda i 5 poraza.U zadnja 2 kola imaju dobru seriju od 2 pobede.Za danasnji mec za Minesotu nece biti spreman Pekovic a Telfair i Toliver su neizvesni za Strsljenove je neizvestan Green.Ekipa Strsljenova je bolja i kvalitetnija ekipa i mislim da ce u ovom mecu izaci kao pobednik.Paul je odigrao dobro proslu utakmicu i ako tako odigra i ovu utakmicu pobeda je sigurna.