News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 25, 2024, 09:05:22 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Re: 17.09. Nova liga Pokerigre-bonustipovi

Started by varan7, October 29, 2009, 06:21:23 PM

Previous topic - Next topic

varan7

za mene je neprihvatljivo da je buy in veci od 5 evra. visina nagrade nije bitna, vazno je da je veca od onog sto sam ulozio.ako su nagrade vece veca je sansa za neregularnu igru. mislim da imamo 5-6 igraca koji se mogu nositi sa svima , uz to kako se internet karte dijele na sulud nacin imamo ukupnu sansu sa svakim u tom pogledu. medzutim u slucaju malo vecih nagrada siguran sam da nece biti fer igre. konkretno na jednom forumu , zna angelz na koji mislim ima puno dobrih igraca , ali ujedno uz to sto su dobri poznaju se i u privatnom zivotu. mislim na zagrepcane necu govoriti nicija imana . trenutno svi igraju na kvalifikacijama za prag . za svaki turnir normalno od toga turnira raspodjela svakom ko je dobio , a u slucaju da se nesto osvoji , moze kao sto predlaze angelz bodovi znaci ne dolazi nikakvo popustanje u obzir. moze freeroll , ali za sve ucesnike , a ne kao onaj o kom sam govorio gdje su imali pravo ucestvovati samo oni koji su zavrsili medzu 10 , sto nije bilo lako pogotovu jer je bilo popustanja , radi kolektivne igre , a na kraju jedni ostali bez ista.u tom slucaju da je freeroll za sve moze se popustati , ako su samo dvojica sa naseg foruma , ja na vise od toga ne bi pristao , iako mislim da ce ovi sa drugih forum,a biti i mobiteli , i zajednicko sjedenje sa let op . ali ako vidis ko je s kim onda je lako i njih uzeti. to je isto ako ti neko podmetne oboljezene karte , a ti skontas , onda ga je najlakse uzeti na njegovo obiljezavanje.o ovim detaljima  sta i kako bi trebalo da Q.Q. dogovori na kraju privatnim porukama.u svakom slucaju se slazem da o tome teba diogovoriti ranije , da poslije ne bi bilo ja sam mislio ovako , a ne ovako , i da se ne bi svadzali izmedzu sebe.sada jos nesto sto nije vezano za temu.koliko se sjecam svojevremeno sam dobio pocasni V.I.P. status . ili je greska pa ga nema , ima neki ne mogu sada da se sjetim koji se dobije poslije 250 postova ili mi je demokratski bez obrazlozenja oduzet , kao sto je svojevremeno u bosni to radio visoki pretstavnik.