News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 12:19:40 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 28.04.2010.

Started by El Fenomeno, April 28, 2010, 12:21:59 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Aprilsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
BET365

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : BET365
I mesto - 80 eura,  II mesto - 40 eura,  III mesto - 20 eura, IV mesto - 10 eura

Napomena: Nagradu je potrebno obrnuti samo 1x pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 01.04.2010. a zavrsava se 30.04.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nemsy

br.10
skor:6/9
vreme:20:45
Par:Barselona vs Internacionale Milan  FT 1-0
Tip:HX
kvota:3.6
kladionica: BET365

Analiza:
Murinjo se pokazao kao veliki takticar nebrojano puta do sada , i opravdo je to sto je dosao na klupu Intera , izbacio je Celzi , a u Milanu je nadigro Barsu , Mesi se na toj utakmici nije video , ovo ce biti utakmica gde ce se boriti atraktivan fudbal protiv discipline . Inter je definitivno dobio dolaskom Etoa i Snajdera a Barsa cini mi se da je izgubila sa Ibrahimovicem posto se nikako ne uklapa u tu njihovu igru mada je covek vrhunski igrac .Barsa ce u Kataloniji napadati svih 90 minuta i ja mislim da ce postici jedan gol maximalno ali da vise nece moci , ako bude murinjo postavio taktiku kako on samo to ume brilijantno onda ce Inter proci dalje . Mislim da ce Murinjo parkirati autobus ispred gola samo da prodju dalje  .

edit zaboravih kvotu

Ravnjak

br.9
skor:3/8
vreme:20:45
Par:Barselona vs Internacionale Milan  FT 1-0
Tip:2
kvota:7

Analiza:E navijacki tip inter ceka evrposku titulu puni 40 godina i mislim da je red da je uzme ako prodje u finale gdje ga ceka bajern mislim a nece imati neki poteskoca sa bajernom koji se na sugav nacim provlacio do finala no da se vratim ovoj utakmici barsa ce vjerovatno krenuti od samg pocetka ofanzivno da naoknadi tu razliki ali tako je krenuo i celzi pa je porazen sa jedan nula ali mislim da ce barsa gore da prodje posto ce da padne par kontri a brzonogi eto i snajder mogu dati bar neki go za konacnu pobjedu.:) a poznavajuci murinja ne bih bilo cudo i ako on prvi ne napadne barsu  iako ima finu prednost iz prve utakmice zbog toga moj navijacki prijedlog je 2 FORZA INTER :)

nisterlo

br. 9
skor:7/8
vreme:02:00
Par: Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls
Tip: over 204.5
kvota:2.4

Cavsi vode 3-1 u ovoj seriji (tri utakmcie su dobili sa 10 i vise razlike) dok su trecu utakmicu haj da kazem iznenadno izgubilii sa 108-106.... Posto vec duze vremena pratim NBA za mene to i nije bilo toliko iznenadjenje jer ekipe vole da posao zavrse na svom terenu i da svojim navijacima priuste spektakl (a takvi spektakli donose lovu od ulaznica,tv prenosa tako da ovakav rasplet ne treba da cudi) Mislim da je zezanju dosao kraj i da ce veceras da demoliraju goste.... Ocekujem jednu odlicnu utakmicu , simultanku Jamesa uz velik broj poena...Sta reci o ekipi koja u svom sastavu ima kosarkaskog vanzemaljca koji je ove godine definitivno zasluzio MVP naslov jer je zaista momak masina . Ove godine u dresu Cavaliersa daje preko 30 poena po mecu sto je fenomenalno . U  playoff seriji protiv Chicaga odigrao je sve 4 partije . U prvoj je malo zakazao i odigrao ispod prosjeka i nanizao samo 24 poena . Nakon toga kao da se razljutio i odigrao odlicno . U drugoj utakmici je ubacio 40 , u trecoj 39 a u cetvrtoj 37 poena . IMPOZANTNO...
Na drugoj strani gosti mislim da ne polazu nikakve nade u ovaj mec,jer im je jasno da nakon vecerasnje tekme idu na zasluzeni odmor...Oni moraju biti zadovoljni ucinjenim,jer i samo ucesce u playoffu za njih je PREMIJA... Najbolji u gostujucem sastavu je definitivno Derrick Rose... Momak  pokrece ekipu,  postize solidan broj poena(skoro 21 po svakom mecu)... U ovom playoffu i pored njegove odlicne igre rezultati na nivou tima se ne vide iz prostog razloga jer igraju protiv tima koji je za klasu iznad...
Sve u svemu na kraju da kazem da ocekujem jednu opustenu utakmicu sa dosta suteva , lepih akcija i zakucavanja,a u takvoj opustenoj atmosferi mislim da granica od 204.5 poena moze biti lako prebacena...

Tip odbijen jer nije postavljen najkasnije pola sata pred pocetak meca/Admin

Ferari

br.10
skor 7/9
vreme:19:00
utakmica:Folo-Alta FT 0-0
tip:under 3
kvota:1,65
kladionica:Bet365

U pitanju je duel u Norveskoj 2 ligi na samom pocetku sezone odigrano je 3 kola.Trenutna tabela nas moze zavarati jer je tek pocetak sezone i nemozemo na osnovu nje odrediti jacinu neke ekipe.Folo je ekipa koja je dosla iz trece lige koju su osvojili sa velikim bodovnim plusom znaci radi se o ekipi koja ima kvaliteta za drugu ligu,ono sto je mene privuklo jeste to da su oni prosle sezone primili samo 7 golova na 13 meceva kao domacini,dok kao gosti 18 golova.Ove sezone taj trend se nastavlja oni su na 3 utakmice primili 1 gol a nisu postigli nijedan.Sa druge strane je Alta ekipa koja kojoj je prosle godine za malo izmakao plej off za prvu ligu oni su bili prvi ispod crte ekipa je imala prosek preko 3 gola po mecu ali su ostali bez najboljeg napadaca a uz to su i veoma lose krenuli u tekucem prvenstvu imaju skor od 1 pobede i 2 poraza uz 2 postignuta gola i primljenih 5 na 3 utakmice.Sve u svemu duel povucene ekipe koja ce cekati svoju sansu i ekipe koja je slabo krenula i trazi svoju igra usled nedostatka dobrog napadaca.Sve cinjenice ukazuju na duel sa malo golova ja igram osiguranje u slucaju da dodje tacno 3 pogotaka.

Aca91

br.10
skor:4/9
vreme:18:00
Par:CSKA - Zenit  FT 0-2
Tip:1
kvota:2.35

Analiza:

CSKA ako zeli titulu mora da popravi igru kod kuce ... Inace ako nastave sa neresenim ishodima ode sve u propas ... Imaju strasno dobar tim i velike su njihove ambicije ... Igraju dobro sto su pokazali i Sevilji kada su je iznenadili i dobili u gostima. Na golu je izvrstan goluman koji mnogo znaci ovoj ekipi a i tim je odlican. Prosle sezone su napravili veliki uspeh za tim ali i za ruski fudbal kada su stigli do  intera a i tu su odigrali odlicno ali Murinjo je odlican takticar sto je pokazao i Barseloni.  CSKA je odigrao oextra u italiji i izgubili su samo 1:0. Danas mislim da ce jedan pogodak da odluci pobednika i mislim da je najrealniji ishod 1:0 za CSKA. To je ipak veliki rizik da se odigra na trenutnoj poziciji pa mi je sasvim dovoljan i cist kec na CSKA.  Zenit se najvise orjentise na svoj gol tamo da mislim da opasnosti od njihovog napada i nema ali mislim da jedini rezultat koji je moguc je 0:0. Mislim da Krasic zajedno sa Hondom i ostalim igracima moze da dobije ovaj mech. Jako su iskusan tim koji je kompletno uigran od prosle godine i nije bilo odlazaka iz kluba. Trener je pokazao da je odlican kao i tim i dokaz je prosla godina. Izgubili su titulu ali su odlicno prosli u europi.
CSKA je u poslednjem mechu dobio sa 4:1 poslednji tim sa tabele dok je zenit poslednja dva odigrao 0:0... Rubin sada igra veoma lose mnogo se pati sa slabim timovima i danas ako CSKA dobije u zaostaloj utakmici prelazi na prvu poziciju ... Mislim da je CSKA i najbolji tim u Ruskoj ligi i  mislim da ove godine oni uzimaju titulu ...

Moj tip 1

Jolerus

br.           8
skor:        5/7
vreme:     12:00
Par:         Dulko-Jankovic  FT 0-2
Tip:         1
kvota:      2,75

Analiza:   Duel 34 i 7-e igracice na WTA listi. Sastajali se 5 put medjusobno i skor je 3:2 u korist Jelene. Dulko je tokom marta sastajala se sa jacim protivnicima nego Jelena. Cak je i dobila Zastin Enan. Aprila meseca odigrala svega jedan mec,odmornija je u odnosu na Jelenu,koja je za vikend igrala FED kup i nije se bas proslavila. A i Jelena ima povredu sake. Juce njena majka izjavila je da Jelena ima ozbiljnu povredu sake iako je igrala u Bg. Zbog te povrede dajem prednost argentinki.

Bili

br. 9
skor: 7/8
vreme: 19.00h
Par: Moss(-0.75) - Tromsdalen  FT 0-0
Tip: 1
kvota: 1.85

Pala je dosta kvota na cistog keca... Granica se pomerila sa -0.5 na -0.75 na @1.85, ali cu ipak odigrati ovo... Uglavnom zato sto moram napisati jos dva tipa do kraja meseca, a necu biti tu za vikend..

Moss je trenutno na 7. mestu sa 6 bodova iz 3 utakmice uz skor 2-0-1 i gol razliku 4:6... Pobedili su kuci Sandness 1-0, izgubili na strani od Bryne sa cak 5-0(mislim da je to bio samo los dan, jer Bryne nije nista specijalno) i pobedili su na strani u proslom kolu Mjondalen IF sa 3-1(posle preokreta)... Igraci su veoma dobro raspolozeni, posle tog preokreta. Moss je veoma jak kuci, sto je dokazivao i prethodnih sezona... Recimo prosle sezone je imao skor Moss 9-3-3 sa gol razlikom 29:21. Za ovaj mec nece imati bitne izostanke... Halvard Simonsen (Def), Marius Henriksen (Mid/Att), Amadou Ouattara (Mid/Att), svi nebitni...

Tromsdalen je trenutno 10. sa 4 boda iz 3 utakmice uz skor 1-1-1 i gol razlikom 5:4. Remizirali su na strani sa Strommen 2-2, pobedili kuci Løv-Ham 2-0 i u proslom kolu izgubili od Ranheima kuci 2-1.. Tromsdalen je veoma slab na gostovanjima sto je pokazivao u ranijim sezonama... Recimo prosle sezone je imao skor 1-3-11 sa gol razlikom 7:36!!! Za ovaj mec ce imati problema sa sastavom. Prva dva golmana su povredjena, pa ce na gol mladic, koji je bez iskustva u takmicenju. Izostace: Eirik Sørensen (Kee), Morten Bredal-Thorsen (Kee), Preben Yttergård-Hanssen (Def), Fredik Riise Allertsen (Mid), Bjørn Strøm (Mid) and Reidar Waage (Att)...

Moss je kvalitetnija ekipa. Prava domacinska, dok je gost ocajan na strani. I uz kadrovske probleme koje imaju gosti, ocekujem jednu laganu pobedu Moss-a. Mozete probati u localcima koji na -0.5 daju 1.85..

ayite

br. : 8
skor : 4/7
vreme : 04:30
Par : Denver - Utah  FT 116-102
Tip : Denver (-13.5)
kvota : 3.00
kladionica: bet365

Analiza:

Veceras ce se odigrati cetvrti mec izmedju u koji ekipa Utah ulazi sa prednoscu s obzirom da je pobedila 3 od 4 dosadasnja duela.Prvi mec Denver je dobio sa velikih 13 poena razlike da bi naredna tri izgubio i tako znatno sebi umanjio sanse za prolazak.Medjutim veceras ce imati jos jednu veliku priliku koju prosto moraju da iskoriste jer im je ovo biti ili ne biti.Po meni su oni daleko bolje rezultate pruzali u toku sezone i igrali su zaista lepo pred svojom publikom gde su imali skor od 34 pobede i samo 7 poraza.Veceras kada moraju prosto da slave bivaju itekako potcenjeni jer mislim da je ova kvota a i hendikep na njih zaista mali i zato ocekujem da ce oni slaviti sa vise poena razlike sto svi znamo da uopste nije nemoguce u NBA-u ove godine gde je gotovo svako svakog dobio i uopste nema pravila.Utah bez centra Okura koji je odigrao cak 73 utakmice i takodje najverovatnije bez Kirilenka koji nije igrao zaista dugo.Kada se sve uzme u obzir ovaj tip uopste nije nerealan i mislim da bi mogao proci.

nisterlo

br.9
skor:7/8
vreme:02:50
Par:Atletiko Mineiro-Santos  FT 3-2
Tip:over 3
kvota:1.75

Posto sam zakasnio sa NBA predlogom (na srecu jer nije bio ni blizu da prodje) za veceras sam u oskudnoj ponudi odabrao ovaj over na tekmi Brazilskog kupa...Nazalost kladionica BET365 u svojoj ponudi nema over na vecoj granici pa sam se morao zadovoljiti sa ovom..
Realno gledano ovo je vise statisticki tip,nego neko moje poznavanje prilika u brazilskoj ligi... Santos je sto se golova tice jedna od izdasnijih ekipa ne samo u juznoj Americi nego inace.... Dovoljno je malo pogledati njihove rezultate i shvatiti da publika na njihovim tekmama ima srecu da uziva u mnostvu golova....Na zadnjih deset tekmi koje je Santos odigrao palo je NEVEROVATNIH 58 golova... ??? ??? ??? od tih deset tekmi devet je bilo over 3 gola dok je samo jedna tekma zavrsila sa tacno tri gola... Na drugoj strani i Atletiko Mineiro s vremena na vreme zna da odigra tekmu sa mnostvom golova,ali je on za razliku od Santosa u zadnjih deset tekmi samo 4 puta isao preko granice od 3 gola...Bez obzira na ovaj podatak uverio sam se dosad nekoliko puta da ne postoji ekipa koja moze odigrati zatvorenu tekmu ove sezone sa Santosom jer su i najzatvorenije ekipe uspeli da nateraju da igraju na visok rezultat..Izgleda da Santos ove sezone drugacije i ne zna...
I medjusobni skor je na strani ovog mog tipa jer je u zadnjih pet meceva koja su odigrali ova dva rivala cak cetri puta prebacena ova granica...Sad vidim da je na netu kvota na over na ovom mecu u toku dana padala,da sam ranije postavio tip mogao sam uhvatiti vecu,ali i ova trenutno ponudjena mi se cini sasvim prihvatljivom...
Sta na kraju reci nego da se nadam da se veceras nece iznenada setiti kako je i odbrana sastavni deo fudbala.. ;D NAPRED Brazlici raspucajte se ;D ;D ;D

dj.zare

br. 8
skor: 1/7
vreme: 02:50 Noc
Par: Flamengo - Korintians
Tip: 2
kvota: 3.75

Analiza: Veceras se u osmini finala u svojoj prvoj utakmici sastaju 2 brazilska kluba. Flamengo na svom terenu docekuje Korintians. Flamengo u poslednje nekoliko meceva igra promenljivo, dok Korintians je u nizu od 6 uzastopnih pobeda, 4 na svom terenu i dve u gostima. Pre toga imaju dve izgubljene. Ocigledno su u usponu forme i verujem da posto ovo nije neko klasicno gostovanje u kupu Libertadores, vec gostuju u istoj zemlji, da mogu dobiti i na strani, upravo zbog toga sto domacin igra dosta promenljivo. I pored toga sto gosti u medjusobnim duelima nisu skoro pobedili, tacnije 6. Ocekujem da se to veceras promeni. Srecno!

Koji djavo li i igram ove idiote juznoamerikance, sinoc za hendikep promasise penal (Estudiantes), pre ga dadose u zadnjoj sekundi (Velez), a sad s igracem vise primise gol (Korintijans). I kako da se uopste takmicis kad ti tri jake kvote uniste debili. E igracu ih jos dva puta ako budu igrali da vidim koliki maler mogu da budem. Jos sam razmisljao da stavim HX sto je i izaslo. Ali kad Flamengo jos u prvom dobi crveni, ja se ponada konacno ce izaci glupi juznoamerikanci. Ali kod njih to ne vazi. Gledam njihove utakmice i dzverim se.

Tip odbijen jer je postavljen sa zakasnjenjem i editovan po zavrsetku utakmice/Admin