News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 11:57:22 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 18.05.2010.

Started by El Fenomeno, May 18, 2010, 12:37:12 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Majsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 11.05.2010. a zavrsava se 11.06.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

ivan-dzo

br.5
skor:2/4 +200
vreme:20.15
Par:Jablonec - Plzen   FT 1-2
Tip:3+
kvota:2.25
kladionica: BET365

Analiza: Cini mi se da je ova kvota previsoka.
Finale Kupa, oba tima zasluzeno stigla do finala. Jedna utakmica, igra se u Pragu, i kao sto obicno biva, nece biti puno kalkulacija. Jablonec imao fenomenalnu sezonu u ligi, zamalo bili prvi, zavrsili drugi sa bodom manje od Sparte. Medjutim, ono sto me je privuklo je cinjenica da su ova dva tima odigrala od poslednjih 8 cak 7 utakmica 0-2 gola ! Sada je drugacija situacija i prvenstveno je Plzen taj tim koji ovde moze do prvog gola. Igraju atraktivno sa puno golova. U polufinalu protiv Sigme Olomuc 2-2 i 1-3. To svakako nije slucajno... Jablonec igra zatvorenije, ipak i oni redovno postizu golove. Kazem jedna utakmica, sve je moguce, ali kad padne prvi gol, sve pada u vodu, taktike, zamisli, krece se u ofanzivu...

Mislim da je 3+ ovde vredno uzeti. Ulog standardan 5/10.

Banega

br. 4
skor:2/3
vreme:14:00
Par:Dolgopolov Jr. (Ukr)     -    Montanes A. (Esp)   FT 2-0
Tip: Montanes to win 2:0
kvota: 2.00

Analiza: Nakon sto je u Madridu Montanjes naleteo odmah na tvrd orah i vrlo odlicnog raspolozenog Ernest Gulbisa, sada ce imati priliku da to popravi na ATP turniru u Nici i tu napravi dobar rezultat i na taj nacin udje u dobroj formi za Roland Garros. Igra protiv Dogopolova Ukrajinca koji se nalazi  trenutno na 54 poziciji, jedan nimalo naivan igrac, koji ume zadati muke mnogim teniserima, medjutim ove godine ima ucinak na ATP turevima samo 2 pobede i 7 poraza, vise je on challenger igrac, sa druge strane Albert Montanjes ima skor od 17 pobeda i 12 poraza, uzeo Estoril pored Federera, i tu se viidelo da je Montanjes veoma na jednom visokom nivou igre u svojoj karijeri. To je klasicni sljakas igrac, i pored toga sto ume nekada bezpotrebno kiksati, mislim da se sutra pitanje pobednika nece dovesti u pitanje, ostaje samo da se vidi da Dogopolov nece biti u spremi da uzme cak ni jedan set Montanjesu.

dj.zare

br. 8
skor: 2/7
vreme: 20:45
Par: Millwall v Huddersfield                     FT 2-0
Tip: Hendikep 1 "Millwall (-1) - Huddersfield"
kvota: 3.50

Analiza: Verovali ili ne, Milvol na svom terenu nije izgubio vec 16 meceva, od kojih je cak 13 pobedio, a i kada je remizirao tri puta postigao je pogodak, dakle sva tri remija je zavrsio rezultatom 1-1. To ukupno cini 38 golova na 16 meceva (prosek nesto veci od 2 pogodka po mecu). Verujem da ovoliko mogu postici i Hadersfildu, ako ne i vise, jer su ih i u prvom susretu nadigrali, ali bez rezultata. Imali su prituzbe na racun dva nedosudjena penala, a smatraju da se to dogodilo domacinima bar bi jedan penal bio dosudjen. Epa, sada imaju priliku da se revansiraju pred svojom publikom koja ce im svakako biti 12. igrac, posto navijaci Milvola vaze za jedne od najnegostoljubivijih i najagresivnijih na ostrvu. Nadam se da se ovo nece negativno odraziti nepovoljno na domacu ekipu kao kada su igrali revans utakmicu polufinala doigravanja za ulazak u visi rang, sredinom 90-ih godina, kada su navijaci napravili seriju nereda u toku utakmice sa Derbijem, a mec je prekinut u korist gostiju. Remsi su bezali po celom terenu od razjarenih navijaca Milvola. Ali domaci su dosta kvalitetniji od gostiju, pa se nadam da ce i prvi postici gol, tako da gledaoci budu mirni. Sto se gostiju tice u poslednjih 10 utakmica u gostima ostvarili su 6 pobede i 4 izgubljene. Danas ocekujem da se brane i cekaju produzetke, ali ne verujem da ce u tome uspeti. A kada prime prvi gol da se otvore, sto ih moze lako kostati drugog gola. Poslednji put kada su igrali na ovom stadionu izgubili su upravo onako kako bi meni danas odgovaralo, rezultatom 3-1. Vrlo je moguce da se ovaj rezultat danas ponovi. Ako i ne bude tako, neka bude 2-0.  :) Srecno!

davorvar

br.4
skor:3/3
vreme:17:30
Par:Portugal U 17-Å vicarska U 17   FT 3-0
Tip:1

Analiza:
Trener Å vicarske Heinz Moser,  u intervju Å¡vicarskim novinama kaže  je optimista pred ovu utakmicu iako će igrati bez pet prvotimaca...
Nedostaju: Darko Jevtić (vezni) ,Sead Hajrović (obrana)  ,AnÄ'elko Savić (napadač) zbog ozljeda . Zbog žutih kartona nedostaje najbolji strijelac Stjepan Vuleta (7 golova u 6 utakmica) i Arlind Ajeti (obrana) .
ProÅ¡le godine su takoÄ'er sastale ove dvije selekcije, u Portugalu je bilo 4:0 za domačina ,Å vicarska je u uzvratu pobijedila sa 2:1 ...
Razmišljajući o razlogu optimizma švicarskog trenera prvo mi pada na pamet pomisao - kakav bi to trener bio ako ne razmišlja o pobjedi ?
Sagledavajući činjenice ne preostaje mi ništa drugo no odigrati na srednji ulog pobjedu Portugalaca ( uvažavajući podatak da se ipak radi o mladim momcima)

davorvar

Quote from: davorvar on May 18, 2010, 04:03:59 PM
br.4
skor:3/3
vreme:17:30
Par:Portugal U 17-Å vicarska U 17
Tip:1

Analiza:
Trener Å vicarske Heinz Moser,  u intervju Å¡vicarskim novinama kaže  je optimista pred ovu utakmicu iako će igrati bez pet prvotimaca...
Nedostaju: Darko Jevtić (vezni) ,Sead Hajrović (obrana)  ,AnÄ'elko Savić (napadač) zbog ozljeda . Zbog žutih kartona nedostaje najbolji strijelac Stjepan Vuleta (7 golova u 6 utakmica) i Arlind Ajeti (obrana) .
ProÅ¡le godine su takoÄ'er sastale ove dvije selekcije, u Portugalu je bilo 4:0 za domačina ,Å vicarska je u uzvratu pobijedila sa 2:1 ...
Razmišljajući o razlogu optimizma švicarskog trenera prvo mi pada na pamet pomisao - kakav bi to trener bio ako ne razmišlja o pobjedi ?
Sagledavajući činjenice ne preostaje mi ništa drugo no odigrati na srednji ulog pobjedu Portugalaca ( uvažavajući podatak da se ipak radi o mladim momcima)
Utakmica se igra u Lihtenjštajnu i mislim da je zbog toga ovakva kvota na Portugal .

Jolerus

br.       4
skor:   0/3
vreme:  20:15
Par:     Rusija-Finska +1,5   FT 5-0
Tip:      H1
kvota:   1,9

Analiza: U pitanju je hokej,svetsko prvenstvo. Rusija na ovom prvenstvu jos nije izgubila mec. Dobija sve redom i oni su najozbiljniji favoriti za osvajanje prvenstva. Ukoliko dobiju ovaj mec,bice prvi u grupi i imace lakseg protivnika u sledecoj rundi. Na Olimpijadi su izgubili u cetvrtfinalu od Kanade,koja je kasnije osvojila zlato. Medjutim to se igralo u Kanadi i tako je moralo biti. Finska vec ima poraz na ovom sampionatu od Danske (za koju nisam ni cuo da igra hokej) i to je bilo iznenadjenje. Danas nece biti iznenadjenja i Rusija bi trebalo lako da prodje Finsku, zato je moj tip da ce Rusija dobiti sa 2 i vise gola razlike.