News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 07:53:56 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 25.12.2010.

Started by El Fenomeno, December 25, 2010, 12:03:28 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Vreme za prijavu je zavrseno...srecno!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 50 eura,  II mesto - 30 eura,  III mesto - 20 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.12.2010. a zavrsava se 31.12.2010.. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

duledu

br.4
skor:1/3 -115
vreme:16.00
Par: Difaâ El Jadidi - FAR Rabat  FT 0-1
Tip:X
kvota:2.75
kladionica: BET365

Danas nikakva ponuda, nema bukvalno ništa da se odigra ali ja moram nešto iz prostog razloga što ću ako danas ništa ne odigram ispasti iz trke (mada kakav mi je skor moze se reći da sam već ispao ali hoću da se borim do kraja). Dvoumio sam se izmedju NBA večeras ali tu mi je jako tesko da se odlucim sta bi moglo da dodje npr. u derbiju LA Lakers - Majami i slučajno naletim na jedan par 1. Marokanske lige. Zvuči smešno ali je tako. Nikad ni čuo ni video ove klubove ali moram da odigram. Dve ekipe sličnog kvaliteta, do sada su imali skor 3-7-3 što znači da ove godine imaju više nerešenih nego i pobeda i poraza sto uliva poverenje. U poslednjih nekoliko godina su igrali 10 puta i samo jedan nerešen ishod ali svi rezultati su bili tesni, najčešće 1-0 ili 2-1. Ove sezone su i jedni i drugi stručnjaci za nereseno pa zašto da i danas ne odigraju jedan tvrd meč sa krajnjim rezultatom 0-0 ili mozda 1-1. Ko zna, sve je moguće a i kvota je u malom padu a kvote na golove su nenormalno velike koliko sam primetio što znači da se ovde ipak očekuje tvrd meč.

kockar_ns

br.5
skor:3/4
vreme:18h
Par:Njujork-Cikago   FT 103-95
Tip:206,5 OVER
kvota:1,9

Analiza:

Ovaj mec sam stavio iz razloga tog posto je ljudima danas bozic i svaki pametan covek to treba da iskoristi kao sto cu i ja pa tim odma da daodjem na drugu poziciju .[:-)].

Kao sto sam reko utakmica ce biti opustena i sa dosta koseva a i igra se tacno u podne
Njujork se vec sastajo sa Cikagom ove sezone i to 1 novembra i palo je ....zamislite 232 poena a oniza danaspostave samo 206 xexexe a josi bozic i svi nacugani tj mamurni ima da lete po terenu...NEGO AJMO NAZADNA TEMU
U decembru NJujork je fenomenalno startovao vezao je 6 pobeda i onda su prekinuli niz sa 3 uzastopna poraza ... posle 3 dana pauze uspeli suda ostvare pobedui za ovaj zad su isto 3 dana pauzirali i zamislite kolikosu onda oni danas zeljni kosarke kao narkoman jedne LIJANE  .[:-)].
Jos jedan mali podatak NJUJORK u do sadanjim svim odigranim utakmicamo preko 80% utakmica postigli su preko 100 pena
Stoudemire taj covek sam uproseku daje oko 35 poena a ako se raspuca i James bice preko 50 pena
Sto se tice gostiju  znatno manje postizu poenau odnosu na Njujork u proseku oko 85poena ali akosu 4 novembra postigli112 sto to nebi opet ponovili....
Nadamo se da ce se raspucati Douglas,Rose,Boozer

Zakljucak to je Kec u egalisa pupo puno puno koseva a da su pili sljivu e onda bi bilo bas JAKO PUNO

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

Hare88

Br. 5
Skor: 3/4 (+150)
Vrijeme: 20:30
Par: Orlando - Boston  FT 86-78
Tip: 1
Kvota: 1,71
Kladionica: BET365

Analiza: Vrijeme je da i Boston okonča ovu straÅ¡nu seriju pobjeda koja je trenutno na brojci od 14. Posljednji put su poraženi 21. novembra u Torontu od Raptorsa rezultatom 101:102. Iako igraju odlično, u zadnje dvije utakmice su imali malih poteÅ¡koća na svom terenu protiv Indiane i Philadelphie, ali su ipak uspjeli da pobijede. Da li će i ovaj put, protiv zahuktalog Orlanda, teÅ¡ko. Magicsi imaju samo dvije pobjede u zadnjih 10 mečeva a zadnju su upisali protiv, druge najbolje momčadi lige, San Antonia. Taj meč su odigrali fantastično se postigli čak 123 poena a primili 101. Oni su na iznenaÄ'enje svih odradili trejd već u ovom ranom dijelu sezone te su u toj razmjeni pojačani Gilbertom Arenasom, Jasonom Richardsonom i Hedom Turkogluom. Oni su sinoć postigli kombinovano 40 poena (Arenas 14, Richardson 15 i Turkoglu 11) i već najavili kako lagano ulaze u formu te da će pomoći Orlandu da naÄ'u izlaz iz krize u koju su evidentno bili upali. Howard je u tom meču postigao 29 poena pa je potrebna i njegova dobra partija kako bi se savladala najbolja ekipa lige. Da su neke druge okolnosti u pitanju, možda i ne bih izabrao ovaj tip, ali u situaciji kad Orlando ulazi u formu a Bostona vjerovatno čeka manja kriza, moram izabrati ovaj tip.

Ferari

br.7
skor:3/6
vreme:18:08
Par:New York Knicks-Chicago Bulls   FT 103-95
Tip:NY Knicks -2.0
kvota:1.90

Analiza:

U ovom mecu se sastaju u Medisonu na domacem terenu Knicksa New York i Chicago.Ovo ce biti jedna zanimljiva utakmica u kojoj cemo videti da li ce pobediti dobra odbrana ili dobar napad.Chicago igra odlicnu odbranu u proseku svojim protivnicima dozvoljava 95 poena po utakmici.Dok New York ima najbolji napad daju 108 poena po utakmici ali imaju i najgoru odbranu u ligi primaju 107 poena po mecu.Mec se igra na terenu New Yorka ja mislim da ce oni tu prednost isoristiti i ostvariti pobedu.U prvom mecu ove godine od ukupno 3 koja moraju da odigraju ove 2 ekipe medjusobno doslo je mnogo poena i pobedio je New York.Iskoristili su to sto je Chicago bio oslabljen neigranjem nekih standardnih igraca.U ovom mecu nece nastupati Noah za Chcago i Azubuike za New York.New York je u poslednje 10 utakmice uglavnom dobija slabije rangirane ekipe na domacem terenu a gubio od bolje plasiranih mislim da ce se sreca okrenuti u danasnjem mecu.

JanVesely

br. 7
skor: 3/6 (+183)
vreme: 19:30
Par: Tamis Petrohemija Pancevo - KK FMP   FT 58-70
Tip: Over 150.5 poena
kvota: 1.83

Analiza:

Utakmica 14. kola srpskog kosarkaskog prvenstva. Ovo nije tako tako popularno takmicenje s obzirom da se najaci timovi Srbije takmice u NLB ligi i tek kasnije na kraju sezone ce se prikljuciti najboljim timovima iz ove srpske lige.
U jednom veoma slabom takmicenju kao sto je ovo, FMP Zeleznik se izdvojio po kvalitetu. Do sada su zabelezili sve pobede (13-0) uz prosecnu razliku od 21 poena. Pri tom su prosecno postizali vise od 90 poena po utakmici.
Desavalo se da ponekad i ne pokriju hendikep, koji je uvek veoma visok kao i danas (-14.5). Ali gotovo uvek njihove utakmice su se zavrsavale sa overom.
Danasnji protivnik-Tamis Petrohemija je jedan solidan tim, bar kada su u pitanju utakmice na domacem terenu. Tako da mislim da 150.5 poena nije visoka granica.

ayite

br.4
skor:1/3
vreme:02:00
Par:Oklahoma - Denver    FT 114-106
Tip:under 209
kvota:2.1

Analiza:

Oklahoma je dosta dobro startovala ovu sezonu, imaju 20 pobeda uz 10 poraza a ono sto je zanimljivo jeste da je taj ucinak podeljen te su barem po ucinku podjednako dobri i kuci i na gostovanjima.U poslednjih 10 meceva imaju 7 pobeda uz svega 3 poraza a nisu se susretali u skorije vreme sa nekim od vodecih ekipa.Inace ne moze se za njih reci da su tipicna over ekipa jer znaju da odigraju dosta tvrdo sto se i videlo do sada ali i sa druge strane znaju otici u dosta poena zahvaljujuci odlicno Durantu koji deluje nezaustavljivo.Pored njega jos se isticu Westbrook i Green i ova trojica bi trebali nastupiti veceras, tj. nemaju problema sa povredama.Jedini igrac koji je pod znakom pitanja jeste Krstic ,a najverovatnije nece nastupiti kao sto je to bio slucaj u prethodnih 7 meceva.Sa druge strane imace nimalo lakog protivnika , ekipu Denvera kojoj svakako igra u odbrani nije jaca strana, poslednjih 6 meceva su obilovali poenima iako su medju protivnicima bile i ekipe koje nisu tipicne over.Jedini ali svakako mozda i najbitniji izostanak koji je potvrdjen ce biti odlicni Carmelo koji ima cak 24 poena po mecu a nece igrati zbog smrtnog slucaja u porodici.U proslom mecu su takodje bili bez njega ali su to koliko toliko nadoknadili Billups , Smith i Lawson.Granica na ovom mecu je znatno visoka pre svega zbog gostiju koji je obicno predju ali mislim da bi danas mogli da se zadrze ispod 212 poena, nece biti Carmela koji postize dosta poena a Oklahoma je ipak ekipa koja ne igra uvek overe sto se i vidi po mecevima iz prosle sezone.Odigrali su cetiri meca a ni na jednom nije bila predjena ova granica, a cak tri puta su bili znatno ispod 212 poena tako da me ne bi cudilo da se ponovi jedan takav mec slican onima iz prethodne sezone te ce moj izbor ovde biti under 213 a zbog vece kvote uzecu kliznu granicu od 209.

The_Tabak

broj 7
skor: 3/6
vreme:23:00
Par: La Lakers - Miami Heat    FT 80-96
Tip: Miami Heat - 3,5
kvota: 3.00

Analiza:

La Lakers ce biti na vistinskom ispitu veceras. U LA dolaze Majami Heat! Ovo ce biti prvo gostovanje za LeBron James i Chris Bosh kod aktuelnog sampiona u dresu Heat-a. Mnogo ljudi misle da su Lakersi jaci od Majami-a, da igraju kod kuce i das u veliki favoriti. I kladionice daju vece sanse Lakersima, verovatno zbog domaceg parketa. Ali ja ne mislim tako. Lakers su se nekoliko puta pokazali kao istrosen tim. Gubili su od slabije protivnike ili dobijali sa velikim mukama. Zadnju utakmicu kod kuce su izgubili od Milwaukee Bucks sa 19 razlike. Sa druge strane, Majami je izgubio jednu utakmicu vise od Lakerse, ali gotovo sve su to bile porazi sa malim razlikama. A kada pobedjuju, gaze! Najbitnije je da su se uigrali Wade, James i Bosh i vec se ne osjeca dugorocno odsustvo Haslem-a. Wade je propustio zadnju utakmicu koju su Majami dobili u Phoenix, ali bit ce spreman za Lakers. Najinteresantan bit ce duel Bryant-Wade. Oni su 2 velika igraca i uvek priredjuju show navijacima. A da ne zaboravimo d ace biti josh nekoliko interesantni dueli. Veliko je pitanje hoce li Artest usporiti James-a. To je mozda kljuc utakmice. Verujem da bez faula je prosto nemoguce zaustaviti James-a, i da Artestove minute na parketu budu limitirane.  

komi01

br.6
skor:1/5  -350
vreme:23:00
Par:LA Lakers - MIA Heat   FT 80-96
Tip:1
kvota:1,64

Analiza:  Ako pogledamo ovogodisnju statististiku videcemo da su timovi maltene podjednaki na pozicijama odbrane i napada ali sa jednom velikom razlikom na poziciji centra gde su Lakers mnogo bolji zahvaljujuci Pau G. R. Takodje oba tima do danasnje utakmice imaju priblizno isti procenat pobeda i poraza, LAL 72,4% a MIA 71%. Pored prednosti na poziciji centra na danasnjoj utakmici LAL su takodje i bolji u pogledu taktike u samoj odbrani. MIA svoju odbranu zasniva pre svega na jakoj atletskoj spremi svojih igraca sto se najbolje videlo u duelu sa WAS i PHE gde su uspeli da drze odbranu jako visoko, medjutim u utakmici sa DAL doslo je do raspada sistema jer je DAL ekipa koja koja je jaka na pozicijama centra koji su stvarno bili superiorni na toj utakmici, a kad nije islo centrima tad je sve resavao Jason Terry. Treba spomenuti i da Jason Kidd nije bio na nivou inace bi pobeda DAL bila ubedljivija. Sve u svemu uz vece iskustvo trenera (verovatno i najbitnije zbog taktike), boljeg resenja na poziciji centra, domaci teren i pretpostavke da Kobe B. nece biti indisponiran kao na utakmici sa MIL kada je zaradio iskljucenje zbog protesta kod sudija, ocekujem pobedu LAL.