News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:26:29 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Tipovi dana 28.03.2010.

Started by El Fenomeno, March 28, 2010, 12:01:34 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Martovsko takmicenje je pocelo, prijavi se i ti!

Pre postovanja tipova obavezno procitati pravila.

Svaki tip mora da sadrzi ove elemente i zato molimo sve takmicare da jednostavno odrade copy/paste u svoj post. Hvala puno unapred!

Quotebr.
skor:
vreme:
Par:
Tip:
kvota:
kladionica:
UNIBET

Analiza:

Sponzor takmicenja kladionica : UNIBET
I mesto - 30 eura,  II mesto - 20 eura,  III mesto - 10 eura

Napomena: Takmicari koji nisu do sada imali uplata na Unibet mogu osvojiti 50% od osvojene sume. Ne postoje nikakvi uslovi za obrtanje nagrade pre povlacenja.

Takmicenje pocinje 02.03.2010. a zavrsava se 31.03.2010. Srecno!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Neshone

br.10
skor:5/9
vreme:19:00
Par:Galatasaraj - Fenerbahce   FT 0:1
Tip:H1
kvota:4.33
kladionica: UNIBET

Analiza:
Danas se igra najveci derbi u turskoj ligi. Danas nije bitno ko ce osvojiti prvenstvo sve se zaboravlja ali naravno danas je najbitnija pobeda i pobediti najvece rivale i njih eliminisati iz trke .. . A galata danasnjom pobedom dobija mnogo .. . Ide na prvu poziciju i imace izgledne sanse da zadrzi prvo mesto jer je izgubio Bursa (prvoplasirana ekipa). A ako padne i Fener danas koji je treci samo oni ce ovo kolo napredovati 3 boda sto je jedan od dodatni motiva za igrace Galatasaraja.

Galata kuci igra stvarno dobro .. . ima skor 9 3 0 primili su samo 9 pogodaka a postigli cak 29. Sto je po statistici sve govori da ce danas da bude dobra utakmica i da ce galatasaraj pobediti sa vise pogodaka razlike. Cak samo u poslednje dve su postigli 7 pogodaka .. .

Fenerbahce iznenadjujuce los ugostima gube bodove protiv protivnika kojima nista ne treba niti mogu gde da mrdaju sa sredine.. . U poslednje tri gostujuce imaju samo 2 boda.. .

Fener je prvu dobio sa 3:1, i mislim da Galatasaraj ne sme da izgubi dve utakmice od Fenera i da ce danas da osvete poraz u gostima. A znamo i sami da je turska liga postala domacinska liga i da vise u gostima nije nimalo lako uzeti bodove.. .

Moj tip h1!

PS. Srecno svima na takmicenju mene nije htelo ovaj mesec ... Pa pokusacu da zavrsim ovaj mesec bar na nekom plusu :)))

BokiZr

br. 007
skor: 0/6
vreme: 15:00
Par: Napoli-Catanija   FT 1:0
Tip: 1
kvota: 1.55

Analiza:   Takticki i tehnicki veoma dobro Napoli je zasluzeno dobio Juventus u predhodnom kolu. Napoli je u ovoj sezoni samo jednom izgubio na svom terenu. Santacroce, Hoffer i Dossena su van tima ali sobzirom na dobru klupu kvalitetnih zamena itekako postoji.

Catanija je pobedom protiv Fiorentine u proslom kolu prakticno osigurala opstanak u ligi. Potenza, Llama, Marchese, Plasmati i Capuano su van tima. Cak osmorica igraca Catanije su u opasnosti da propuste derbi mec koji igraju protiv Palerma kod kuce u sledecem kolu ukoliko dobiju zuti karton na ovom mecu ( Delvecchio , Ricchiuti, Augustyn, Andujar, Silvestre, Lopez, Biagianti, Mascara)

Moj tip pobeda domacina

nemsy

br.10
skor:5/9
vreme:15:00
Par:Sampdoria - Cagliari  FT 1:1
Tip:1
kvota:1.6

Analiza:
Samdorija ove sezone je odigrala odlicno u Seriji A jako je neugodan domacin ima skor kod kuce 9 - 5 - 0 u proslom kolu je izgubila kao gost protiv Barija i mislim da ce se danas iskupiti pred domacim navijacima gde su vec padali Juventus,Fiorentina i Inter.Samdorija se nalazi na mestu koje vodi u Ligu Evrope ali posto je tu nenormalna guzva i svaki kiks moze biti skupo placen.Sa druge strane Cagliari ima skor kao gost 4 - 2 - 9 i nalazi se na sredini tabele i ne moze ni dole ni gore.Ima seriju od tri  poraza kad su izgubili od Atalante, Lacija sto ne bi i protiv Samdorije koja je svakako kvalitetniji tim.Mozda bi mogao i hendikep  ;) .
Moj tip 1.

FILIP123

br.8
skor: 4/7
vreme: 16:00
Par: BSC Young Boys - Fc Arau  FT 3:1
Tip: over 3.5 (4+)
kvota: 1.95

Analiza:

Young Boys je trenutno vodeca ekipa u Svajcarskoj ligi sa svega 59 bodova , 3 vise od drugoplasiranog Bazela... Kao domacin Young Boys je veoma efikasan : Od 13 utakmica 11 pobeda i svega 2 remija ... Gol razlika je 57 datih golova i 29 primljenih sto je u proseku po 3.30 gola po utakmici , a kao domacina 30 datih na 7 primljenih.
Arau je najgora ekipa u ligi..Od 26 utakmica , imaju 2 pobede , 5 remija i cak 19 izgubljenih ... Kao gosti su ocajni : nijedna pobeda , 3 remija i 10 poraza... Primili su 35 , a dali 10 ..
Rezultat poslednje zajednicke utakmice bio je 4:0 za Young Boys. S toga mislim da Arau nema nikakve sanse da ugrosi Y. Boys .. Racunam da ce biti dosta golova..
Srecno!

ivan-dzo

br.10
skor:2/9 -200
vreme:19
Par:Crvena Zvezda - Vojvodina  FT 3:0
Tip:X
kvota:3.70

Analiza: Zvezda je krs i lom trenutno. Tim je potpuno van forme, igraju slabo, gol sem iz penala, tesko daju, tako da mislim da Vojvodina moze danas da uzme bod. I oni su katastrofa u drugom delu, ali cini se da polako izlaze iz krize. Nas fudbal je, generalno, jedan od najslabijih u Evropi, tako da je sve moguce... Fudbal je na jako niskom nivou, puno mladih igraca odlazi i to je najveci problem.
Osim navijaca, ova Zvezda trenutno nema nista drugo. Ni tim, ni upravu...

Remi 5/10 ulog...

Srecno

chale86

br.6
skor:3/5
vreme:00:30
Par:Portuguesa-SP - Grêmio Barueri-SP   FT 1:2
Tip:3+
kvota:1.60

Analiza: Večeras sam se odlučio na ovu utakmicu portuguesa da odigram na golove jer kada igraju ove dve ekipe pada dosta golova imaju odlične napadače a u odbrani su dosta loÅ¡i portuguesa se nalazi na petoj poziciji a i kod kuće igraju dobro oni su postigli 24 gola a primili 15 golova dok ekipa gremia je neugodan gost nalaze se na Å¡estom mestu tabele i postigli su 28 golova primili su 25 gola a i u meÄ'usobnim susretima padalo je puno golova u proÅ¡lom susretu je bilo 2:3 za gremio zato igram i sad biće golova i večeras. SRETNO SVIMA