News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 01:06:53 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 17.11.2010.

Started by El Fenomeno, November 17, 2010, 12:01:16 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Novembarsko takmicenje pocinje, prijave traju do 20.11.2010.

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 50 eura,  II mesto - 30 eura,  III mesto - 20 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.11.2010. a zavrsava se 30.11.2010.. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

okizoki

br.1
skor:0/0
vreme:02:00
Par:Milvoki - Los Angeles Lakers
Tip: 2
kvota: 1.57
kladionica: BET365

Analiza.
Evo da zapocnem i ja napokon sa takmicenjem nikad nisam manje radio i manje imao vremena, zaista tako ali da predjemo na takmicenje, i evo pisem prvi par koji mi pocinje za nesto manje od 2 sata
Sto se tice ove utakmice moze se reci da ekipe ulaze sa podjednakom formom buduci da su obe ekipe u zadnjih 6 utakmica napravile skor 4 pobjede i 2 poraza. Milvoki je izgubio u produzetku od Bostona i u regularnom toku od New Orleansa a dobio je Indianu , NY Knickse, Atlantu te GoldenState.Inace Milvoki ima ukupni skor u dosadasnjih 10 utakmica 5 pobjeda i 5 poraza sto im daje 50% uspjesnosti te isto tako treba napomenuti da imaju 3 pobjede u nizu.Dok su recimo Lakersi u seriji od 2 poraza i to od Denvera i Phoenixa dok su prije toga u nizu od 4 pobjede nad Minnesotom , Portlandom,Torontom i Sacramentom. Istina LA Lakersi imaju ukupni skor od 8 pobjeda i 2 poraza sto bi bilo 80%. U medjusobnim duelima zadnjih godina na Milvokijevom parketu  LA Lakersi su u boljem odnosu tako da i ovde ocekujem da jedna ekipa kao sto su LA Lakersi nemogu da izgube 3 utakmicu u nizu te ocekujem njihovu pobjedu nocas.
Sretno svima

Tip odbijen jer mecevi koji se igraju u nocnom terminu do 5h moraju se postaviti najkasnije do 23h 59' 59'' prethodnog dana/Admin

krko

br. 9
skor: 5/8
vreme: 17:00h
Par:  Slovacka - BiH    FT 2-3
Tip: 2(draw no bet)
kvota:   2.75

Analiza: S obzirom da mi je ovo 9ti tip, pokusacu se sto vise pribliziti prvom mjestu i malo vise rizikovati na jednu vec kvotu. Dakle moj tip ide na prijateljsku utakmicu Slovacka-Bosna u Slovackoj. Ono sto karakterise ovu utakmicu je dosta veliki broj otkaza igraca kako sa jedne tako i sa druge strane. Dakle sto se tice ddomacina Slovacke po najnovijim informacijama ne igraju im 4 prvotimca, Skrtel, Vitek, Jez, Sestak. Sto se tice Bosne, tu nece biti Hasagica, Begovica(oba golmana), Nadarevica i Spahica(mada bi on mogao biti spreman), dakle takodje 4 prvotimca, a ono sto je za Bosnu dosta tesko sto im ne igraju dva prva stopera i dva prva golmana. Dakle i sa ovim i bez ovoga Slovaci jesu favoriti, ipak su igrali na zadnjem prvenstvu, ali ne treba zaboraviti da je ova ista Slovacka znala prosle kvalifikacije izgubiti od recimo Slovenije. Dakle kao kolektiv su jaki, ali daleko od toga da su nepobjedivi. Bosna ima odlicne igrace koji su opet pojedinacno jaki, ali kao kolektiv to ne ide bas najbolje. Da ne bude zabune kao sto sam rekao Slovaci jesu favoriti zato cu se i osigurati ovdje sa 'draw no bet' opkladom, ali tipujem na moguce iznenadjenje.

milosss

br.2
skor:0/1
vreme:18:45
Par:Lietuvos Rytas - Cibona Zagreb   FT 90-62
Tip: 1 (H -15.5)
kvota: 3.4

Dve ekipe koje do sada nemaju pobedu, mislim da cibona nema šanse za dalji prolaz u grupi pogotovo što je prošlu utakmicu izgubila od šolea kući, lijetvus je do sada odigrao samo jednu utakmicu kući protiv sijene i izgubio tesno. Cibona je do sada dva puta gostovala lijetvusu i oba puta izgubila u proseku sa po 30 razlike. šta još reći osim da je cibona uspea i od zvezde da izgubi za vikend u nlb ligi.

*analiza ti je na granici, ovaj put prolazi, sljedeci put potrudi se malo bolje

ivan-dzo

br.9
skor:3/8+220
vreme:22
Par:Portugalija - Å panija  FT 4-0
Tip:4+
kvota:3.80

Analiza: Ova kvota mi izgleda kao poklon u najmanju ruku...
I jedni i drugi u ovom ciklusu po završetku Svetskog prvenstva igraju napadački fudbal sa puno golova. Takvu utakmicu očekujem i večeras. Prijateljska utakmica, prilika da se zabavi gledalište...
Od utakmice sa Kiprom 4-4, Portugal igra sve same overe. 3-1 sa Danskom, 1-3 sa Islandom uz poraz od NorveÅ¡ke 1-0. Kao Å¡to se vidi i primaju i daju redovno. Naravno sa druge strane crvena furija igra sve same overe takoÄ'e. 4-0,4-1, 1-3, 2-3 gde je 4-1 jedini poraz od Argentine...Koliko sam uspeo da naÄ'em, igraju i Ronaldo i Vilja tako da je goleada zagarantovana. Mislim da ćemo videti jednu sjajutakmicu sa puno golova. Å panija je po mom miÅ¡ljenju blagi favorit ali se ne bih baÅ¡ kladio na taj ishod. Uzimam 4+ sa velikim ulogom 8/10.

Srećno !

doneredondo

br. 9
skor: 7/8
vreme: 20:30
Par:Juzna Afrika-SAD    FT 0-1
Tip:1
kvota:2.1

Analiza:

Pravi kladionicari koji se klade vec dugo vremena znaju da nikad ne treba igrati na prijateljske utakmice. Tako sam se ja opekao ko zna koliko puta i rekao vise ne igram prijateljske ali evo ti ga sad. I da ne znas koji faktori idu u prilog tvojoj opkladi igranje prijateljskih nije preporucljivo ali sam uzeo ovu tekmu u singlu kao sto imam obicaj da poneki par koji ovde postavim odigram i u kladzi.
   Trener SAD-a za ovu utakmicu nije pozvao igrace kao sto su Altidore , Dempsey, Donovan kao i mnogi drugi prvotimci. Zvao je nove igrace, nekima ce ovo biti prva utakmica za nacionalni tim. Sa druge strane Juzna Afrika ce nastupiti mozda u malo oslabljenom sastavu ali ne toliko kao SAD. Moje razmisljanje je i da igraci koji se sastanu prvi put ne mogu da funkcionisu kako treba tj. uvek treba neko vreme da se uklope i uigraju. Evo nekih rezultata prijateljskih koje je odigrala Juzna Afrika u poslednjih 8-9 meseci

South Africa Ghana 1:0       11.08.2010
 South Africa Denmark 1:0     05.06.2010
 South Africa Guatemala 5:0   31.05.2010
 South Africa Colombia 2:1    27.05.2010
 South Africa Bulgaria 1:1    24.05.2010
 South Africa Thailand 4:0    16.05.2010
 South Africa Jamaica 2:0     28.04.2010
 South Africa North Korea 0:0 22.04.2010
 Paraguay South Africa 1:1    01.04.2010
 South Africa Namibia 1:1     03.03.2010

Igrali su jedan medjusobni mec 2007. godine u Africi i SAD je slavio tada 1-0. Ne znam koliko to ima veze sa ovom utakmicom sada (verovatno nikakve).

Znamo da su igrali dobro na svetskom prvenstvu koje je odrzano u njihovoj zemlji. Beleze dobre rezultate u kvalifikacijama i ceka ih mec protiv Egipta. Atmosfera je na visokom nivou a ljudi u toj zemlji zele da naprave reprizu svetskog prvenstva. Znaci vuvuzele su neizbezne. Igraci Afrike u takvoj atmosferi moraju biti motivisani i zbog dobre atmosfere i samopouzdanja bi bilo dobro da dobiju ovaj mec. Inace je kvota juce bila 2.25

nk1507

br. 8
skor: 3/7
vreme: 18:00
Par: Albanija - Makedonija   FT 0-0
Tip: X
kvota: 3.20

analiza:

Obe reprezentacije su dosta oslabljene za ovaj susret. Domaćini će nastupiti bez prvog golmana Beqaja, a pored njega u sastavu nema ni Bogdanija i Cane. Trener Albanske reprezentacije je hrvat Josip Kuže i ovo će biti njegova prva utakmica na klupi nakon zdravstvenih problema koje je imao. S obzirom da se utakmica igra u Korči, malu prednost dajem domaćem sastavu. Makedonija sa druge strane je takoÄ'e oslabljena. Selektor Mirsad Jonuz za ovaj susret ne može da računa na najboljeg igrača Gorana Pandeva. Pored njega u sastavu nema ni Naumoskog, Popova i joÅ¡ nekoliko igrača. No mislim da je to najmanje važno, i onako će sastavi biti ispretumbani nakon prvog poluvremena poÅ¡to su se selektori dogovorili da svi igrači zaigraju. Zbog toga ja ne vidim favorita na vom susretu i očekujem da susret zavrÅ¡i bez pobednika.

pedja_cfc

br. 2
skor: 0/1
vreme: 21:00
Par: England - France   FT 1-2
Tip: 1
kvota: 2.25

Analiza:
Francuska sigurno nije vise tolika sila u fudbalu, posle brukanja na Svetskom Prvenstvu doslo je i do smene selektora pa je sada Blanc na klupi Francuza. Njihova igra je losa, gledao sam ih nekoliko puta i nisam mogao da izdrzim da odgledam meceve do kraja, ocajno igraju i vrlo monotono...

Englezi nisu u nekoj formi, a imace i neke izostanke (Lampard, Rooney i Terry) ali opet sigurno su kvalitetniji. Iako ce Capello pruziti priliku nekim igracima koji nisu toliko kvalitetni, mislim da ce se to dobro odraziti na igru tima. Ovi igraci ce biti zeljni dokazivanja a ne moze se reci da nemaju i odredjeni kvalitet.

Trojica golmana koji su na spisku nisu u losoj formi i brane sasvim dobro za svoje klubove, u odbrani ce verovatno biti Lescott i Ferdinand. Gerrard je trenutno jedan od igraca u dobroj formi mada se to ne vidi toliko posto igra u Liverpoolu koji je zaista los, ali ipak i tamo je pokazao sasvim dobru igru na pojedinim partijama, a pored njega u vezi mozda bude i odlicni Ashley Young iz Ville, Henderson (jedan od novih igraca) iz Sunderlanda posto je Lamprad out... U napadu se ocekuje Andy Carroll koji je u sjajnoj formi i ima sve odlike vrhunskog napadaca.

Ovakva ekipa Engleske je ipak jaca od Francuza a osim toga gosti igraju lose i ne beleze dobre rezultate. Uz prednost domaceg terena ocekujem pobedu Engleza.
S R B I J A

GROBARI 1970

makedonec

br.9
skor: 8/8 +687
vreme: 20:45
Par: Slovenia - Georgia    FT 1-2
Tip: under2.5
kvota: 1.67

Analiza:

Ova prijateljska utakmica Slovenci igraju u Koper, na stadionu gde nacionalni tim nije odigrao utakmicu skoro 10 godina, pa zato sve karte su rasprodane. Slovenci prilaze na ovaj mec krajno seriozno i kako sto je selektor izjavio izvesce najbolji sustav bez neko eksperimentiranje. S druge strane Gruziski selektor dolazi sa kombinovan sustav ekipe. Gruzijci po stilu igre su kao skandinavci i u prednom planu je odbrana - vazno je da ne primimo gol, a ako nam se ukaze prilika da je iskoristimo maksimalno. Ove godine Gruzijci nemaju poraz a na tri odigrana meca primili su samo jedan gol. Slovenci isto tako igraju agresivnu odbranu.
Ovaj mec lako bi mogao da zavrsi sa pocetnim 0:0, medzutim po meni Slovenci bi trebali ovo dobiti s 1:0 ili najvise 2:0