News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 06:56:59 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 01.10.2010. (pocinje takmicenje)

Started by El Fenomeno, October 01, 2010, 02:07:26 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Takmicenje je pocelo, prijave traju do 21.10., prijavite se i osvojite vredne novcane nagrade!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 50 eura,  II mesto - 30 eura,  III mesto - 20 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.10.2010. a zavrsava se 31.10.2010.. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

mythos

br.1
skor:
vreme:06:00
Par:Milos Raonic-Igor Andreev   FT 1:6, 6:3, 3:6
Tip:Over 22,5 gemova
kvota:1.9
kladionica: BET365

Analiza:Mladi naturalizovani kanadjanin igra dobro na ovogodisnjem turniru u Kuala Lumpuru,Visok je 1.96 i ima dobar servis i do sad je na turniru relativno lako izlazio na kraj sa protivnicima.Prvo je Kunicina dobio u 2 seta sa 7:6,6:3;zatim Stakhovskog 6:7,7:6,6:3.

Andreev je u prvom mecu bez problema pobedio Soedu sa 6:1,6:4; dok je u drugom uz malo srece dobio srugog nosioca Davidenka sa 7:6,5:7,6:3; ali treba napomenuti d aje u prvom setu gubio sa 5:2 i preokrenuo.

Do sada se u touru nisu sastajali tako da nemamo uvid na osnovu kojeg bi smo mogli doneti neki zakljucak.
Milos je trenutno 237.(najbolja pozicija do sada 209.) dok je Andreev 102. a setimo se pre 2 godine je bio cak 18.Ove godine vrlo slabo je igrao 14-16 mu je skor sto je mnogo lose.

Ja licno ocekujem tvrd mec i mozda cak pobedu Raonica iako je Andreev veliko favorit.Mislim da ce na mecu biti bar jednog tie breaka tako da moj tip ne bi trebao da se dovodi u pitanje.Cak sta vise realno je da se mec okonca tek nakon 3 seta.

Svima koji isprate moj tip zelim puno srece,kao i ostalim takicarima.

milosss

br.1
skor:
vreme:17:00
Par:Soccer -  Lombard Papa v Videoton FC   FT 1-2
Tip:Over2,5
kvota:1.6

U danasnjoj utakmici sastaju se dve najefikasnije ekipe madjarske fudbalse lige.
Lombard Papa se trenutno nalazi na 12 mestu sa 10 osvojenih bodova iz 7 utakmica i gol razlkom 16:12, od toga kod kuce ima ucinak iz 3 utakmice 2 pobede i 1 nerešenu sa gol razlikom 9:2. U večerašnju utakmicu ulaze posle dve pobede u nizu od kojih je poslednja protiv četvoroplasiranog Honveda.
Videoton FC se nalazi na 1 mestu sa osvojenih 17 bodova iz 8 utakmica i gol razlikom od 17: 8. U gostima imaju učinak od 2 pobede, 1 nerešenu i 1 poraz, sa gol razlikom 7:5.
Lombard Papa se trenutno nalazi u nizu od 5 utkmica u kojima je došao over 2,5, a sa druge strane Videoton FC u nizu od 4 utakmice koje su došle u over 2.5.
Moj tip za ovu utakmicu je over 2.5, a lično cu probati i over na 3,5.
Sretno svima

mitask

br.1
skor:0/0
vreme:20:30
Par:Hannover-St. Pauli   FT 0-1
Tip:1
kvota:2.00

Analiza:
Po meni u ovoj utakmici veliki favorit je domaćin koji igra protiv novopečenog prvoligaÅ¡a. Domaćini su sjajno startali u novoj sezoni te se trenutno nalaze na 3. mjestu sa omjerom 4-1-1i gol razlikom 11-7, dok se St. Pauli nalazi na 10. mjestu sa omjerom 2-1-3 i gol razlikom 7-8. Domaćini su do sada 3 puta u novoj sezoni igrali kod kuće i nisu upisali niti jedan poraz već 2 pobjede i 1 remi, a gosti imaju začuÄ'ujuće dobar skor u gostima 2-0-1 i gol razliku 5-3. Svejedno Hannover je već duži niz godina u prvoj ligi i imaju viÅ¡e iskustva te se znaju nositi sam takvim utakmicama i oni danas moraju pokazati svoju kvalitetu i pobjediti ne samo zbog svojih navijaća nego i zbog dodatnog samopouzdanja. NajfriÅ¡kija utakmica koju su meÄ'usobno odigrali bila je prijateljska klupska utakmica koju su odigrali u 2008. godini i tada je zavrÅ¡ilo nerjeÅ¡eno 2-2. Igrali su oni i prije meÄ'usobne utakmice ali mislim da to u ovom trenutku nije važno zato jer je to bilo davne 2001. godine.

Zadnji meÄ'usobni susret:

19/01/2008 Prijateljske klupske utakmice St. Pauli vs. Hannover 2:2

nk1507

br.1  skor 0/0

20:30. Hannover - St. Pauli  tip: X @ 3.40  Bet365    FT 0-1

Hannover jeste favorit na ovom susretu, ali ja smatram da St. Pauli može do jednog boda. Glavni razlog je taj što St. Pauli igra veoma dobro na gostovanjima. Do sada ima dve pobede u prvenstvu i obe dve su izvojevane u gostima. Evo rezultate St. Paulija na zadnja tri gostovanja ove sezone u Bundesligi:

22/09/2010. M'gladbach - St. Pauli 1:2      
12/09/2010. Cologne - St. Pauli 1:0    
21/08/2010. Freiburg - St. Pauli 1:3    

Drugi razlog je što St. Pauli ima dobar skor na gostovanjima u Hanoveru. Zadnja gostovanja datiraju od pre desetak godina, ali ostaje činjenica da je St. Pauli uspešniji. Samo jedna pobeda Hanovera u zadnja 4 susreta to najbolje pokazuje. Evo rezultata:

10/12/2000. Hannover - St. Pauli 1:1      
19/11/1999. Hannover - St. Pauli 1:2    
27/09/1998. Hannover - St. Pauli 3:0    
22/10/1994. Hannover - St. Pauli 0:1

I konačno treći razlog za moj tip su povrede kod Hanovera. Petorica igrača su van stroja. PovreÄ'eni su Carlitos, Mario Eggimann, Leon Andreasen, Altin Lala i Didier Ya Konan. Tačno je da i gosti imaju nekoliko povreÄ'enih igrača, ali ja smatram da su izostanci kod domaćina važniji. JoÅ¡ viÅ¡e ako znamo da će St. Pauli igrati na bod, a domaćini su ti koji moraju da organizuju igru.

perolozac

br.1
vreme:17:00
Par:Khimki Moscow vs Budivelnik    FT 74-67
Tip:over 147.0
kvota: 1.69

Uzvratni susret Evrolige, rusi su u prvom meču rjeÅ¡ili sve brige i dileme oko prolaska u narenu rundu. Sada im ostaje samo rutina dodatno uigravanje -razigravanje igračkog kadra i ljepa priredba pred domaćim navijačima, pred kojima uvjek daju preko svog maksimuma , sto govori e i brojke .Slabo kojoj ekipi u EL proÅ¡le godine, računajući i evro gigante nisu iÅ¡li preko 80, evo sada gledam SVE mečeve proÅ¡le godine su iÅ¡li u 80+, tako da teÅ¡ko moguočekivati da ukrajinece ne napune joÅ¡ viÅ¡e, tamo su dali 87, a sa druge strane ne očekujem da toliko ginu u odbrani jer je prolaz osiguran, imaju zaita opipljivu prednost  87:58.
Ukrajinci sada takodje dolaze rasterećeno i očekujem jednu malo opušteniju tekmu...

Ukrajinci su u prvom kolu bili slobodni, dok je Khimki preslišao talijane dva puta, oba puta bi over

09.24.10   BC Khimky - Eldo Caserta   85:66 (20:19, 27:13, 15:20, 23:14)
09.21.10   Eldo Caserta - BC Khimky   74:77 (14:18, 24:16, 16:18, 20:25)

nele071

br.1
vreme:18:45
Par:Norrkoping-Falkenberg   FT 0-2
Tip:1
kvota:1.66

4 kola prije kraja prvenstva Norkoping je prvi na tabali  sa 3 bod prednosti nad rdugoplasiranim a 4 nad treceplasiranim. Norkopig igra ubjedljivo kod kuce gdje ima 8 3 2 . gostujuca ekipa je 12 na tabeli i prva je iznad zone ispadanja sa 2 boda vise od 13 jonkopinga, u gostima igraju promjenljivo  4 5 3. danasnja tekma je borba za prvaka ili za opstanak . Norkoping je proslu tekmu kod kuce izgubio 0-3 tako da novi poraz nedolazi u pitanje. Po mom miÅ¡ljenjenju Norkoping ce da pobijedi u ovom duelu i da se tako priblizi ulasku u prvu ligu.

JanVesely

br. 1
skor: -
vreme: 02:00 (02.10.2010.)
Par: Serbian White Eagles v Toronto Croatia, kanadska fudbalska liga   FT 2-0
Tip: 1 (-1.5)
kvota: 3.20

Analiza:

Ovo je mec 23.kola kanadske fudbalske lige izmedju dva velika rivala, Belih Orlova - srpskog tima (cine ga samo igraci srpskog porekla) i Croatia Toronto,tima koji cine uglavnom hrvatski igraci. Zbog toga je rivalitet izmedju ovih timova veliki i ove utakmice su uvek pune naboja. Ovo su ujedno i mozda najbolji timovi u Kanadi poslednjih nekoliko sezona. Medjutim ove godine za razliku od Srpskih Orlova koji su opet u vrhu tabele (drugi sa samo bodom manje od Milltowna na prvom mestu), Toronto Croatia nije na nivou iz predhodnih sezona. Trenutno su tek na devetom mestu sa 12 bodova manje od vodeceg Milltowna. Mislim da ce Serbian White Eagles pokusati da iskoriste bolji tim koji imaju ove sezone i da ubedljivo poraze velikog rivala.
Inace Beli Orlovi su odlicno zapoceli sezonu i bili ubedljivo prvi,ali onda je doslo do malog pada i osam utakmica za redom nisu pobedili. Istina nisu mnogo meceva ni izgubili u tom periodu, (0-6-2) je bio njihov skor u tih osam utakmica. Medjutim u proslom kolu su prekinuli taj niz pobedom na domacem terenu nad St Catharines od 2-0 i sada ocekujem da se vrate na pobednicki kolosek.
Inace oba tima su iz Toronta tako da je ovo u neku ruku i gradski derbi. Uz bolji trenutni tim kao i tradiciju medjusobnih duela koja je na strani domacina, ocekujem njihovu ubedljivu pobedu u ovom mecu.