News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 25, 2024, 09:54:54 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Re: 17.09. Nova liga Pokerigre-bonustipovi

Started by varan7, October 23, 2009, 04:47:53 AM

Previous topic - Next topic

varan7

evo da sada objasnim svoj stav da me ne bi poslije kritikovali.prvo da kazem iskustvo sa slicnoga takmicenja. bila je liga nacija istocne evrope, a svi sa nasih prostora s koji su igrali igrali su za hrvatsku, jer je unibet od nasih jezika softver hrvatski. bile su nagrade za svaki turnir pojedinacno novcane , a bili su i poeni za svaku drzavu , zavisno od toga kako su igraci plasirani. neki to vjerovatno znaju  ali neki i ne.za ekipno prve dvije ekipe sa najvise bodova na kraju su bili freerollovi sa finim fondom . tako je za hrvatsku kao drugoplasiranu bio freeroll od 800 evra. pravo je dobilo igrati mislim izmedzu 15-20 igraca. sto je nesto super. kada su poceli turniri bila je prica da ne treba izbacivati nase ljude da bi se osvojilo sto vise poena . tako je i radila vecina igraca se pazila medzu sobom . neki i nisu pa im se prigovaralo. kada se primaklo kraju onda se sve vise igraca pocelo zaliti na taj sistem paznje i odustajati jer na freerollu su imali ucestvovati samo oni koji su ulazili na finalnu tablu, sto nije bilo lako . tako su se poceli pitatim sto da se jatvujem i dajem pare da bi neko drugi uzeo. bilo je i kod drugih nacija onih koji su se dogovarali i pazili , a bilo je i onih koji nisu. meni se to sve nije svidzalo pa sam odustao od igre.tenis je individualni sport , a fudbal kolektivni. tako je i poker individualna igra , ako ne idemo s tim da nekoga prevarimo. mislim da smo svi jos ponegdje clanovi na nekome forumu, ali ja se ovde najvise osjecam kao domaci , a ovde sam i prvo cuom, za mogucnost ovoga takmicenja, zato bi volio nastupati za ovaj forum. ako bilo koji pojedinac od nas posigne dobar rezultat automatski je postigao i za forum, ja zato nisam za nikakvu paznju medzu nama  jer to vise nije igra za mene.ja sam za normalnu igru, ali ako se vi dogovorite drugacije ja necu praviti smetnje, ali ne zelim onda ni igrati, pa mi javite sta je odluceno u vezi nacina.postoji velika mogucnost da ce biti nekih dogovora medzu igracima sa drugih foruma , ali sta ces , zavisi kakva ce biti pravila u vezi nagrada. malo sam vam dosadzivao ,ali sam morao iznijeti svoj stav da poslije ne bude zabune.kako odlucite ja cu se prilagoditi samo moram znati prije pocetka da bi znao da li da igram ili ne.