News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 25, 2024, 08:29:26 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Re: Bitka foruma- Nova poker promocija

Started by varan7, November 01, 2009, 10:21:26 PM

Previous topic - Next topic

varan7

sada sam se tamo prijavio , pa mi kaze da jos nisam aktiviran , ali sam normalno postao , pa ne znam sta to znaci poruka koju sam dobio e-mailom. valjda ce to biti u redu. inace nigdje se ne spominje koliki ce biti buy in za turnire . da li se to zna i vrijeme i dani ili ce to naknadno biti utanaceno. interesantno protiv poker vodic foruma . tamo sam nedavno zaradio svjesno iskljucenje . posvadzao sam se sa suvlasnikom foruma jer je bio arogantan u odbrani one marie koja je ucestvovala kod nas kao padobranac , a kritikovala unibet zbog velikog broja padobranaca.u razmjeni postova je bio arogantan pa sam onda i ja postao bezobrezan , nasto me je on normalno kao suvlasnik iskljucio. inace forum je vec duze vrijeme bio mrtav . tako da ne znam ko ce od stari igraca koje poznajem nastupati za njih . svi su uglavnom i podrugim forumima , a neki novi su bezopasni. ponavljam pitanje je samo ko o d starih zna za ovo , jer inace oni sad igraju i okupirani su ovim prag open turnirom. tako da mislim da postoji velika sansa za nas, kako pojedinacno tako i ekipno. ali eto vidicemo kada se prijave. vjerovatno cemo vecinu poznavati.