News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 25, 2024, 11:27:38 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Re: 17.09. Nova liga Pokerigre-bonustipovi

Started by varan7, October 19, 2009, 11:22:19 PM

Previous topic - Next topic

varan7

teska i neobicna noc. zavisno od vrste turnira je normalno prilagoditi igru. tako ne mozes na isti nacin igrati frezeout i turnir na ko9jem imas pravo dokupiti poene. narociti to vazi u nasoj ligi gdje manji  broj igraca dokupljuje pene. to su oni koji igraju svaki turnir. na freerolu ima padobranaca i onih koji igraju samo freerollovei oni ne kupuju poene , pa je meni normalno odgovaralo da ima kupovina poena da ne bi odma ispao i izgubio razliku u poenima. pravilo je za sviju isto slazem se , ali greska unibeta mi nije isla ne ruku nikako , pa sam u igru usao iznerviran bez onog elana  s kojim igram ovu ligu inace . cak sam u jednom momentu na rucno J. J  igrao fold greskom , iako nije bio nikakav reeis. karta me je isla lose , i zahvaljujuci sudarima drugih igraca , bez neke karte dosao cak do druge pozicije. imao cak sansu i za pobjedu , ali me river po obicaju ukopao. ne govorim ovo da bi prigovarao pobjedniku, nego mu cestitam. govorim samo kako je bilo. izvinjavam se i drugim igracima , ako sam svojom nervozom uticao na njihovo raspolozenje. nadam se da se to vise nece ponoviti. na kraju  prezadovoljan plasmanom. obezbjedio 2 mjesto , koje je izgleda rezervisano za mene u svakoj ligi . imam teoriju  cak i za prvo mjesto, ali ne znam da li bi i zelio . 50 posto bi , a 50 posto ne bi da rusim tradiciju. pozdrav svima. zao mi je sto evi yan nije bio veceras . evi javi se sta je s tobom. valjda ces ucestvovati u srijedu na posljednjem turniru ove lige.