News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 07:23:07 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 21.12.2010.

Started by El Fenomeno, December 20, 2010, 11:59:50 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Novogodisnje takmicenje je pocelo...Prijavi se i ti, budi najbolji!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 50 eura,  II mesto - 30 eura,  III mesto - 20 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.12.2010. a zavrsava se 31.12.2010.. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dtabak

br. 8
skor: 3/7
vreme:20:00
Par: Banvitspor : Unics Kazan   FT 59-89
Tip: Unics Kazan - 4.5
kvota: 3.40
kladionica: BET365

Analiza:
Kada sam u poziciji da moram odigrati velike kvote, ovo mi je doslo kako na tacni (bar ja tako mislim  .[:-)))]. ). Ali idemo redom. Kad sam prvi put pogledao kvote za mec, pogledao sam odma tabelu ove grupe I bilo je logicno da su takve posto je Unics siguran na prvoj poziciji sa skorom 4-1, a Banvitspor je treci sa skorom 2-3, I mora pobediti kako bi imao shanse da sustigne Le Mana koji je drugi sa skorom 3-2. Ali kad sam pogledao koje su uveti dam Banvit dodje do drugo mesto I plasma u top16, shvatio sam da je to nemoguca misija za jedan ovakav tim kao Banvita. Znaci uvjeti su: prvi I najvazniji koi ne zavisi iz ovog meca je to da Le Mans zagubi mec sa Oldenburgom, a ovaj drugi je da Banvit dobije Unicsa sa vise od 37 poena razlike. Malo suludo!!!  .[oo)]. . Imati u obzir da je Banvit jedva zavrsavao mecheve sa vise od 60 poena, stvarno je ludo verovati da moze ostvariti jedan vakav cilj. Prvi mec je Unics dobi sa 80:52, no na ovom mecu  trener Unicsa nece moci smetati na usluge najboljeg strelca timu, Marko Popovic, no Unics ima odlicen tim predvoden od  Maciej Lampe, Slavko Vranes i Hasan Rizvic, najzasluzni za to sto je Unics vodeci tim u Eurocupu u kategoriji skokova. Cini mi se da tu ima cisti value sta se tice kvotom, I tipujem na novi trijumf Unicsa.

JanVesely

br. 4
skor: 1/3 (-40)
vreme: 20:30
Par: Roger Federer - Rafael Nadal    FT 2-1
Tip: 2-1, set kladjenje
kvota: 3.40

Analiza:

Dva najbolja svetska igraca, Rafael Nadal i Rodzer Federer ce se sastati dva puta u roku od samo dva dana u ovoj humanitarnoj egzibiciji nazvanoj "Match for Africa".
Danasnji mec ce se odrzati u Cirihu, dakle na terenu Federera, dok se sutra igraci sele u Spaniju gde ce u Madridu odigrati jos jedan mec.
Iako je rivalitet medju ovom dvojicom veliki, ipak mislim da su ova dva meca ipak nesto sasvim drugo. U pitanju su humanitarni mecevi u organizaciji Federerove humanitarne organizacije. Dakle rezultat ne bi trebao da bude u prvom planu, vec je cilj da se publika dobro zabavi i da se skupi sto vise novca koji ce biti prosledjen deci Afrike.
U takvoj situaciji veoma mi logicno izgleda da ce se igrati mecevi u tri seta i da ce oba igraca pebediti po jednom, naravno na svom terenu.
Dakle moj tip Federer 2-1 u setovima.

milance1988

br. 6
skor: 3/5(+440)
vreme:19:45
Par: Hapoel J.(-10.5) - Cajasol  FT 70-84
Tip: H1
kvota: 3.30

Analiza:Ovo je kljucni mec i za jednu i za drugu ekipu ko ce proci dalje.Hapoel je trenutno prvi i ima skor 3-2,dok je Cajasol treca sa skorom 2-3.Zanimljivo je da u ovoj grupi,Grupi G svi imaju sanse da prodju samo sto si Hapoel i Nimburk u blagoj prednosti sa boljim skorom 3-2,a za razliku od njih u podredjenijoj poziciji se nalaze Cajasol i Riga sa 2-3.Hapoel igra sjajno na domacem terenu,i na domace terenu u Euro Cupu imaju skor 2-0,pobedili su Rigu sa 91-78 i Nimburk sa 91-82.Takodje su slavili i u gostima i to upravo protiv Cajasol sa 72-76 sto je jedan od glavnih razloga sto sam ovde igrao H1 na 10.5.Kada znamo kakvu publiku ima Hapoel i da u svojim redovima ima dosta Amerikanaca i jos po nekog domaceg igraca:SOLOMON WILLIE,RICH JASON,CLANCY SAM,OHAYON YOGEV,RANDLE BRIAN...Sa druge strane Cajasol je u zadnjem mecu bila pregazena na domacem terenu od strane Nimburka sa 68-89,takodje su od NImburka izgubili i u gostima sa 16 razlike.Jedina ekipa koja je osetila moc Cajasol je Riga,ona je u oba meca bila porazena...Mozemo primetiti da Cajasol ne igra sjajno u Euro Cupu,a pogotovo to mozemo reci na gostujecem terenu.U njihovim redovima igraju:SATORANSKI TOMAS,URTASUN TXEMI,KATELYNAS MINDAUGAS,KIRKSAY TARIQ,BULLOCK LOUIS,DAVIS PAUL...Moj tip je ovde H1(-10.5).Srecno

duledu

br.3
skor:1/2
vreme:22.00
Par:Valencia - Villarreal   FT 0-0
Tip:over 3,5
kvota:3.50

Nisam imao mnogo sreće za vikend jer mi je jedan tip odlozen a drugi je odbijen tako da sada moram probati skoro svaki dan da postavljam tip kako bi ispunio uslove do kraja meseca. Opet sam se odlučio za golove samo sto je ovaj put meč kupa u pitanju. Kup nikad ne igram na konačan ishod ali golovi na takvim mečevima uvek mogu da se odigraju. Ovde me pre svega iznenadila kvota jer ipak 3.50 na over uopšte nije loše tako da ću ovo uzeti bez mnogo razmišljanja. Ove godine obe ekipe igraju odlično u prvenstvu i sigurno je da su po kvalitetu odmah iza Barse i Reala. To je sigurno najjači par u ovom kolu kupa. I jedni i drugi igraju ofanzivno i vole igru na gol više a nadam se da će tako biti i večeras. U poslednjih 8 mečeva 6 je bilo over 2.5 a od tih 6 čak 4 over 3.5 i vise. Verujem da takav over moze da se dogodi i večeras jer je ovo prvi meč i verovatno neće mnogo kalkulisati već će i jedni i drugi probati da naprave prednost pred revanš. Očekujem bar 4 gola.