News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 22, 2024, 12:25:24 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari vezani za takmicenje!

Started by El Fenomeno, April 02, 2010, 12:20:54 AM

Previous topic - Next topic

Angell

Quote from: Hare88 on March 06, 2011, 11:30:10 PM
http://bonustipovi.com/index.php?topic=3747.msg20969#msg20969

Quote* Specijalni tipovi kao sto su  prelazi, ko daje gol, pada vise, under/over na pojedine periode meceva, igra gol-gol, broj postignutih koseva pojedinog igraca, i slicni nisu dozvoljeni.

.[;-)].

.[/o]. .[/o].
Drago mi je da bar netko od takmicara cita pravila. Iskreno, zaboravio sam, tj mislio sam da po pravilima, koja je admin sastavljao, vazi i ovaj tip .[oro].  Kriv sam  .[:-)))]. Tip se odbija i nevazeci je.
Nadam se da ce te shvatit da mi nije bila namjera varati ili nesto slicno, nego sam se prikljucio ovaj mjesec u takmicenje samo da nas bude vise i da ga ucinim jos malo zanimljivijim  .[:-((].

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Hare svaka cast, odlicno si ovo primetio....ja nisam obracao paznju na sve tipove jer sam nisam imao mnogo vremena a i nisam ocekivao od Angella da omasi vrstu tipa.   .[:-)].

Ne brini direktore, niko ne misli da si namerno tako da samo opusteno....tip se odbija i to je to, nastavljamo dalje.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Hare88

Namjerno je to bilo direktore, namjerno. .[dj]. Kazni ga Admine! .[oOo}. .[::]. .[:-))].

Ma opušteno, dešava se. .[:-)].

El Fenomeno

Direktor je kaznjen sa 5% od dobitnog tiketa veceras!    .[:-)].

Preporuka za clanove:

krko

Auuu greske, mozda sam i ja to oznacio kao dobitni, nisam ni vidio da se golovi ne mogu igrati.  .[/o].
Izvinjavam se.   .[_]. .[gr].

parma

Quote from: krko on March 06, 2011, 10:03:04 PM
Cisto malo objasnjenje za ovo:

Quote...da sad negovorim o statistikama lako ih je pronaci.....

ubuduce se ovakve analize nece priznati, jer nije stvar u tome da svako trazi statistiku, nego da vi napisete analizu zbog koje ste igrali taj par, pa na kraju krajeva da se potrudite naci i tu statistiku ako se na tome zasniva vasa analiza.

kao sto sam i napisao analiza mi se nije zasnivala na statistici niti izostancima niti neznam cemu...jednostavno je morala doci 2 na mainz ......kada mi se odabrani par bude zasnivao na statistici ja cu je staviti kao sto sam i prije stavljao
...ali ako zahtjevate da bude u svakoj analizi ja cu je staviti nije uopce problem!!!

.....sretno svima danas u uzimanju love.........

krko

Pa nebitno, jedino na cemu ti se zasnivala analiza je ''visa sila'', mislim nadam se da shvatas na sta bi licile analize kad bi svako pisao:

''ovaj ce pobijediti jer ja tako osjecam ili ''visa sila'', a statistiku mozete naci na netu''.  .[;-)].

parma

bokibole

Da li mogu sad da se prijavim za takmicenje za mesec mart i kako se prijavljuje nemogu nigde da nadjem

El Fenomeno

Jos uvek mozes da se prijavis na takmicenje a kako to da uradis mozes saznati u ovoj temi http://bonustipovi.com/index.php?topic=3503.0

Srecno!  .[pozz].

Preporuka za clanove:

bokibole

Ljudi il sam ja kreten ili ovi nisu normalni pa na bet365 nemaju kvote za utakmice sta je ovo

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

bokibole

pa nijedna nema kvote sve pisu neke oznake 3/4  11/2  i tako dalje

krko

Va vrhu imas oznaku FRACTIONAL, pritisni strelicu pored i odaberi DECIMAL i bice ove nase 'normalne' kvote.

bokibole

Haha!!! a ova analiza ti je dobra

" Vaslui je trenutno treceplasirana ekipa Rumunskog sampionata sa 35 osvojenih bodova. Na odigranih 19 utakmica ostvarili su skor 10-5-4 i gol razliku 27:18.Kod kuce igraju jako dobro i tesko dopustaju protivnicama da dodju do bodova. Imaju ucinak 6-3-1 a na poslednjih 5 meceva kod kuce imaju 3-2-0.Ovom pobedom bi se priblizili drugom mestu i cekali bi kiks Temisvara.Ovaj klub ima bogatog vlasnika i naravno ambicije kluba su sve vece i vece.Cilj je izlazak u Evropu sto ce Vaslui sigurno ostvariti ali oni mogu da se bore i za titulu s obzirom na novac koji imaju i pojacanja na pocetku sezone.Universitatea Kluz je ekipa koja se nalazi 13. poziciji sa 21. bodom. Ucinak je do sada 5-6-8 uz gol razliku 22:34 a u gostima su dosta losiji, 2-1-6 9:22.Pre kraja polusezone Univ.Kluz je utakmice u gostima uglavnom gubio a na posl 4 u gostima imaju skor 0-1-3 uz gol razliku 2:10.Dakle ovde je Vaslui jasan favorit jer je bolja ekipa,sa vecim ambicijama i ono sto je mozda i presudno, mnogo mocnija (finansijski) od protivnika.Vaslui ce ovakve meceve morati da dobija ukoliko zeli da odrzi dobar plasman a Univ Kluz ne preostaje nista drugo nego da bodove spasa traze na svom terenu protiv sebi dostojnih protivnika,ovde definitivno nemaju sta da traze. “

Pa da li ovaj mucenik sto je ovde nasviro kurcu zna uopste da je vlasnik kluba i suvlasnik kladionica i da ukoliko u tim njegovim domacim kladionicama legnu velike uplate na keca da ce on u svojim kladionicama uplatiti suprotno i namestiti utakmicu i samim tim uzeti pare od igraca a kada podigne u svojim kladionicama pare samim tim ce mu kladionice poslovati u minusu ili malom plusu i samim tim izbegava placanje extra poreza i ostalih dazbina to se zove PRANJE NOVCA  ako nisi znao. A posto navodi da zna koje vlasnik sto nije ukucao njegovo ime na netu pa malo proverio u kakvim se sve stvarima provlaci njegovo ime. pa bi svatio o kome se radi, moze ovo da dodje kec nekazem ali ovo sto je on napisao nema veze sa zdravim razumom i to ti je dobra analiza jeli samo sto vise da se napise a nema veze sta se pise.

A sta fali mojoj

Moje misljenje je da ce doci 3+ na ovom mecu zato sto i jedan i drugi tim igraju otvoreno
tj. ne taktiziraju mnogo, znaci tu onda moraju da padaju golovi.
*analiza nedovoljna i odbijena, pogledaj malo ostale analize kako idu

pa da li moze da bude jasnije i preciznije od ovoga.