News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 07:51:03 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 18.12.2010.

Started by El Fenomeno, December 18, 2010, 12:02:09 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Novogodisnje takmicenje je pocelo...Prijavi se i ti, budi najbolji!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 50 eura,  II mesto - 30 eura,  III mesto - 20 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.12.2010. a zavrsava se 31.12.2010.. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

duledu

br. 2
skor: +85 1/1
vreme  16h
par:  Arsenal - Stouk          OdgoÄ'eno
tip : 4+
kvota: 2.60
kladionica - BET365

Da ja ovaj par uzmem na vreme dok me neko ne preduhitri. Volim da igram na golove i to često radim pa ću i ovaj put. Gledajući ponudu za danas nisam baš bio oduševljen ali ovaj par mi je privukao paznju. Arsenal odlična ekipa, trenutno su u toj grupi od 4 ekipe koje će se do kraja boriti za prvaka. Prošlo kolo su me malo razočarali jer su izgubili od Mančestera i nisu pokazali prepoznatljivu igru. Danas od njih očekujem mnogo vise da pokazu i siguran sam da će Arsavin i drugovi zapeti iz sve snage da nadoknade izgubljeno u proslom meču kao i u nekim prethodnim mečevima na svom terenu. Prosek kod kuce je nesto vise od 3 gola. U goste im dolazi sasvim solidna ekipa Stouka koja je nesredno izgubila bodove u proslom kolu od Blekpula. Znaju i oni da je Arsenal veliki favorit ali od njih očekujem da igraju hrabro i da postignu bar jedan gol sto su i pokazali u nekoliko kola protiv favorita da mogu odlicno da odigraju. Dobili su Liverpul 2-0, igrali sa Sitijem 1-1 čak i protiv Mančestera su uspeli da daju gol ali su ipak taj meč izgubili 1-2. Očekujem da Stouk da bar jedan gol a Arsenal pruzi partije koje su ga krasile u prethodnom periodu i golovi su zagarantovani.

komi01

br.2
skor:0/1  -100
vreme:15:30
Par:Wolfsburg- Hoffenheim   FT 2-2
Tip:1
kvota:2,10
kladionica: BET365

Analiza: Verovatni sastavi:  
Wolfsburg:     Benaglio - Riether, Kjaer, Barzagli, M. Schäfer - Madlung - Hasebe, Cigerci - Diego - Mandzukic, Dzeko
Hoffenheim:   Haas - Beck, Luiz Gustavo, Compper, Ibertsberger - Vukcevic, Rudy, Salihovic, Sigurdsson - Ba, Ibisevic
Povrede i suspenzije:
Wolfsburg:    A. Friedrich, Johnson, Pekarik.
Hoffenheim:  Starke, Gulde, Simunic, Vorsah, Weis, Obasi.
Obe ekipe su zaredjale sa neresenim rezultatima pa je tako Hoffenheim zadnje tri utakmice odigrao bez pobednika dok je Wolfsburg uspeo da zaredja pet neresenih. Poslednju pobedu kuci Wolfsburg je zabelezio u oktobru protiv tada desetkovane ekipe Stutgarta, danas je prava prilika da se upisu nova tri boda pre svega jer Hoffenheim dolazi bez Isaac Vorsaha 15/2 (crveni karton), i Tobias Weisa 12/0, koji ima problema sa butnim misicem. Pored ova dva igraca jos ima nekih izostanaka ulkjucujuci golmana Starka koji je odsutan jos od 10-og kola i Simunica koji je od ranije povredjen. S druge strane ekipa Wolfsburga je skoro kompletna, ali i dalje bez Grafitea. Takodje i dva susreta odigrana izmedju ovih rivala na Volkswagen-Arena zavrseni su ubedljivim pobedama Wolfsburga od po 4:0. Uzimjuci sve u obzir mislim da bi ovo Wolfsburg trebao resiti u svoju korist.

JanVesely

br. 3
skor: 1/2 (+60)
vreme: 14:30
Par: Rumunija - Svedska, rukomet   FT 23-25
Tip: 1(-1.5)
kvota: 1.60

Analiza:

Ovo je prvo polufinale evropskog prvenstva za zene koje se odrzava u Danskoj i Norveskoj. U drugom polufinalu sastace se dve reprezentacije domacina.
Po mom misljenju rumunke ovde imaju veliku sansu da se nadju u finalu. Izbegle su obe domace selekcije i sastace se u polufinalu sa jos jednom skandinavskom reprezentacijom ali po meni ubedljivo najslabijoj medju svim koje su se nasle medju cetiri najboljih.
Rumunija je do sada imala dva poraza u grupnoj fazi. Od Danske na pocetku takmicenja i u poslednjoj utakmici grupne faze od Rusije. Medjutim poraz od Rusije uopste nije bio realan odraz kvaliteta ova dva tima jer Rumunija je vec imala zagarantovano polufinale a takodje se znalo i sa kim ce se sastati u njemu. Tako da sa prilicno izmenjenim timom i zeljom da se glavne igracice sto vise odmore za danasnje polufinale, Rumunija je usla u utakmicu sa Rusijom i izgubila ubedljivim rezultatom, 35-20.
Protiv Svedske to ce vec biti druga prica.
Inace interesantno je da su Svedjanke imale i dosta srece da se nadju u polufinalu. Pre svega zahvaljujuci poklonjenoj pobedi u mecu sa Norveskom, kada su Norvezanke samo iz taktickih razloga izgubile taj mec, zeleci da zavrse kao druge a ne prvoplasirane u svojoj grupi.

bozicso

br. 5
skor: 2/4 (+90)
vreme: 18:00
Par: Hapoel Tel-Aviv - Hapoel Ramat Gan    FT 4-0
Tip: over 4,5 goals
kvota: 3.80

Analiza: Doskorasnji ucesnik LS Hapoel platio je ceh igranju na vise forntova i sad se nalazi na drugo mestu na tabeli sa zaostatkom od 3 boda za vodecim Makabijem koji u ovom kolu ima lak zadatak kod kuce, pratioci su takodje vrlo blizu i tek sada kad Hapoel  nema vise obaveza u evropi moze da se posveti  odbrani titule u domacem prvenstvu! posle nekoliko provlacenja i minimalnih pobeda odmornim domacinima koji nemaju problema sa sastavom dolazi zadnji tim lige, koji je zabelzio jednu pobedu, 3 remija i 11 poraza u ovom prvenstvu! pobeda domacih se ne dovodi u pitanje, jasno govori i kvota (1,14). d osad su odigrali samo jedan mec medjusobno i to ove godine u proslom prvenstvu (borba za prvaka) a domacin je pobedio 3-1. ove  godine gosti puno slabiji i sigurno ce se do kraja boriti za opstanak te stoga ocekujem demonstarciju sile danas od strane sampiona.
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

ado_x

br.1
skor:0/0
vrijeme:14:00igrali
Par:Qormi FC - Valletta  FT 0-4
Tip:Valletta -1
kvota:1.90
kladionica:bet365

Analiza:Moja prva analiza u ovom mjesecu,ponovo sam zakasnio sto se tice takmicenja,ali eto,pokusati cu do kraja mjeseca da ostavim dovoljan broj tipova.Radi se o mecu sa Malte,dakle 1 liga Malte je u pitanju za one koji ne znaju.
Qormi se nalazi na 7 mjestu sa 12 bodova iz 11 utakmica.Imaju omjer 3-3-5 i gol razliku 11:14.Kao domacini imaju omjer 1-1-3 sa gol razlikom 5:9.U zadnjih 6 utakmica imaju 3 poraza,2 remia i 1 pobjedu,a zadnji mec igrali su prije 6 dana protiv Vittoriose kuci,i bilo je 2:2.Trener ekipe Stephen Azzopardi u ovom mecu nece moci racunati na sledece igrace:Kang Ho-Jung(sredina),Joseph Farrugia(sredina,kapiten),Jason Vandelannoite(odbrana) i Abubakar Bello-Osagie(napadac).U ekipu bi se nakon suspenzije trebao vratiti Jonathan Bondin,inace bivsi Vallettin igrac.Jos da napomenem da se kapiten Joseph Farrugia danas ženi,tako da ce biti slavlja,i alkohola sigurno,i misljenja sam da je tekma u 2 planu.
Valletta se nalazi na 1 mjestu tabele sa 27 bodova u 11 utakmica.Imaju omjer 8-3-0 i gol razliku 26:8.U gostima ove sezone imaju omjer 3-2-0 sa gol razlikom 11:6.U zadnjih 6 utakmica imaju 5 pobjeda i 1 remi,dok u nizu imaju 3 pobjede.Zadnja pobjeda bila je protiv Hiberniansa kuci sa 2:0.Trener gostiju Jesmond Zammit,u ovom mecu ce moci racunati gotovo na sve igrce.U timu sigurno nece biti Kenneth Scicluna(odbrana) koji ove sezone nije igrao u prvenstvu.Ipak dva igraca su upitna,a to su Ramon dos Santos(odbrana) i Denni dos Santos(ofanzivni vezni).Njih dvojica imaju lakse povrede,ali su trenirali sa timom,te o njihovom nastupu ce odluciti trener pred sam mec.
H2H  je 3:0 u korist Vallette,a sve meceve su dobili u gostima,dva puta po 2:0,a zadnji mec su dobili 2:1.

marko78

br. 1
skor: 5/6 +350
vreme: 19:45
par: NAC Breda - Vitesse   FT 1-1
tip: 1
kvota: 2.00

analiza:

holandska "eredivisie"
breda je sedmoplasirani tim na tabeli i ima jedanaest bodova prednosti u odnosu na petnaesti viteze..breda je u dosadasnjih osamnaest kola dobila devet utakmica dve remizirala i sedam izgubila i ima gol razliku +1..viteze ima cetri pobede pet neresenih i devet poraza uz gol razliku -12..breda je ocajna u gostima zbog cega i nije bolje rangirana na tabeli, ali kao domacin jedino je bolja ekipa groningena..breda iz deset utakmica na domacem terenu ima osam pobeda i po jednu neresenu i poraz uz gol razliku +13..s' druge strane viteze u odnosu na timove susede na tabeli i nije tako los, iz devet utakmica ima dve pobede, dve neresene i pet poraza, sto je i dalje samo osam bodova (gol razlika 13-20) u odnosu na bredinih dvadesetpet kao domacin..breda je poslednje tri utakmice dobila, a posmatrajuci domaci teren poslednje cetri, pored toga dobila je i obe utakmice kupa, sto mi daje za pravo da kazem da je trenutno u odlicnoj formi..viteze je u poslednje tri utakmice osvojio samo bod i to pre tri kola protiv de grafsapa..pa po meni ovde dolazi kec bez problema! .[col].

parma

br. 6
skor: 4/5
vreme: 15:30
par:Schalke-Koln                FT 3-0
tip: hendikep...Schalke(-1)   
kvota: 2.50

....Schalke je poceo da pobijeduje ..sto se i ocekivalo s obzirom kakvu ekipu imaju....Vjerojatno su se izgladili odnosi pojedinih igraca sa trenerom jer smo mogli da citamo dosta o tome kako se igraci bune ...ali sad jesad sve u redu..nadam se...
..po posljednjim rezultatima ovo bi trebalo biti cista pobjeda domacina ali ja igram iz jednog razloga hendikep a to je da kolnu nedostaju prva dva napadaca Podolski i Novakovic...koji su po meni vukli ovu ekipu kolna kolko tolko ,a sada bez njih mislim da koln nece cak ni dati gol ..
evo malo i statistike sto se tice schalke-a zadnje 3 kod kuce dobio 2:0,4:0,3:0(Bayern,Werder i St.Pauli)....
..Koln u gostima ima u 8 odigranih ..1 1 6 uz gol razliku 9:17

mislim da ce Raul, Huntelar,Farfan,Jurdado i Rakitic ovo rijesit u svoju korist ,a nadam se i u moju ..

..sretno svima danas .....

nk1507

br. 6
skor: 3/5  +256
vreme: 20:45
par:  Milan - Roma   FT 0-1
tip:  1
kvota: 1.72

analiza:

Milan je u odlicnoj formi i trebalo bi da dobije ovaj susret. Milan je trenutno na prvom mestu i ima cak 6 bodova prednosti u odnosu na preostale ekipe. To je velika prednost i bez obzira sto ima jos dosta do kraja sampionata mislim da je Milan veoma blizu titule. Za ovaj susret trener Max Alegri ima nekoliko izostanaka, ali neki od igraca su vec duze vreme povregjeni i ekipa je navikla bez njih (Pato), neki ne bi ni igrali cak i da su zdravi (Inzagi) tako da po meni jedino izostanak Tiago Silve jeste kakav takav hendikep. No on je nedostajao i na prethodnom susretu sa Bolonjom, pa je Milan ubedljivo slavio sa 3:0. Napadaci su u velikoj formi, i Ibrahimovic i Robinjo igraju sjajno i postizu golove. Na zadnja dva susreta pored njih se raspucao i Kevin Princ Boateng i postigao je dva gola. Robinjo i Ibrahimovic su takogje bili strelci. Sto se gosta tice, trener Ranieri ima velikih problema na golmanskoj poziciji. Prvi golman Dzulio Sergzo je povregjen i nece se vratiti pre Nove Godine. I drugi golman Bogdan Lobont se povredio tako da ce megju stative morati da stane veteran Doni. U napadu ce nedostajati jos jedan vazan igrac, crnogorski internacionalac Mirko Vucinic. Jasno je da je ovo veliki hendikep za goste i da ce im biti veoma tesko na ovom susretu. Inace Milan je slavio na zadnjem susretu u protekloj sezoni sa 2:1 nakon preokreta u drugom poluvremenu. Ne znam kako ce biti nakon prvih 45 minuta sada, ali verujem da ce Milan opet upisati tri boda na kraju meca. Jednostavno Ibrahimovic i Robinjo su nezaustavljivi ove jeseni.  

ivan-dzo

br.8
skor:2/7-176
vreme:18
Par:Viljareal - Majorka   FT 3-1
Tip:4+
kvota:3.25

Analiza: Ako ništa drugo, bar nema usranog snega. Mrzim ove zimske mesece i tada je van pameti kladiti se. Ipak bolest je teška i neizlečiva, i mora se... Biram ovu da će danas padati golovi. Pre svega, cenim napadače oba tima. Kod Viljareala napadaju Rosi i Nilmar, a kod Majorke Webo i Castro. Oba tima igraju napadački za gol više i mislim da će tako biti i večeras.
Viljareal je na odličnom trećem mestu, kod kuće imaju skor 6-1-0 i igraju od prvog trenutka agresivno, napadački, probaju da ga daju u prvih 15 minuta. Sa druge strane Majorka ima dobru kontru, i Webo može dati gol u svakom trenutku. Da nedužim, pobeda Viljareala nekih 3-1,3-2 po mom mišljenju.

Srećno u borbi protiv pokvarenih kladionica !!!!!!!!!!

nele071

br.3
skor:2/2
vreme:18:00
Par:D Coruna v Sporting Gijon   FT  1-1
Tip:1
kvota:2.15
Deportivo je dosta dobar domacin posebno ovim malim klubovima. Do sada je na svom terenu kao domacin zadnjih 5 ima 3-1-1 stim da su ove 3 pobjede u zadnja tri meca(osasuna,espanjol hercules) dok sporting u zadnjih 5 utakmica ima skor 0-4-1 a isti skor ima i kao gost zbog cega i jesu na predzadnjem mjestu. Deportivo igra promjenljivo i ovu tekmu moze vrlo lako dobit sa 2-3 gola zazlike a moze i vrlo lako da bude 1-0 koji je i omiljeni rezultat deportiva. Kada se sve uzme u obzir a posebno statistika deportivo je blize pobjedi a i poklonjena kvota od bet365 od 2.15 se treba iskoristiti.

Ravnjak

br.2
skor:1/2
vreme:15:30
Par:Frankfurt-Dortmund   FT 1-0
Tip:X
kvota:3.70

Analiza:E ovako Dortmund ima skor 8 0 0 i mislim da je red da danas ne dobiju ovu utakmicu u frnakfurtu koji je odlican ove sezone kod kuce i tesko gube bodove na svom terenu.Borusija je u cetvrtak igrala utakmicu lige evrope u sevilju i tu je odigrala nerjeseno i ispala je iz daljeg takmicenja,vjerovatno se posledice te utakmice jos osjecaju . Frankfurt u mec ulazi potpuno odmoram mislim da bi ovde cak mogo i da bude 0:0 posto obje ekipe igraju cvrst fudbal. usovi za igru ce biti otezan zbog snjega i to je to nadam se da ce biti ovako :) admine zurim na poso pa sam na brzinu analiziro  .[/o]. .[/o].

Hare88

Br. 3
Skor: 2/2 (+140)
Vrijeme: 15:30
Par: Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund     FT 1-0
Tip: 1X
Kvota: 2,10
Kladionica: BET365

Analiza: Borussiju čekam da kiksa kolima pa se nadam da ću je dočekati ovaj put. Naime, oni su ubjedljivo prvi u njemačkoj Bundesligi sa osvojena 43 boda, od toga 24 na gostujućim terenima gdje imaju nevjerovatan skor 8-0-0. Nakon Å¡to su ispali iz Evropa lige, mogu se u potpunosti skoncentrisati na domaće prvenstvo, meÄ'utim i tu mora doći kraj a pogotovo kraj pobjedama u gostima. Eintracht u Frankfurtu i ne igra baÅ¡ dobro, imaju 3 pobjede, 1 remi i 3 poraza tj. 10 bodova uz negstivnu gol razliku 8:10 te su uz St. Pauli najneefikasnija ekipa na domaćem terenu. Na ovom terenu je u pretproÅ¡lom kolu pao i Mainz sa porazom od 2:1.  Ovaj tip ne igram isključivo zbog dobrih igara Eintrachta koji je bolji u gostima već na faktor iznenaÄ'enja te nemogućnosti da Borussia nastavi sa ovakvim fanatastičnim igrama van svog stadiona. Dakle, nadam se da će ovaj dvoznak proći.

milance1988

Br. 3
Skor: 1/2 (+160)
Vrijeme: 15:30
Par: Olimpija-Zvezda(+20.5)        FT 80-67
Tip: H1(Olimpija pobedjuje sa 21+razlike)
Kvota:4.20

Ovo je duel Davida i Golijata,u ulozi Golijata nalazi se Olimpija koja ove sezone igra izvanredno sto u Evroligi,sto u NLB ligi.U sredu su imali vazan mec u Evroligi u kome su slavili protiv slavnog CSKA sa 81-72.Sto se tice NLB lige u proslom kolu su bili bolji u gostima od Nimburka sa 73-85.Mislim da u ovom mecu se samo postavlja pitanje koliko ce Olimpija razlike salviti u ovom mecu,posto po imenima su mnogo kvalitetnija ekipa od Zvezde,a i imaju i dosta veci budzet od Zvezde koja ove godine jedva se izvukla da ne ode pod stecaj...Sastav i jedne i druge ekipe:
Olimpija-Jan Å pan,Marque Perry,Vlado Ilievski,Vladimer Boisa,Aloysius Anagonye,William Kendrick Gregory
,Sasu Salin,Dino Murič,Goran Jagodnik,Giorgi Shermadini,Kevinn Pinkney,Damir Markota,Suad Šehović,Klemen Lorbek,Sašo Ožbolt
Zvezda-Aleksandar Cvetković, Luka DrčaJahmar Young,Nikola Čvorović,Uroš Mirković,Nemanja Arnautović,Lazar Radosavljević,Darko Balaban,Stevan Jelovac,Nemanja Nedović,Strahinja Milošević,Uroš Nikolić,Ivan Marinković,Ricardo Marsh,Anthony Myles,Vujadin Subotić,Boris Bakić

Moj tip:H1(-20.5)

The_Tabak

Br: 3
Skor: 2/2 (+108)
Vreme: 01:00
Par: Washington - Miami  FT 94-95
Tip: Miami -11,5
Kvota: 1.90

Analiza:

Opet cu igrati na NBA! Miami Heat imaju Dream-Team ove sezone. Oni su bili dobar tim samo uz Wade-a, ali sada kad su tu James i Bosh, Miami su zaista fantasticni. “The Big Three” kako ih popularno zovu, nakon problema na startu sezone kada su cesto gubili, uspeli su se voigrati i prosto mele protivnike. Imaju skor 20-8, a u seriji su od 11 pobjeda. 10 pobjeda od ovih 11 su sa 10+ razlike. Sinoc su pokazali u Madison Square Garden u New Yorku kako se igra moderna kosarka. Nakon 57-57 na poluvremenu, Miami je dobio na kraju sa 22 razlike. Zaustavili su Amare Stoudamire na 24 poena, a covjek je imao 30+ poena na 9 uzastopnih utakmici. Zalepili su mu i 5 “banane”. Startni niski igraci New Yorka, Felton i Fields su imali zajedno 13 poena, sto ukazuje da su Wade i Aroyo igrali sjajnu odbranu. Veceras oni ce opet imati tezak zadatak da zapre dvizeca sila Washingtona, Arenas. Verujem da Wade moze zaustaviti Arenasa. Drugi ponajbolji igrac domacina, prvi pik drafta, John Wall je ozliden i nije sigurno dali ce se vratiti za ovu utakmicu. Ali bez razlike dali ce on igrati, rezultat ove utakmice zavisi od Miami Heat. Ako oni odigraju kako znaju, samo Boston ih moze nekako zaustaviti na Istoku. Pored motiva da produze seriju na 12 pobjeda, dodatni motiv za zvijezde Miami-a bice najavljeno prisustvo pretsednika USA, Barak Obama. Sve o svemu, ocekujem nova dobra partija Miami Heat-a i nova ubedljiva pobjeda jer su za klasu, a mozda i dve bolji od domacina.