News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:46:47 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 19.05.2010.

Started by El Fenomeno, May 19, 2010, 12:00:54 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Majsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 11.05.2010. a zavrsava se 11.06.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Banega

br.5
skor:2/4
vreme:14:00
Par:Richard Gasquet   v   Aleksander Dolgopolov     FT 2-1
Tip:2
kvota:3.00
kladionica: BET365

Analiza:Juce sam veoma podcenio izvrsnog Dogopolova i on je na turniru u Nici prikazao visok nivo igre koji je nametnuo jos u AtP turniru u Madridu, ispao je od Rafe, ali se dobro borio, danas ce igrati protiv Richard Gasqueta, njega sam konkretno pratio na turniru ATP Serbian open naravno u Beogradu i nije me nesto posebno odusevio. Ono sto je juce uradio Ukrajinac Dogopolov, znaci savladao je itekako dobrog i raspolozenog Montanjesa, mislim da ce danas nastaviti sa pobedama i suresti u sledecem kolu protiv Soderlinga gde ce vec imati tezu situaciju za pobedu. Onakvi brzi forhendi koje ispaljuje Dogopolov naprosto su me iznenadili, tako da ovde ovako lep tecaj ja cu danas pokusati da iskoristim i zato po meni ovo dvica na Dogopolova.

krko

br.7
skor:5/6
vreme:19:15(21.15)h
Par: Aris - PAOK               FT 3-2
Tip:1
kvota:2.30

analiza: Danas se igra zadnje kolo grckog plej offa za ulazak u evropska takmicenja, odnosno Ligu Sampiona. PAOK je u ovom plej offu vec obezbjedio prvo mjesto sa 16 bodova i cak 8 bodova vise od drugog Olimpiakosa i danas nema potrebe da uopste nesto previse zapinje, osim toga danas igraju bez mozda svog najboljeg igraca Muslimovica koji ima parne kartone. Dakle Aris je u trenutno na zadnjem, 4 mjestu  ove lige sa 5 bodova(skor 1-2-2), a jedina pobjeda im je protiv Olimpiakosa od 2-0, sto ce reci da ipak imaju kvalitet. Regularno takmicenje grcke lige zavrsili su na 5 mjestu sa 46 bodova i tako usli u ovaj play off. PAOK sa druge strane u regularnoj ligi zavrsio an 3 mjestu sa 62 boda, ali evo u ovom play offu uspio je preskociti drugoplasirani Olimpiakos i kao sto sam vec rekao danasnja utakmica im ne znaci ama bas nista, osim toga dijelom su oslabljeni, a ne treba zaboraviti ni vjerovatno ''opijeni'' zadnjim uspjehom(prvi put u historiji u LS) i pitanje je hoce li punim gasom i odigrati ovu utakmicu. U prvoj utakmici plej ofa PAOK je kao domacin pobijedio 2-0, a u regularnoj ligi pobjede su takodje ostvarivale domace ekipe, PAOK dobio Arisa 4-1, a Aris kod kuce PAOK-a 2-0. Prema tome, u ovim srazovima nepisano pravilo je da domacin ima vece sanse, uz to, oslabljeni PAOK i sigurno nebitna utakmica po njih, dovoljno za jednu laganu pobjedu domacina.

ivan-dzo

br.6
skor:3/5 +325
vreme:20.30
Par:Austrija - Hrvatska   FT 0-1
kvota:3.10

Analiza: Tradicija postoji da bi srusila... Hrvati biju Austrijance uvek do sada. Poslednje 4 utakmice dobili gosti, 3 prijateljske i na Evropskom prvenstvu 0-1. Sada je po mom misljenju vreme za vracanje dugova. Hrvati ce danas biti bez  Olića, Eduarda, Kranjčara, Rakitićaa, Pranjića, Ćorluke, Runje i to verovatno nije sve... Nisu zainteresovani ni najbolji mladi jer danas biju bitku protiv Slovacke u kvalifikacijama. Znaci to ce biti skroz sareni sastav....

Austrijanci uvek napune stadion u Becu, imaju solidan sastav, vole da napadnu, i uvek ocekuju dobar rezultat. Njima treba jedna ovakva pobeda da se malo naloze, da krenu ispocetka... Janko ce biti u napadu i sigurno ce biti opasan. Ponavljam domacini nisu los tim, mogu da iznenade. Dobili i Rumune, Dance i Francuze kod kuce...

Iako prijateljske treba izbegavati, za mene standardan ulog 5/10 ovde, ubedjen da ce se tradicija prekinuti....

Srecno

ado_x

br.4
skor:1/3
vreme:17:30
Par:Croatia U21 - Slovakia U21    FT 1-1
kvota:1.53
kladionica:BET365

analiza: *Veoma vazna utakmica za "Ladic Boyse" igra se danas u Varazdinu.Ukoliko pobjede sigurno idu na EP do 21 godine u Danskoj,a u slucaju remia ili poraza dodatno bi se zakoplikovala situacija.Nalaze se u veoma jakoj grupi koju predvode sa 12 bodova,dok je na drugom mjestu Slovacka sa 10,potom Srbija sa 9,Norveska 4 i Cipar 3.Hrvatska kuci ima 2 utakmice,od toga 1 pobjeda i 1 poraz,uz gol razliku 3:3.Kuci ih je dobio "velesila" Cipar sa 2:0,i tada su se trgnuli te u gostima nadoknadili izgubljeno,jer imaju 3 pobjede u isto toliko meceva,uz gol razliku 7:3.Ono sto je bitno za danasnju utakmicu jeste podatak,da je Slaven Bilic "posudio" nekoliko igraca Ladicu za ovaj mec.Prije svega opet je u momcadi Ivan Rakitic,koji je igrao i prosli mec u Slovackoj,gdje je fulao penal,danas je eto opet u sastavu.Pored njega tu je i Nikola Kalinic,odlicni Ivan Perisic,kao i Milan Badelj,Dejan Lovren,te Domagoj Vida mladi i bivsi kapetan Rijeke,jer je dogovorio transfer u Leverkusen.Dakle veoma jaka momcad,ali da se ne zavaravamo i Slovacka je dosta jaka.Ima nekoliko odlicnih igraca,koji ce uostalom igrati na SP u Juznoj Africi,tako da ih se ne smije uzeti olako.Ipak domaci teren,dosta popunjen stadion u Varazdinu,i odlicna ekipa morala bi prevagnuti u ovom mecu i donijeti pobjedu Hrvatskoj!

Montenegro88

br. 4
skor: 1/3
vreme: 20:45
Par: StadtSport Braunschweig - EWE Baskets Oldenburg    FT 78-76
Tip:  2
kvota:1.55

Analiza: Oldenburg je aktuelni sampion Njemacke ,igrao je u Evroligi ove sezone,doduse samo epizodnu ulogu ali su taj sampionski tim zadrzali i i dalje su ove sezone bili neprikosnoveni u Njemackoj ligi. Iako su imali malih oscilacija u igri tokom sezone ,smogli su snage da zavrse na prvom mjestu i tako u play off-u dobiju za protivnika 8-mu ekipu lige,odnosno Braunshweiga .
U play offu u prvoj utakmicu Oldenburg je slavio ubedljivo sa 83:67,a onda su dosle dve utakmice i ta dva poraza koje su aktuelne sampione stvaile u vrlo neugodan polozaj, prvo su u gostima porazeni 73:65 a bolan poraz bio je onaj u Oldenburgu gdje je braunswaeig slavio sa 66;70 i takom poveo sa 2:1 u seriji. Ipak iako ova utakmica moze da bude presudna jer se u Njemackom play off igra na 3 dobijene utakmice mislim da ce Oldenburg smosti snage i pocistiti domacina na vecerasnjoj utakmici i tako izboriti majstoricu jer su kvalitetniji tim ...
U ligaskom dijelu takmicenja Oldenburg je u oba meca bio bolji, pa zasto to i da ne bude veceras,jer bi bio veliki neuspjeh da se ne plasiraju dalje...
Prijavite se za takmicenje na http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx156054 i udjite u moj tim Montenegroooo

dragands

br. 2
skor: 0/1 -100
vreme: 20:15
Par: AEK - Olympiacos   FT 2-1
Tip: HX
kvota: 3.4

Analiza: Olimpijakos gostuje bez: Dudu Cearense , Maresca , Mellberg, Lua Lua, Datolo, Zairi, Galletti , Diogo , Leonardo, Zewlakow i Derbyshire . Ovo su prvotimci i mislim da je poraz olmpijakosu zagarantovan. izgubili su Å¡anse da udju u ligu Å¡ampiona, pa će zato ići u ligu Evrope. Trenutno su u očajnoj formi i pobedili su samo jendom u poslednjih 5 utakmica ( 3 poraza , remi i pobeda). Remizirali su sa Aek - om i to kod kuće pre 3 dana. U gostima igaju joÅ¡ gore nego kod kuće. Nasuptor njima je AEK koji ove godine nije izgubio kod kuće i pored solidnih rezultata u gostima naÅ¡ao se u plej ofu.Tradicija je na strani olimpijakosa, ali to im neće pomoći  danas. iako igraju loÅ¡e, nisu ekipa koja prima dosta golova, AEK ne može ni dati puno golova jakim ekipama, zato očekujem pobedu sa jednim golom razlike. Na utakmici ova dva tima se očekuje malo golova, kako to obično biva. SAmo jedna od prethodnih 5 utakmica olimpijkosa je doÅ¡la 3+.

Ferari

br.2
skor:1/1
vreme 18:00
par:Asker-Sarpsborg 08   FT 1-2
Tip:2
kvota:1.75
kladionica:Bet365

Utakmica izmedju drugoligasa i treceligasa u kupu Norveska.Zanimljiva utakmica obe ekipe se nalaze u dobroj formi na vodecim pozicijama u svojim ligama i konkurisu za plasman u visi rang.Asker ima 3 pobede 1 remi i 1 poraz.U kupu su u prvom kolu protiv cetvrtoligasa igrali slabo i tek u produzetku pobedili sa 4:1 u gostima,medjutim ekipa igra dosta bolje i efikasnije na domacem terenu.Prosle sezone su zavrsili na 3 mestu blizu mesta koje vodi u visi rang.Ekipa Sarpsborga je veoma ozbiljna ekipa i ima velike ambicije da se plasira u prvu ligu to je i njihov primaran cilj.Prosle sezone su igrali u plej ofu i nisu otisli zbog gola u gostima oni kao gosti imaju dobar saldo od 2 pobede 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 11:11.Ekipa Sarpsborga je dosta ozbiljnija ekipa i na visem nivou od Askera.Asker posle slabe igre protiv cetvoroligasa mislim da protiv Sarpsborga nece pruziti veliki otpor pa ocekujem pobedu gostiju.

dj.zare

br. 9
skor: 3/8
vreme: 19:00
Par: Jonkopings Sodra v Atvidabergs FF    FT 1-1
Tip: Over 3.5
kvota: 3.30

Analiza: Drugoligas Jenceping je proslu utakmicu u prvenstvu izgubio sa 4-1 kao i Atvidaberg u prvoj ligi od Aika, s tim sto je Atvidaberg i prethodne dve u svom prvenstvu odigrao 4+. Preproslu izgubio od Malmea sa 3-1, a pre toga pobedio Bromapojkarnu sa 4-1 sto je i njihova najsvezija pobeda. A uz to su oni i svezi prvoligasi. Sto se tice domacina u ligi imaju samo 6 bodova iz 9 utakmica, uz to su prosle tri izgubili. Trener Andreas Jankevic kaze da igra ekipe zasluzuje mnogo bolji plasman, ovo bi mogli da dokazu u kupu kad im vec u prvenstvu ne ide. Posebno zbog toga sto vec nekoliko godina kubure sa losim igrama u prvenstvu. A i u Kupu se nisu pokazali, nego su igrali katastrofalno, posto su gubili od ekipa za koje je i u Å vedskoj malo ko cuo poput Gunilsea, Vernama, Vasterasa. Ove sezone vec su se mucili protiv nizerazrednog Vermbolsa i eliminisali su ih tek posle produzetaka sa 3-2. Dakle, opet 4+. Atvidaberg je posle loseg starta u prvenstvu sa nekoliko dobrih rezultata prikupio nesto bodova, ali poslednje dve utakmice i ubedljivi porazi u gostima su vratila ekipu u zonu ispadanja. Trener Andreas Toma koji je ekipu preuzeo posle treceg kola je izjavio da je kalendar previse zgusnut i da nema vremena da se igraci odmore, jer igraju ponekad svaki treci dan. Medjutim, svi igraci su krenuli na puta, ali i pored toga trener napominje da ce izvrsiti brojne izmene u sastavu, kako bi odmorio najbolje igrace za prvenstvo koje im je u ovom trenutku prioritet. Najavio je da ce u igru i neki omladinci. Ipak, Atvidaberg je favorit, ali sve zavisi od toga u kom ce sastavu nastupiti, pa se i domacin moze nadati prolazu. U svakom slucaju, u medjusobnim susretima ova dva tima su skroz izjednacena. Imaju po jednu pobedu, a i poraz na svom i na gostujucem terenu, plus po dve neresene. Upravo su prethodna dva medjusobna susreta zavrsili nereseno rezultatom 2-2. Opet 4+. Nadam se da ce i veceras ovo ponoviti. Srecno!

delpjero

br. 2
skor: 0/1
vreme: 21:30
Par: atletiko-sevilja
Tip: 2                     FT 0:2
kvota: 2.70

Analiza:

po mojoj proceni sevilja osvaja kup veceras jer ima daleko kvalitetniju ekipu od atletika. igraci puput fabijana,
kanutea, kapela, negreda, adrijana, navasa, renata,,, zasluzuju neku titulu ove sezone a sobzirom da su osvajali
kup uefa oni znaju kako se dolazi do trofeja, mislim zna i atletiko (ove godine osvojio upravo ligu evrope) ali
misljenja sam da su oni emotivno ispraznjeni i to je jedan od glavih aduta sevilje. sevilja je u poslednjem minutu
poslednjeg kola uspela da postigne gol koji ih vodi u ligu sampiona sledece sezone i mogu rastereceno i totalno
opusteno uci u finale, a kada tako pristupe padale su i mnogo vece ekipe (barsa, real, valensija, arsenal,,,) od
atletika koji u principu cele sezone igra toplo-hladno, i posle odlicnih partija znaju da odigraju totalno indisponirano a ako je utakmica sa fulamom bila toplo onda je na redu veceras malo hladno,,, srecno svima

nisterlo

br. 4
skor: 2/3
vreme: 02:50
Par: Santos v Gremio  FT 3-1
Tip: over 4.5
kvota: 2.96

Pre nekih sat-dva imao sam pad na kladionici kakav se retko vidja (sa 0:3 svi livescore sajtovi vrate rez po zavrsetku meca na 0:2),ali u tom trenutku primetim ovaj mec koji se igra nocas...Pa Santos ova maler serija je krenula otkako si ti za...o i odigrao samo 1:1 kuci protiv tamo neke Ceare,zato je red i da je prekines... Mozda je slabasna Ceara otisla kuci samo sa jednim komadom u mrezi zato sto tu nije bio majstor Robinjo koji se veceras vraca u tim..Veceras u goste Santosu dolazio Gremio koji je daleko ozbiljnija i bolja ekipa od te neke Ceare i upravo iz tog razloga ocekujem veceras vatromet golova...Nije lako igrati protiv malih ekipa koje dodju i parkiraju autobus u svom sesnaestercu,ali kad u goste dodje tim koji je spreman da se nadigrava(a ja mislim da Gremio to jeste) onda sledi praznik za oci...Znam to jer sam Santosa sa zadovoljstvom pogledao X puta ove godine(X tezi ka mnogo)....Ali,nakon dugo vremena propusticu da pogledam jednu njegovu tekmu,ne zato sto pocinju haj da kazem kasno(za vecinu kasno,ne i za mene) vec zato sto je moj ulog na over na ovoj tekmi zaista velik...Prosto nemam zivaca da to pogledam... Nadam se da cu ujutru kad se probudim da vidim neki lep rezultat tipa 5:3... Nadam se...Ali ne kaze nas narod uzalud Nada je...Znate vec sta...Necu da pisem svasta jer je moguce da neko dete ovo procita....
A ako se kojim slucajem desi da neko dete procita,jedan jedini savet za njega....
Bezi dete od kladionica i od kladjenja...Ovde hleba nema...Lako je sto hleba nema,nego ces kao pojedinci izgubiti zivce NI ZBOG CEGA...
Na kraju lep poz citavoj ekipi...Idem da spavam i da sanjam vatromet golova u Brazilu...
P.S Statistiku timova,medjusobne duele isl stvari veceras niti imam zivaca da postavljam niti vidim razloga da postavljam jer gde pocinje kladjenje prestaje logika.... ;D